|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2004
![]() |
![]() wiem ze wiele ludzi chodzi na ghost landa na ghule ale to byl moj 2 raz
![]() wstawie moje ss jak sie meczylem z ghulami i ze br niemusza byc nobami ![]() ![]() ![]() ![]() 1 BR ![]() ![]() zaczyna sie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mam spokuj (na chwile tylko) ![]() 1 br przyszedl ze siastra ![]() ![]() Ludzie ustapcie ![]() ![]() ![]() no i napis jaki najbardziej nielubie (porocz you are death) ![]() wracam bo za duzo ludu( 5 osob bylo) ![]() ![]() no i loot (barrrrdzo skromny) ![]() proze o duzo komentazy ps 1 raz zamieszczam zdjecia z huntu jak co ps 2 BARDZO ZADKO UZYWAM TASKERA (przez przypadek folder otwozylem) ps 3 jestem druid level 17 m level 28 ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Iława >>Eternia<<
|
![]() y0! SS'ki naprawde fajne. Zwróć tylko dokładną uwagę jak nazywają się te potwrki na które poszedłeś, bo ciągle gubisz "o". Widać że z głośiczków ładna muza pyka...
![]() Ps. Nie podlizuj sie tak br bo tylko czasem są w miare małymi n00bami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Kraków,Kazo
![]() |
![]() Ja uzywam taskera czesto poniewaz na secura trudno jest sie dostac a jeszcze nie mam pacca
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() no,no,no...
zdjecia super ![]() szkoda ze te n00by ci sie wcisnęły na miejscówke. co do loota.. jaki znowu marny ![]() kazdy loot sie liczy, ten lepszy i gorszy. wazne ze zdobyty wlasnorecznie. wkoncu jest te pareset gp ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() Spox trzeba bylo tych kolesi wysadzic w kosmos
![]()
Name: Pokame 85 level Vocation: Royal Paladyn World: Azura All City ![]() Lub Name: Pocame 35 level Vocation: Master Sorcerer World: Hiberna City: Ankrahmun ![]() ![]() 08.11.2004 15:12:38 CET Killed at Level 89 by Drazharm and by Pokame. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() thx za komentaze (acha gram na valorii)
FUN!O :MANIECZKI SA SPOX lubie przynich grac ![]() ![]() CZOPKERS :loot niebyl zly ale na 1 huncie zarobilem :4 viking helmet ,6 mace i 5 brass helmetow (niestety jeden Sku***** za***** ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() ss calkiem niezle gratz, szkoda że loot...
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Thais ;-)
Imię: Warrior Futurity
Profesja: Elite Knight
Świat: Aurea
Poziom: 165
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() spox screeny tylko lepiej jest wziaść łopate i pod ziemią sie tam dostać niż przez parcele bo parcele i krzesełka zawsze ktos może porozrzucać i zostaniesz albo po drugiej stronie albo na górze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Eh, niby niezłe ale jakoś nie przepadam za screenami z byle expienia ... nic ciekawego ..
a tego taskera rozumiem żadko używasz, w sensie tylko kiedy uhy afk? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() w 1 chwili chcialem tu dac dziszejszy exp ale dam tylko 5 ss (level up i w jak
szybko zginely mi loty ![]() level up ![]() tu moj loot na samym poczatku (ta 1 platynka na ziemi lezala oczywiscie wziolem) (zapomnialem uchwycic jescze 100 gp ) ![]() rozmowa z jakims thiefem ktory mi za***al 2 vikingi a potem oddal kase ![]() nastepny thief ktorego przestraszylem kumplem ![]() tym razem zakosil mi *** rowno przed tym jak wkladalem do parcela paczke z lotem (tutaj jak sie w****ilem przed ostatnie zdanie mozna uznac za klamstwo) ![]() no i gdyby nie thief mialbym ok 500 gp i by mi sie za hmm powoli zwrocilo czyli podsumowanie : 18 level odzyskany po tragicznej smierci od draga 1 proba thiefstwa 30 gp do tylu (zabral se prowizje ;/ ) 2 proba thiefstwa wystraszylem 3 proba udana ![]() P.L uzywam taskera zeby szybko cos na huncie zlowic !!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Fajny Hunt ja narazie mam za maly Level (11) żeby na Ghostland chodzić.
![]() |
![]() |