|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Merlin of Kyra
Profesja: Knight
Gildia: Blood Army of Kyra
Świat: Kyra
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Woda Artinon: Witam
Widomaker: cześć Woda Artinon: Chciałbym przeprowadzić z tobą wywiad zgadzasz sie ? Widomaker: tak ![]() Woda Artinon: Wiec zaczynajmy Woda Artinon: Ile masz lat jak masz na imię i z skąd jesteś ? Widomaker: Chris, 20, Srem Woda Artinon: Czy to twoja pierwsza postać ? Widomaker: można tak powiedzieć, nie licząc mojego poprzedniego 30~ sorca, którego pozbyłem sie próbując zakupić pacca ![]() Woda Artinon: Jak zaczołes grac w tibie ? Widomaker: kiedys koledzy grali z klasy, tak nieco dla żartu, nieco z nudów zacząłem tez Woda Artinon: Dlaczego wybrałeś maga ? Widomaker: zawsze lubiłem idee rzucania czarów i bycia niepozornym 'dziadkiem' z ogromna mocą Woda Artinon: Czy ostatnio update bardzo pokrzywdził twoja postać ? Widomaker: hmm, ciężko powiedzieć z jednej strony obrażenia spadły dość drastycznie z drugiej, dużo mniej osób gra magami i tych nikomu nieznanych, pojawiających sie znikąd magów nie będzie Woda Artinon: Co sadzisz o tych magach i druidach którzy przestali grac po ostatnim update? Widomaker: no to by trzeba było oceniać indywidualnie. Niektórzy pewnie odczuli to dość boleśnie, ze 'zmarnowali' dużo czasu wbijając level,zęby zadawać większe obrażenia, a teraz tak czy owak są dość słabi ale myślę, ze Ci, którzy maja jakiś sentyment do swoich postaci, nadal grają Woda Artinon: Na czym expiles przed update i gdzie expisz teraz? Widomaker: przed - generalnie wszędzie, gdzie tylko było 'wolne'. Teraz zabrali mi możliwość solowania hydr, no i wydatki na hunty sie zwiększyły. Woda Artinon: Masz jakiś cel w tej grze , czy grasz dla zabawy ?? Widomaker: generalnie gram dla zabawy, nie sadze, ze jeśli kiedyś dobije do 200 to przestane grac choć milo byłoby tez być najsilniejszym magiem na serwerze ale na to mi chyba czasu i cierpliwości do mojego internetu nie wystarczy Woda Artinon: czy jeśli byś mógł zamienił byś swoja profesie na inna ? Widomaker: za nic w świecie ![]() Woda Artinon: Co sadzisz o tym Serwerze? Widomaker: no generalnie przeciętnemu graczowi dość ciężko by tu było zaczynać Woda Artinon: Dlaczego sadzisz ze ciężko tu zacząć ? Widomaker: jest dużo świetnych ludzi, nawet na wyższych levelach, ale jest tez mnóstwo ludzi stwarzających bezsensownie problemy czasem lepiej w ciszy swoje prze bolec, żeby móc dalej grac w spokoju generalnie wystarczy poczytać forum, a to i tak niewiele Woda Artinon: Kilka krótkich pytań i odpowiedzi Woda Artinon: Gildia? Widomaker: obecnie brak Woda Artinon: Najlepsza profesja? Widomaker: sorcerer Woda Artinon: Przyjaciel Widomaker: jeśli mam wybrać jednego to duduzebah Woda Artinon: Potwor do expienia? Widomaker: warlock Woda Artinon: Ulubione miasto ? Widomaker: edron\darashia ![]() Woda Artinon: Autorytet? Widomaker: brak Woda Artinon: Dzieki, możesz dodać kilka slow na koniec? Widomaker: hmm ludu, uczcie sie ortografii i nie badzcie bebe w stosunku do innych,grajcie sami i nie oszukujcie Woda Artinon: Hehe ;] Chcesz kogoś pozdrowić? Widomaker: zapewne wypadałoby pozdrowić wszystkich czytelników ![]() Woda Artinon: Dziękuje za wywiad i pozdrawiam ;] Widomaker: również dziekuje Ostatnio edytowany przez Pokelance - 11-08-2007 o 13:52. |
![]() |
![]() |
|