|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2007
Lokacja: Kozy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Axel'Angel
Profesja: Paladin
Gildia: Flaming Dutchmen
Świat: Menera
Poziom: 18
Skille: 61/46
Poziom mag.: 8
|
![]() 2)Logowanie: wpisując zwyczajnie numer i hasło możesz stracić konto. Nawet najlepsze antywirusy i programy zabezpieczające czasami nie wykrywają keyloggerów,które czytaja to co wpisujesz na klawiaturze i wysylają do kogoś(np Twoje hasła do hakera) . Aby tego uniknać trzeba zrobić tak :
-stworzyć dwa nowe foldery na pulpicie i nazwać je jeden nr konta(np 1234567),a drugi hasło(np.chbrwfty) -przy kazdym logowaniu klikasz na folder tak jak bys chcial zmienić nazwę i klikasz ctrl+c (skrót do kopiuj) potem klikasz na okienko tibii jak trzeba wpisać hasło i klikasz ctrl+v(skrót do wklej). Tak samo z numerkiem. W ten sposób nic nie wpisujesz na klawiaturze i nawet jezeli masz na kompie keyloggera to nie wyczyta hasla i numerka. Znalazłem coś takiego na necie... I mam do tego wontpliwości może ktoś już wyprubował ten sosób prosze o odpowiedż ![]() PS : z Góry dziekuje |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Wystarczy zrobić notatnik. Nie trzeba robić dwóch osobnych folderów. Keylogger
zapisuje wszystko co wpiszesz na klawiaturze ale kopjować możesz do woli ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() HEHEH ale wy naiwni jesteście =)
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Jeden mówi że to dobrze a drugi że jestem naiwny nie nawidze key-loggerow straciłem już przez to 4 postacie i szukam skutecznej metody HELP plix
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Siema gram na nebuli nic niesciagalem zadnych botów albo keyloggerów ale i tak zostalem zhackowany co mam zrobic bo bez itemków to nie gra.
Kollega mi dal Devil helm i 6 spears i zaczynam od nowa gracz w tibia. ________________________________________ POZDRO Z NEBULA[CHAR]See'ens[/CHAR] |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Najlepszym sposobem na keyloggery jest mózg. Dzieci, gówno wam da kopiowanie passów z notatnika, większość keyów zapisuje również to co mamy w schowku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Lasooch HEHEH ale wy naiwni jesteście =)
Taaa a ty niby taki mądry ???? co miałeś na myśli kiedy to pisałeś co ?? 50 lvl mi nie imponuje, miałem wyższe, także się tak nie nadymaj ... |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Whodzimy na Tibia.org.pl tam whodzimy na link cheats and help.
Jak juz jestesmy na stronce to ziedziemy troche nadól i tam widzimy male okienko co pisze cheats and help tam wybieramy nazedzia i tam pisze Owntibia delter o to sciagamy i kasujemy keyloggera ![]() ps:to dla ciebie napisalem axel'angel ![]() __________________________________________________ __ POZDRO Z NEBULA [CHAR]See'ens[/CHAR] |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lord, pokazujesz, jaki jesteś żałosny. Level w Tibii o niczym nie świadczy, zresztą skąd wiesz, czy dane w profilu są prawdziwe?
Ja mogę Ci powiedzieć, że przynajmniej umiem cytować poprawnie :O A naiwny jesteś, po chvja wiesz o keyloggerach, a z wielką pewnością siebie pieprzysz farmazony, najwyraźniej w nie wierząc.
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja w jeden dzien stracilem 2 postacie 50+ a 1 40+ obrabowano to sie nazywa pech........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2007
|
![]() Może się mylę, ale taka owntibia to chyba hasło wczytuje z pamięci Tibii. Tak więc nieważne jak wpiszesz hasło i tak zostaniesz zhakowany?
![]() |
#12 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() @lord diablo: ty sobie lepiej "skopjuj" mózg...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Rozwieje watpliwosci - to nic nie da. Dzisiejsze keylogi zapisuja wszystko co znajduje sie w schowku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() A propo download na tibia.org.pl polowa z tych botow czy poradnikow ma key-loggery...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Rawa Mazowiecka _/
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 48
Skille: slabe
Poziom mag.: 5
|
![]() To nic nie da, najslynniejszy keylogger do Tibia (ownTibia) i inne tego typu kg, tzn. do Tibii, nie pobieraja danych z klawiatury, ale wartosci zmiennych numeru konta i pass, wiec to nic nie da ...
@Igleyy Dokladnie tak.
Do me a wrong, you're a bringer of evil The Devil is never a maker The less that you give, you're a taker So it's on and on and on, it's Heaven and Hell, oh well ![]() Ostatnio edytowany przez Iron'knight - 13-08-2007 o 14:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Pieprze farmazony, najwyraźniej nie wierząc ?? nie wiem o co może ci chodzić ale to forum nie jest po to żeby się kłócić, dla tego dalej nie wchodzę w szczegóły ... |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() Ta, jasne...Oni niw są idiotami, żeby takie rzeczy robić. Z resztą 90 % administracji torg'a nie gra już w tibię na poważnie.
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ciężko skopiować nieistniejącą rzecz, a każdy kolejny jego post świadczy o nieistnieniu tejże rzeczy.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() Czyli podsumowując:
1.używajcie "musku" 2.Zainwestujcie w zabezpieczenia 2.Douczcie sie zasad jak działają keyloggery, a właściwie to owntibii etc keyloggerem nie powinno się nazywać.
![]() |
#20 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Imię: Sensei of Ako
Świat: Nerana
Poziom: 61
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
Kopiowanie passów z notatnika jest pro pomysłem ^^ Tak samo jak myślenie, ze wystarczy ściągnąć ownshit deleter xD
|||
![]() |
![]() |