![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak wiec jako 1st przedstawie wam wywiad z jednym z najlepszych knightow kyry
![]() __________________________________________________ _____________ JA:Witam, robie wywiad na tibia.pl, masz ochote odpowiedziec na kilka pytan? Manderigon Agrius [170]: Jasne JA:To zaczynamy Ja:Ile masz lat, jak masz na imie, skad jestes? Manderigon Agrius [170]: Mam na imie Sebastian , 18 lat z Łódzkiego ![]() JA:Ile grasz w tibie? Manderigon Agrius [170]: 2 lata JA:Gdzie sie zaczela twoja przygoda z tibia? Manderigon Agrius [170]: w domu ![]() JA:Na jakim serwerze? Manderigon Agrius [170]: przypadkiem ;p Manderigon Agrius [170]: Kolega napisal na gadu , iz jest podobna gra do Diablo , tylko ze Online , wbilem na stronke , sciagnalem Tibie itd.i tak zaczela sie historia ;p Manderigon Agrius [170]: Aldora , jest moim pierwszym Serverem JA:Jaki osiagnoles tam poziom? Manderigon Agrius [170]: 108, znajduje sie na tym acc ![]() JA:Jak widac, nalerzysz to gildi ktora rzadi kyra, jak sie z tym czujesz? Manderigon Agrius [170]: Hm , to bez znaczenia ![]() JA:Slyszalem ze w waszej gildi pojawily sie male klopoty, jaka teraz panuje atmosfera? Manderigon Agrius [170]: Nic na ten temat nie wiem , wiec nie odpowiem Manderigon Agrius [170]: to nie ja jestem liderem Tej gildii JA: Po wygranej wojnie z gildia Moothonost'a zmienilo sie cos na serwerze, pomijajac to ze zaczeliscie expic i to ze abo jest 2graczem na servie? Manderigon Agrius [170]: nie bralem udzialu w tej wojnie, czy cos sie zmienilo , ciezko powiedziec. JA:Z tego co widac Galt'ar stworzyl wlasna gildie i fraguje czlonkow NF JA:Co o tym sadzisz? Manderigon Agrius [170]: Nie mam zdania odnosnie tego pytania ;p , to jego decyzja JA:A jak wygladaja twoje relacje z czlonkami Navy Seals, jaki stosunek ma do tego gildia NF? Manderigon Agrius [170]: sa "Chlodne" ![]() Manderigon Agrius [170]: Mimo to , mam kilku tam znajomych JA:Jak opisal bys w kilku slowach obecna Kyre? JA:Manderigon Agrius [170]: server , ambitnych Ludzi =D JA:Mozesz to bardziej sprecyzowac? Manderigon Agrius [170]: szybko expiacy , i wysokie lvle , to mialem na mysli ![]() JA:Ok, dzieki za wywiad, zadam ci jeszcze kilka pytan na ktore bym chcial dostac szybkie odpowiedzi JA:Gotowy? Manderigon Agrius [170]: tak JA: Potwor do expienia Manderigon Agrius [170]: dragi JA:Najelepsza profesja Manderigon Agrius [170]: ms JA:Legenada Manderigon Agrius [170]: Bubble ;p JA:Miasto Manderigon Agrius [170]: ab JA: Przyjaciel Manderigon Agrius [170]: kilku JA:Gildia Manderigon Agrius [170]: obecna JA: Dzieki, mozesz dodac kilka slow na koniec Manderigon Agrius [170]: Pozdrawiam wszystkich Graczy Aldory , Kyry ![]() JA: Dzieki i powodzenia JA:Manderigon Agrius [170]: no , dzieki __________________________________________________ ___________ To by bylo na tyle, przepraszam za bledy jesli owe sie znajda, wywiad przeprowadzilem 11.05.2007 Komentowac, tylko bez wulgaryzmow bo bede zly ![]()
Born to fight Ostatnio edytowany przez Valtuz88 - 12-05-2007 o 13:39. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() nic specjalnego
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe no niestety nie udalo mi sie wyciagnac nic wiecej, ale wywiad jest dla tych ktorzy go wogole nie znaja, a nie dla membersow z jego gildi, ktorzy znaja go dobrze
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Radom
Imię: ex. Zaxevo
Profesja: Knight
Świat: Kyra
Poziom: 43
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Fajny, mozesz zrobic ze mna wywiad
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() Temat "wywiady", ale są komentarze po owym wywiadzie, więc kolejnych trzeba by szukać na następnych stronach?
![]() Poza tym, za dużo informacji się nie dowiedzieliśmy ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez SkateElement - 18-07-2007 o 23:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2006
Lokacja: Brzesko
Stan: Początkujący
Imię: Net'tius
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 87
Skille: 90+
Poziom mag.: 18
|
![]() Temat jest troche nie przemyslany, lepsze by bylo pod-forum w forum kyry Wywiady gdzie kazdy moglby zalozyc temat z swoja rozmowa...
Wywiad ladny, troche malo przejrzysty fajnie by bylo gdyby byly kolory zastosowane ;-)
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
|
![]() Może bym sie skusić na przeprowadzenie wywiadu z kimś ode mnie z gildi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Merlin of Kyra
Profesja: Knight
Gildia: Blood Army of Kyra
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() GZ wywiadu
Ostatnio edytowany przez Pokelance - 11-08-2007 o 02:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ypso Palk
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Immortal Army
Poziom: 71
Skille: 80+/60+
Poziom mag.: 17
|
![]() Jak powyżej koledzy mówią "nic specjalnego"
Widać że gościowi się pisać nie chciało, może nie miał czasu? Ale w przeciwieństwie do innych wywiadów które są umieszczane w podforum "Kyry" ten raczej nie jest fak'em ![]() Może ja przeprowadze z kimś wywiad ;p Pozdro.... |
![]() |
![]() |