|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
|
![]() Daje następną część mam nadzieję że będzie dobra. Sory że tak pusto ale jutro wyjeżdżam na tydzień i nie będę mniał jak zrobić następną część.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze mam sprawę do Bedytki spoko outy będą w fake ![]() Ostatnio edytowany przez PijmlekoBedzieszWielki - 11-08-2007 o 21:36. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2007
Lokacja: Prudnik
Stan: Niegrający
|
![]() Jak na razie 6/10
Kucharka gotuje w jadalni królewskiej !! Robisz za duże obrazki i jest dużo pustego miejsca. w jadalni nie ma zwykle książek. Zwykle (w bajkach) król wybiera żonę na balu albo chociaż w sali tronowej, a nie z wierzy Najlepiej przerób trochę zamek w carlin i tam prowadź akcję, bo przeważnie sala tronowa, jadalna, kuchnia, itp. są w zamku, a nie rozrzucone po mieście.
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() 4/10
+dość dobrze zrobiona grafika -pogrzeb krolowej bez żadnej ceremonii? żadnych ludzi tylko 2 placzki i syn? -dom krolowej = zwykly domek? -literowki Fabula lezy. @2czesc : 3.7/10 -Krócizna +w miare dobra grafika -pusto -kucharka powinna gotować w kuchni -żadna z tych lokacji nie przypomina carlin.
Ostatnio edytowany przez Str4t0s - 11-08-2007 o 23:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: A nie powiem :P
Imię: NIMA!
Gildia: Rozleciała się
|
![]() OoO duze postepy! Choc sie malo znam... Ta czesc mi sie Baaardziej podoba od poprzedniej moja jedyna uwaga to ze w jadalni krolewskiej nicki na siebie za bardzo nachodzily... Ale tak juz bywa... No i tylko plac byl taki eee pusty
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
|
![]() @up
Musiało tak być bo inaczej by się nie zmieściły. @Str4t0s To było już po pogrzebie został tylko syn i płaczki, Ile razy mam mówić że to nie dom tylko komnata! Te lokacje są w zamku i nie robie fake na podstawie tibi. @Murgath Ile razy mam mówić, że to jest w zamku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: Wolbrom
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 47
Skille: 77/75
Poziom mag.: 6
|
![]() @fake
fake jest dobry i ciekawy.plusów i minusów nie musze wymieniać bo zrobili to koledzy up. @outfit Nevti'ego czemu taki outfit mi dałeś? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Wodzisław Śl.
![]() |
![]() @ 2x up
po co robiłem outa?? @fake No już troche lepiej tylko przy tej wierzy żadnych drzew ani krzakow
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2007
Lokacja: Prudnik
|
![]() @PijmlekoBedzieszWielki
Według mnie zamek to jeden wielki (taki jak zamek w Thais) budynek a nie kompleks budynków otoczony murem.
.:"Lamenty żywych to pieśni umarłych":. Ostatnio edytowany przez Murgath - 12-08-2007 o 16:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niezły fake
![]() +/- wymienione wyżej ![]() Ostatnio edytowany przez krupam - 07-09-2007 o 23:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Nie chce sie czepiac szczegulow. PLUS/MINUS
-Strasznie Pusto -Chaotyczna Fabula do niczego nie dazy +Lubie Carlin Jak mowilem up bez szczegolow ^^ Ocena ogolna 7/10 na zachete rob dalej moze cos z tego bedzie |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() -Na tron carlin zawsze zasiada kobieta!!(W tibi)
-Czemu jedna płaczka nie stoi na krześle?? -cc i broch są krzywo ustawione -Z tą wiesniaczką przesadziłeś lekko 4/10 ujdze ledwo
tibia to gówno jeśli jesteś innego zdania ten filmik jest dla ciebie!http://13k.pl/-/sugestia.php Ostatnio edytowany przez Ujo - 13-08-2007 o 09:23. Powód: FREE ITEMS IN CARLIN!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
|
![]() człowieku skocz do wody z łańcuchem na rekach! błagam !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() @up
Po co ten post zachowaj te opinie dla siebie ... Nie zebym bronil fake'a
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nie podam :<
Gildia: Dopiero zaczelem ;<
Świat: Nebula
Poziom: 8
Skille: 10/14
Poziom mag.: 1
|
![]() Niezle wyszlo. Ale prosze o outfit fury bo go potrzebuje ;] Narazie eceny niema bo sie wacha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
![]() |
![]() jesli to twoj drugi fake to jest dosc dobry, masz jeszcze czas na zdobycie doswiadczenia
co do plusow i minusow to zgadzam sie z prawie wszystkimi przedmowcami, wiec nie bede powtarzac mam jednak wielki problem, taki na miare XXI w., chodzi mi o wybor zony dla tego krola, nie chce byc wredna, ale zwiazanie sie z kims na zawsze, co znaczy bardzo, bardzo dlugo, to metoda na najpiekniejsza facjate raczej sie nie sprawdza, ale to tylko moja opinia teraz dam ci czlowieku rade, ktora polozy kres niekonktsruktywnym wypowiedziom niektorych forumowiczow: kiedy nie masz ochoty na dekorowanie calych pomieszczen zamku, ktore sa u ciebie rzeczywiscie obszerne, oraz nie masz kasy na dekoratora, to zmniejsz kadr i nie koncz scian, tak zebys pokazywal tylko fragment pomieszczenia, w koncu fake 320 na 320 pixeli latwiej jest zapelnic moze rada jest oczywista, ale jedyna, ktora moze ci pomoc, jesli nie chcesz pozbywac sie kochanego lenistwa powodzenia w dalszych czesciach, bo moze fabula na reszcie sie porzadnie rozkreci
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
|
![]() Mnie się nawet podoba
![]() -czasami literówki (szczegół), -pustki, -oni jedzą z mich dla psów?, ------------------------------- +ładne wnętrza, +troche chaotyczna, ale fajna fabuła, ++ładne wnętrza, +obłąkana ![]() +ładne wnętrza ehh: 83/90 rób dalej
![]() |
![]() |