![]() |
#1181 |
Użytkownik forum
|
![]() Cześć!
Jestem nowy w tym temacie jaki i wogóle na forum Tibia.pl. Więc wpadłem narazie tylko po to, żeby się przywitać. Pozdrawiam Amahoro Ostatnio edytowany przez Amahoro - 10-08-2007 o 14:02. Powód: poprawka błędu w pisowni :p |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1182 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nowy user z Chimery, sweet
Mam nadzieje ze bedziesz czesto odwiedzal temat oraz ze twoje archiwa fotek sa wystarczajace ![]() Ok teraz cos ode mnie, Male pe gie: ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko 2 levele, nic nadzwyczajnego ![]()
![]() |
#1183 |
Użytkownik forum
|
![]() Nowy czar dla Druidów. Niestety publicznie będzie dostępny dopiero po zimowym update. Czar polega na tym, że postać znika całkowicie, tak jakby jej nie było. Nawet Potwory, które widzą niewidzialnych na tak mocny czar nie mogą nic poradzić. Jedyna wada, ze wtedy druid nie może atakować. Typowo defensywny czar.
![]() Pozdrawiam wszystkich druidów i nie tylko ![]() Amahoro P.S. Moje screenki postaram sie zamieścić innym razem Ostatnio edytowany przez Amahoro - 13-08-2007 o 13:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1184 |
Użytkownik forum
|
![]() A teraz kilka obiecanych screenów - proszę o powściągliwość w krytyce i opiniach, że screeny nieciekawe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Amahoro - 13-08-2007 o 14:13. Powód: zmieniono linki do screenów |
![]() |
![]() |
![]() |
#1185 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cos for fun.
![]()
![]() |
#1186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2007
|
![]() Amahoro w twojej ostatniej fotce w bp masz jakąś rzecz to po lewej stronie od Energy ring do czego ona służy???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1187 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Elite Rywin
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 106
Skille: 85/76
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() @up
Zużyte softy :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#1188 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1189 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam 1 fote z dzisiejszej akcji xD
![]() Apobis pwnd =o
![]() |
#1190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
|
![]() Hmm Dobrze, ze chociaz to
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1194 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ^up Monki sux do wbijania exp na twoim lvl. Sprobuj vis+rod, ida manaski ale chyba z loota sie zwroci.
![]() |
#1195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
|
![]() 52
![]() ![]()
![]() |
#1197 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Skierniewice
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hmm teraz moja kolej ;D
Jakieś tam scaraby ![]() ![]() Było hard xDD ![]() Ale.. ![]() I 1st area tez sie zrobiło xD ![]() Tu macie link do filmu z areny XD http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/29307 btw Selling Mystic Blade ![]()
Cała polska o tym wie! Ze czerwona armia ta! To kibice Widzewa! la la la la la la la la la la la la la la Ostatnio edytowany przez Caruel - 14-08-2007 o 13:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2007
Lokacja: Ruda Śląska
Imię: Royal Matikos Skowron
Gildia: Absolut
Świat: Chimera
Poziom: 115
Skille: 85/81
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Czas przyszedl i na moje ss'ki ^^
lvlek ![]() tutaj goroma quest i mala przygkoda Burokay'a ![]() i znow lvl;p ![]() Witamy Amahoro^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Lokacja: Skierniewice
Imię: Sir Zlod
Świat: Chimera
Poziom: 100
Poziom mag.: 7
|
![]() Mały zonczek ale co tam xD
![]() A teraz coś z dzisiejszego dnia ;] Pierw adv ![]() Pierwszy dl i odrazu cosik ![]() Zawsze jak sie dobrze zacznie to chujowo sie skończy :/ ![]()
17:10 You see a dead human (Vol:10). You recognize Qwert Stary. She was killed by Sir Zlod. Ostatnio edytowany przez SirZlod - 15-08-2007 o 12:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 08 2007
|
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Lopezixss - 18-08-2007 o 17:12. |
![]() |
![]() |