![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Merlin of Kyra
Profesja: Knight
Gildia: Blood Army of Kyra
Świat: Kyra
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Przedstawiam wam wywiad z 154 ek na serwerze kyra
M-ja S-Silveris M: Siemka S: witam M Chciałbym przeprowadzić z tobą wywiad zgadzasz sie ?? S: Tak M: Jak masz na imię? S: Mateusz M: Czy to jest twoja pierwsza postać?? S: Nie,grałem na chimerze tam miałem 80ek i 60 ed z 60 ml. Grałem także na furorze zrobiłem tam 68 ms i na kyrze miałem jeszcze 50 rp M: Dlaczego wybrałeś knighta?? S: Wybrałem knighta,ponieważ wcześniej grałem schooterami. M: Powiedz jaka bron preferujesz , Jakie masz Umiejętności władania bronią i poziom magiczny S: Od 115 lvl'a bije z sca. Moje skills to 96/92, a poziom magiczny to 65% do 9 mlvla M: Czyli ze będziesz drugim knightem który osiągnie 9 poziom magiczny na kyrze ? S: Podobno jakiś 125 ek osiągnął 9 mlvl ,znam jeszcze dwóch albo trzech knightow którzy maja mniej niż 50% do 9 mlvl. M: Na czym expiles przed update ? S: Expilem na żółwiach,piratach i d lair edron M: Czy ostani update wplyna na twoja postac ? S: Tak, nawet bardzo gdyż po uptade mogę expic na dużo lepszych potworach typu hydra,dl'e i są również nowe czary co mi pasuje. M: Najlepszy kumpel ?? S: Mam ich wielu i naprawdę nie chce mi sie ich wszystkich wypisywać, pozdro dla was :*. M: Czy chcesz kogoś pozdrowić ? S: Pozdro dla wszystkich graczy na kyrze. M: chcesz coś powiedzieć na koniec? S: hmm... co tu dużo gadać, trzeba expic ;] M: słyszałem ze jesteś znanym z outfitow,możesz mi to wytłumaczyć ? S: Tak,mam ich wiele prawdopodobnie najwięcej na kyrze,wydałem na nie około 3kk. M: Mógłbyś je wymienić ? S: wymienię tylko full, a wiec : summoner outfit, warrior outfit, druid outfit, wizard outfit, begger outfit, norseman outfit, citzen outfit, hunter outfit i nobleman outfit... oczywiście to nie są wszystkie mam takie pozaczynane ale nie chce mi sie ich wymieniać M: Widzę ze masz ich naprawdę dużo M: Dobrnęliśmy do końca wywiadu z Silverisem 154 ek na serwerze kyra S: Dowidzenia... i pozdro dla was :*. ![]() [CHAR]Silveris[/CHAR] P.S to mój pierwszy wywiad Ostatnio edytowany przez Pokelance - 11-08-2007 o 12:20. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
|
![]() Wg. mnie za mało szczegółów...
Temat: [Inne] Nie wierzysz w UFO? Zmienisz zdanie. Gaaraa: to nie możliwe ze to fotomontaż, wyszły mi ciary Lasooch: Dlaczego niby nie fotomontaż? xoz: bo jakby ufo nie istnialo to by nie bylo polowy z moich znajomych :S emo pewnie tez nie pwn3d |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2007
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 69
|
![]() Mialem nadzieje ze beda przeprowadzane tu wywiady z szanujacymi sie graczami a nie ludzmi typu "Silveris" ktory jedyne co potrafil to kupic chara na 145+...
Silveris , Zapomniales moze jak to placiles na Dlair Szwedom połowe eq? Albo jak pisales do Furionow ze maja bota bo nie zadzialalo ci exori gran gdzie w rzeczywistosci napisales "Exora gran" bedac wysmianym przez polowe kyry? Co do wywiadu... Nic szczegolnego i nic prawdy , skad on moze wiedziec co sie dzialo z jego charem na 115lvl skoro go kupil na 145+... w dodatku zalosne pytania, z ktorych nie mozna nic wywnioskowac. ELo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień
![]() |
![]() Zgadzam sie z elvvonsem wywiad powinen byc z jakis waznym graczem, jakas legenda kyry...
Silveris nie ma sie czym pochwalic chyba ze tym ze byl taki czas co go bb&nf, FF, i potwory huntowaly xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: karton
Imię: Abo Tagteamz
Profesja: Elder Druid
Gildia: BB
Poziom: 180
Skille: 99/99
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
Lokacja: Siedlce
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ex Numenorian
Gildia: Smiley Face _/
![]() |
![]() Silveris wymiata <lol>
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2007
Imię: Merlin of Kyra
Profesja: Knight
Gildia: Blood Army of Kyra
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Tak sie składa ze znam sporo osób które mogą potwierdzić ze silveris nie kopił chara
@Pawlos II i Abutabu ważne co sie dzieje teraz a nie co sie działo kiedyś ;] Ostatnio edytowany przez Pokelance - 11-08-2007 o 18:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() To kim wedlug Ciebie teraz jest Silveris? Wedlug mnie dalej nic nie znaczy na Kyrze i nadal jest posmiewiskiem wielu ludzi , chyba ze czegos nie wiem xdd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
Lokacja: Siedlce
Imię: Ex Numenorian
Gildia: Smiley Face _/
![]() |
![]() Naprawde trzeba być niezłym hahaha ;D
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2007
|
![]() zabije go
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
|
![]() Mialem nadzieje przed przeczytaniem wywiadu, ze tworca go jakos osmieszy. Ktos kto nie wie kim on jest moze go postrzec jako 'szalonego kolekcjonera addonow' a takim on na pewno nie jest xd.
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() BB:Helmet now !!
Silvernoobis:No plaxe i join to bb plaxeeee i can suck all dick no kill me ![]()
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2007
Poziom: 69
|
![]() Kilka ciekawszych tekstow silverisa przed ubiciem go przez BB
23:05 Silveris [145]: I POAY --- 23:06 Demonic Pelego [121]: ARMOR 23:06 Silveris [145]: plx 23:06 Silveris [145]: no --- 23:08 Silveris [145]: whu trad 23:08 Silveris [145]: e? 23:08 Enud Xozath [112]: trade 23:08 Enud Xozath [112]: me --- 23:09 Silveris [145]: odin 23:09 Silveris [145]: mine friend.. --- 23:10 Silveris [145]: i join to NF 23:10 Darylan [123]: we dont want u --- 23:11 Silveris [145]: EXORTI GRAN (Gdy zostal ubity przez Furions napisal bodajze "Exora Gran" Oskarzajac tym samym furionow o to ze maja bota bo nie dzadzialalo mu Exora...) Takze... Wolalbym wywiad z 15sorcem spod Carlin DP niz z tym noobem |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Elvvons to było piekne
![]() ![]() ale mimo wszystko gz tej exory ![]()
Born to fight Ostatnio edytowany przez Valtuz88 - 14-08-2007 o 22:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: Bytom
Imię: ---
Świat: --
Poziom: --
Skille: --
Poziom mag.: --
![]() ![]() |
![]() Elvvons Silveris nie kupil chara od tego trzeba zaczac
![]() Nabijanie sie z niego i tak ci nic nie da ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pierwszy owner byl z Bydgoszczy i gral do okolo 120~ lvl, potem kupil go koles z Katowic, rl Hanasa i Thaladierusa, a obecny owner jest bodajze z Krakowa. -.-
![]() |