|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
Pokaż wyniki sondy: Czy uważaż że to dobrze że tibia idzie coraz bardziej w przyszłość? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
33 | 60.00% |
Nie |
15 | 27.27% |
Nie wiem |
7 | 12.73% |
Głosujących: 55. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: A nie powiem :P
Stan: Niegrający
Imię: NIMA!
Gildia: Rozleciała się
|
![]() Cytuj:
Koszula jasno-szara, spodnie ciemniejszy szary i biale buty... fajnie to wyszlo... Tak w nawiasie mam walke Kriesa i Rixio powiem ze bedzie na 4 screenach a jeden z tych bochaterow padnie jak mucha z jakiegos powodu...
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: smiernik
Stan: Na Emeryturze
Imię: zenek z odpustu
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 22
Skille: 60/55
Poziom mag.: 4
|
![]() nick: Marzec
![]() team: drugi od góry
\,,/ d^.^b \,,/ to jest ziomal pomagam mu naklonic ludzi zeby sluchali Hip-Hopu i Rapu skopiuj go do sF(xD)ojego podpisu zeby pomuc mu zapanowac nad swiatem MUAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAH |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2007
|
![]() Ostatnio edytowany przez Darkrot - 12-08-2007 o 12:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1:
![]() 2: ![]() 3: ![]() 4: ![]() 5: ![]() 6: ![]() 7: ![]() 8: ![]() 9: ![]() 10: ![]() 11: ![]() 12: ![]() 13: ![]() 14: ![]() Shot at 2007-08-12 PS. Sorki Darkrot ale zrobilem w 1 walce inny outfit w nastepnej bedziesz mial swoj... Wyjasnie bardziej jak to w tym turnieju idzie: Sa 4 druzy z kazdej po 4 osoby, w 1 dzien rozgrywaja sie 2 mecze 1 druzyna vs 2 druzyna... Jesli ktos przegra odpada od tych co moga walczyc i walczy zamiast niego inny, ten kto wygra dalej musi wygrywac zeby nie odpadl... Jesli odpadna wszyscy z druzyny druzyna odpada... ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
|
![]() ![]() 1 to magik alchemi (nick Loxer) więc bije z czarów i zamienia ludzi w złoto ![]() 2 to najt i bije z swoich niedzwiedzich łapek ![]() dodaj do jakiego chcesz teamu mi to obojętne PS:nicki wymyślałem przy pisaniu postu ![]() Dodasz ich jeszcze ?? 3 odcinek extra niewiedziałem że moj out bendzie tak potężny
SZUKAM SQUADU na SOLERE Ortografia RoX xD ![]() ![]() Legenda rooka ma 102 lvl ![]() Ostatnio edytowany przez RaLey - 12-08-2007 o 12:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() ok dam cie do druzyny Murtiloa bo jest tylko 1 osoba... Na dodatek bedziesz walczyl w next part
(potrzebuje jeszcze kilku do Murtiloi (jeszcze 2 (Rirato jest gotowa a do kriesa tez 2 ale sie nie spieszy mi z kriesem) ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() no ten party był swietny;p niemoge sie doczekac nastepnego i mam nadzieje ze beda coraz lepsze.
PS: CIekawe w ktorej czesci padne xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Teraz juz potrzebuje po 1 do kazdego teamu:
Rirato, Kries, Murtiloa...
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiec sesownie sobie to poukladalem i wychodza takie walki w next part:
Sertina (Malticio) vs Murtiloa (Xezor) Rirato (Piotrek) vs Kries (Kazdar) Nic wiecej nie zdradzam, powiem tylko to ze Sertina wpakuje sie w niezle klopoty zabijajac 1 z rady ktory im ciagle przeszkadza
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 06 2007
|
![]() Dalej okropny syf...niespójne dialogi i chaotyczne walki, w których nie wiadomo o co chodzi...coś jeszcze? 4/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok ok wychamujcie sie potrzebuje jeszcze 1 outfita (kolorowy) (polowa to biale) wiec czekam
![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tutaj zrobilam czesc w ktorej bardziej obowiazuje fabula jest jedna uposledzona walka... Uposledzona Czemu? Ogladnijcie cz.3 :
1: ![]() 2: ![]() 3: ![]() 4: ![]() 5: ![]() 6: ![]() 7: ![]() 8: ![]() 9: ![]() 10: ![]() 11: ![]() To byla tak mala gorka na ich drodze zostalo im juz tylko 2 zawodnikow... next post jutro lub jak bede mial powera to dzisiaj
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() Żal.pl ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2007
|
![]() A ja padlem... Brutalnie jak lama
![]() Jak to ty mówisz: PS. Za fake 8,9\10 (za 2 ostatnie czesci) a po za tym PADLEM!!! ![]() Ale fake bede ogladal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yeah moj 2 otek wymiataaaa fake good bo mi zaden otek niepadl JUHUHUHU
![]() ![]() ![]() ![]() @down mi przypadl bo wygralem ![]() ![]() Też wygrałęm w 2 części
SZUKAM SQUADU na SOLERE Ortografia RoX xD ![]() ![]() Legenda rooka ma 102 lvl ![]() Ostatnio edytowany przez RaLey - 12-08-2007 o 17:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Saoili widisz moje bolty sa silniejszy niz twoja magia xD hehe
A tak wogole ten odcinek nie przypadl mi do gustu ale t nic;p @up ja wygrałem w 2 czesci chyba ;p Ostatnio edytowany przez Darkrot - 12-08-2007 o 15:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
|
![]() Wydaje swoją drużynę ^^
Jest zaprawiona w boju, True Ralhp: dobry łucznik, z bliska wali mieczem, lekko się leczy ! Geyman- dobry magik, leczy się i pieprzy pokonanych przeciwników Bestnoober- potężny bojownik, walczy magią i nawraca przeciwników na swoją stronę bezdenną głupotą, przez którą bojownik znoobowuje się i przechodzi na noobową stronę mocy, przyxzywa inne nooby, w zasadzie nie da isę go pokonać bo znooobuje cięzanim dobiegniesz, i ma czary które sprawią że zatyczki znikną... roxknight- to dobry bojownik, wytrzyma baardzo mocne ataki, niestety nie zna wogóle magi i jest trochę powolny... ![]() Drużyna Xia Xiao! do boooju!!! |
![]() |
![]() |