![]() |
#1181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: z gdańskiego Zadupia :]
Stan: Niegrający
|
![]() Grałem w WoW i Guild Wars, Moim Zdaniem GW jest fajneale daleko do wowa. w WoW nei chodzi tylko o bicie leveli. Dołączasz do gildii i wogóle z kumplami robisz questy i wogóle mase questuw masz. a GW fajne też jest a chujow* bo do 20 lvlu mozna tylko (-.-) a potem farmić tylko kase... pozatym masz tam taki teren że żeby gdzieś przejść musisz tracić w hu* czasu tak samo z potworkami.... jedyne co jest w tym dobre to to że mozesz robic misje z najemnikami ale i tak trudno znależć jakiś team na konkretne misje...
|
![]() |
#1182 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1183 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#1184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Płock/Toruń
![]() |
![]() Lepszy 20 lvl i wyważone postacie niż 1500 2 900 lvl. Nie wiem o co bryka z tą manią numerków, może jakaś pozostałość z tibii? Z chodzeniem też nie prawda bo nikt ci nie każe walczyć z każdym potworkiem, a osad/miast/punktów handlowych masz tak gęsto, że naprawdę po odkryciu mapy dostanie się gdziekolwiek to kwestia kilku chwil. I tak jak Ashlon zauważył, GW nie jest grą główne PvE.
![]() |
![]() |
#1185 |
Guest
|
![]() Ja "mialem" zamiar kupic ta gre ale.. moj komp tego nie wytrzyma ;// aha u kolegi troszke gram w guild wars na polskim servie
|
![]() |
![]() |
#1186 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
![]() |
![]() Heh no w wowie grafika jest zrąbana. Po ostatnich patchach mag w cale nie jest silniejszy od warriora.
W wowie na pewno jest więcej potworów, questów, itemów, skilli, talentów, czarów. Większa swoboda, możesz być kowalem, górnikiem, alchemikiem zbieraczem ziół, zbieraczem skór, robić sobie eliksiry zbroje itp. Horda i Przymierze. Tylko ma 1 wieeeelki minus jest płatna miesięcznie. A za gw raz płacisz i grasz ile chcesz, oprócz tego ma to coś ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#1188 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Więcej questów w WoW?? Polemizował bym.
![]() |
#1189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
|
![]() @Meryba
Czytałem wczoraj w Clicku o GW 2 wszystko będzie podbnie jak napisałeś <chociaż pisałeś o WoW-ie>Będą rasy podział na dobro i zło otwarty teren tzn. tak jak w WoW i lotr online. Właśnie bardziej porównują GW 2 do WoW-a i lotr online niż do naszego poczciewego GW
![]() Ostatnio edytowany przez Pedziej - 09-08-2007 o 23:46. Powód: poczciwe GW |
![]() |
![]() |
![]() |
#1190 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2007
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Na Emeryturze
Imię: Teron'Gorefiend
Profesja: Rookstayer
Skille: +22fist
|
![]() Chyba bardziej zrobił sie z tego tematu temat WoW vs GW, no ale cóż, moim skromnym zdaniem porównywanie GW do WoW'a jest trochę niesprawiedliwe. Dla czego? ponieważ te gry mimo kilku podobieństw różnią się od siebie np. GW bardziej jest nastawione do PvP, a taki WoW żeby sobie pograć, pozwiedzać, ubić kilka mobów. Tak samo z grafiką, w GW jest bardziej realistyczna a w WoW'ie bardziej zabawna i kreskówkowa. Te gry po prostu są inne. Ale jeśli chodzi o abonament wole sobie zagrać w GW i nie płacić 60 zł. miesięcznie a wydać je na coś, co mi sie bardziej przyda.
@_WrD_ wiesz że pan reklama to nie użytkownik forum? Tylko reklama xD Ostatnio edytowany przez Teron-Gorefiend - 15-08-2007 o 20:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Te gry różnią się też rodzajem... GW to CRPG, a WOW to MMORPG. Ja tam wolałbym porównywać GW2 i WoWa. GW2 będzie bardzo podobna do WoWa, też MMORPG, cały śiwat otwarty, rasy, więcej klas itp. @Pan Reklama(bot -,.-) Sygnaturkę masz po prostu wyjebistą -,.- Żałosne... Tibia.pl.......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1193 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: NOBBSTAYER
Profesja: Rookstayer
Poziom mag.: 0~
|
![]() JEESTEScie noobami bo gracie w taki shit jak GW
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
|
![]() WoW jest za całkiem całkiem kasiorę...
3 miechy w wowa to ok. 150 zł... chyba że jesteś dzieckiem neo, hackującym wszysko co się rusza ^^ iosobiście będe grał w GW2, choc nie grałem w guilds war 1, ponieważ NIE MA ona otwrtego świata! może się czepiam ale niestety to przeważyło o mojej sympati do GW... soorrry za błędy piszę tego posta na sszybko |
![]() |
![]() |
![]() |
#1195 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
@dówn Yy... Ostatnio edytowany przez Nadrill - 17-08-2007 o 15:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1196 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @óp
Eee..? @Irwin546 Wiem, że nie ma otwartego świata - o to w tym chodzi. To nie jest gra MMO, tylko CO - CO takie są ![]() Mi tam to nie przeszkadza, nawet fajnie ![]() @Tasker żal.pl Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 17-08-2007 o 12:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1197 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lol, Tasker...nc.
![]() A ja zapraszam do grania w GW i do dołączenia do gildi w której sie znajduje - Krwawe Ostrza [KO]. Posiadamy forum na którym można znaleść coś dla siebie - pełno działów typu "Fantastyka", "Hobby", "Kupie", "Sprzedam", "PvP", "PvE" itp, organizujemy wspólne wypady na AB i HA ![]() do Or By naszego lidera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1198 |
Użytkownik Forum
|
![]() Srry za duoble posta ( zawiecha kompa )
Ostatnio edytowany przez Murdock - 17-08-2007 o 20:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1199 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Teron-Gorefiend
Wiem, napisałem "(bot -,.-)" ![]() @topic A dzisiaj zaskoczył mnie widok mapy Kintaju... Kurzickowie tak wybili luxonów, że granica już znikła(była maksymalnie w prawo ![]() Ale to nic, nadrobiliśmy to paroma takimi sukcesami: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2005
Lokacja: Braniewo
|
![]() Duzo osob pisze o GW 2 , moze ktos byl by tak łaskawy i powiedzial kiedy mianowicie ma byc premiera ?
|
![]() |
![]() |