|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 10 2004
|
![]() @up:
BloodBro plx ![]() Czy to forum jest tylko do sciagania... Jezeli juz ktos sciagnie film, zobaczy to niech chociaz jakikolwiek komentarz napisze. ~~Hail 'Afm~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Rybnik
![]() |
![]() eeee Fajny filmik spox ale czy to było przed update czy po? bo ten gs jakis spokojny byl
![]()
1)Tuhamid to nie moja postac byłe kiedys ale zachciało mi się red skulla teraz gram 61 palkiem.Nick zastrzeżony może kiedyś ujawnie i jest spoko gram na Novej. 2)Jak komuś się nie podoba skillbar to niech go wyłączy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Home, sweet home ;]
![]() |
![]() Hehe dobra robota
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Lokacja: Płock
![]() |
![]() spox film tylko jakie skile ma ten knight bo cos mi sie wydale ze cos kolo 80/80 czy dobrze mi sie wydaje ??
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() GS byl po up~
Knight 64/64 mial ![]() Niedlugi idziemy na DL'a ![]() Szkoda ze on <Knight> niema prema poszlibysmy na Behe~ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Libiąż
|
![]() Film super!!!... skille knighta jeszcze ladniejsze... ale twoje m lvl ... mogl bys nad nim popracowac
![]() ![]() Pieknie wymontowaliscie tego gsa! ale czy nie berdziej oplacalo by sie gdybys ciskal w niego z sd? wtedy poszo by o wiece mniej uh.. ale ty znowu nie masz 15 m lvlu ![]() ![]() ![]() Ale co tam;] filmik wam wyszedl git!!
Narazie nie gram w Tibie Powod: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hack!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Nienawidze tych je***** ktorzy pastwiom sie na kontach innych graczy ![]() Ostatnio edytowany przez Wukio - 01-11-2004 o 19:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
![]() filmik niezly, ale mlvl slabiutki, potrenuj
![]()