|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2881 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2007
|
![]() o kurwa ten temat mnie roz*******a xddd <lezy>
hah nie no taka mala uwaga jak nie przestaniecie tak klnac to mozecie stracic temat ;p jak jakis modek wkroczy do akcji xD oby nie bo fajnie sie czyta te wasze wypociny za 3 grosze |
![]() |
|
![]() |
#2882 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Użytkowników czytających ten temat: 16 (zarejestrowanych: 11, gości: 5)
rekord wakacji? |
![]() |
![]() |
#2883 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Imię: Suppressor of Dragons
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 51
|
![]() Rany zawsze jak to zajrzę ale to zawsze.... mam jakieś pompy.. ludzie
nic bardziej żałosnego nie widziałem. Czasem już sam nie wiem czy śmiać się czy płakać. te kozackie teksty Fall~ .. jeszcze jakby było sie czym szczycić. to forum jest strasznie podobne do forum hiphop.pl albo poznanskirap.com gdzie 75 % ludzi którzy sie wypowiadają to dzieci Neo i rzucające kurwami na lewo i na prawo. troche k kultury. nara dzieci
#2884 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() Wszedlem tu tylko po to zeby skomentowac wasze niezwykle inteligetne wypowiedzi na temat Qel. Otoz Ada jest tutaj wyzywana, wysmiewana, oceniana i krytykowana za rzeczy ktore zrobila lub nie. Po pierwsze... kazdy czlowiek robiac cos w zyciu ma motyw, przemyslcie to. Po drugie, mowiac ze Ada jest ladna i glupia tylko pokazujecie swoja glupote... Jak mozna oceniac kogos z kim sie nigdy nie zamienilo nawet 2 zdan? Jest ladna to fakt, ale czy to znaczy ze musi byc zla z charakteru? Ja Ade znam juz jakis czas, spotkalismy sie na meetingu i moge wam powiedziec, ze jest wspaniala osoba z ktora warto bylo sie zobaczyc. Zal mi wszystkich piszacych tu na tematy o ktorych slyszeli jedynie od kolegow spod dp a jesli chodzi o Qel to jest zajebista i tyle... Poszedlbym za nia w ogien.
|
![]() |
![]() |
#2885 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2886 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
Profesja: Elite Knight
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2887 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() @up , ahaushaushauh
![]() @ktos tam co pisal o tej qel jak dla mnie to jest gowniara, to co zrobila magramiemu jest dla mnie ogromnym chamstwem, takich rzeczy sie nie robi ale ona jest za mala i za glupia zeby zdac sobie z tego sprawe co zrobila :/
#2888 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @3 up
idz karać na non-pvp |
![]() |
![]() |
#2889 |
Użytkownik forum
|
![]() chcialem poprostu zobaczyc wasza reakcje xDD
edit@ a tak btw to wierz mi ze juz kilku zostalo ukaranych xd Ostatnio edytowany przez Asertywny - 12-08-2007 o 02:35. |
![]() |
![]() |
#2890 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Imię: Suppressor of Dragons
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 51
|
![]() Cytuj:
a teraz spać bo późno już papa
![]() |
#2891 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2892 |
Użytkownik Forum
|
![]() mówiąc krótko
SKOŃCZCIE TEN POJEBANY TEMAT jak widać wojna się skończła, piszę do Moda prośbę o zamknięcie tematu. Załóżcie sobie właśny w którym będziecie mogli o*******ać kogo checie naforum nic sie niedziało... nudyy... pojawił się JEDEN post Qel w wyniku czego w ciau 1 dnia powstalo z 15 stron w ktorym na zmiane obrzucano sie miesem NO KURWA ZAL bb i gl na nowej drodze życia |
![]() |
![]() |
#2893 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
^^ wyprzedzilem cie ![]() @down -.^ nie zwrocilem uwagi ![]() Ostatnio edytowany przez Asertywny - 12-08-2007 o 03:02. |
|
![]() |
![]() |
#2894 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2895 |
Guest
|
![]() Otóż to ![]() Potrafisz tylko pisać. Świetnie Cię podsumował Morneth na forum na Pandorii (bo i tam chciałeś zabłysnąć swoim IQ): Originally posted by Fallathanu on 02.08.2007 13:15:55: > @Nilostan and co > > > In my opinion you were so scared that Wulfgar is > making pg and soon he'll be the highest player on > server, your "Master" Thaldus told you to imagine > some childlish reason to hunt him, because he was > upset that boughtet few weeks before character will > be defeat by someone who is better than him.. > > You wrote something like "Server is open for > everyone", so why your dogs are killing everyone who > had contact with Wulfgar ?? Your silly words on forum > are really annoying > > For me you are just a coward who knows that his power > on this server is going down.. yeah, like always only good with speaking stupid posts on forum x) GZ! only that you can do now Mor. link -> http://forum.tibia.com/forum/?action...2&pagenumber=4 |
![]() |
#2896 |
Guest
|
![]() @qel
jestes strasznie glupia malolata ; p juz mi sie nawet nie chce pisac why i w ogole wystarczy twe posty poczytac... 'gosh jestescie glupkami a ja miluje pokoj i jest fajnie' ; o @panowie www.fotka.pl - jak juz czesc z was nie ma czasu zeby wyjsc z chaty i poogladac kobiety to tam sobie wejdzcie i jest w ch j i jeszcze wiecej 100x lepszych babeczek ;d |
![]() |
#2897 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najwiecej do powiedzenia maja ludzie którzy nie sa zwiazani z serevem... najlepiej isc za głosem wiekszosci i bluznic gdzie sie da i kogo sie da
![]() ŻAL WOGULE. Nie zamykajcie tematu przez jakis noobow ktore nie wiedza co sie dzieje. |
![]() |
![]() |
#2898 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wracam po paru dniach do domu i widze SPAM...
@Qel Nie ściemniaj tutaj o szacunku itd... Zrookowałaś 3 chary (1 był mojego qmpla), perfidnie oszukałaś Magramiego który się w Tobie zakochał. Spotkaliście się na RL. Magrami był na tyle głupi, że dał Ci pass do 3 charów -.- Nie ważne kto rookował te chary, ważne że TY dałaś mu passy i, że siano poszło do Visi0n. @war To nie koniec wojny, tylko spokój spowodowany wakacjami, pracą itd.
#2899 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 06 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Veetro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Rythm of Hearts
Świat: Candia
Poziom: 69
Skille: 83/65
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2900 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2007
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vision
|
![]() No jak nie koniec wojny to po wakacjach nie będą już mieli szans
na start każdy miał po ponad 100lvl więcej a teraz już thellion, zwidek i inny tak ciśną z expem, że nie mają duski po co wracać