|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2007
Lokacja: Daleko...
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Adrian <Sub Zero>
15 lat 53 lev - knight - Seba Ciolek pall / sorc nie umiem siebię opisać sami się dowiecie czy jestem dobrym graczem troszkę kumpli na Aldorze ale nie zbyt wysokie levele jakiś nowy świat najlepiej pvp zwykłe |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Nadal aktualne ?
-Łukasz, Zima ,Długi -14 -Ice Mevix 40 lvl knight, 36 rp Al Meg Szaj -Sorc albo Druid, w ostatecznosci Pall -Wszytsko Pomoc,itemy itd -Na Kyrze mam chara -.- ale niestety znudził mi sie i nie chce płacic za free lapsa co w grupie sa mocni a w pojedynke uciekaja -Myśle ze jakis nowy, mam pacc okolo 75 DNI, albo Kyra ale wszyscy nowe chary tam bym pomogł |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Lokacja: Bytom
Imię: Nerolit
Profesja: Paladin
Gildia: ???????????
Świat: Celesta
Poziom: 15
Skille: 48/30
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Imie:Łukasz[Nerolit]
Wiek:16lat Mam chara na harmoni 13 lvl drut nick master nerolit i na celescie pal nick nerolit lvl 14 Profesja ![]() Moge dawac darmowe speary i arrows i LMM jak nabije 15 lvl Mam qumpla tylko na celescie moze zalatwic z bp LMM
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
|
![]() Śmieszą mnie te rodzinki, co nie znaczy że życzę wam źle.
![]() Każdy 150 MS - hack~~!@#~~ Ja miałem 342 lvl, MDW mi zazdrościł i mnie shackować, i mam 1 lvl ~~RETIRED~~ . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Ja chce
-Imie na rl Adrian [ Ahriman ] -wiek 14 -jakie chary miales Thu-Fiu The Soul Ripper (to była moja ostatnia postac jaka gralem lvl 15) -jaka prof bys preferowal : Zapewne Palladyna -co mozesz dac od siebie dla rodziny (oferuje siebie ![]() -czy masz kumpli na jakims servie (mam charay na Celesti -jaki server preferujesz - Celestia Ostatnio edytowany przez Ahriman - 14-08-2007 o 21:03. |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Up
Cos ci sie kur*a nie podoba ?? pozatym tak tylko sie przedstawiam na necie -,- niechodzilo chyba o rl ksywe |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Wawa
Świat: Isara
![]() |
![]() Ja też chcę tylko na jakim serwie ja proponuję Aldore, Isare lub Xerene (lub ewentualnie poczekac aż będą nowe serwy
![]() Imie: Arek Ksywa:[Piwo (nie pije to od nazwiska), HIMO, Ar i Arkanum (to lubie najbardziej ![]() Lat:16 Postac:MaM 3 Niezniszczalny Arek [Xerena Knight8] , Sorek Muchomorej [Xerena Sorek9],Sir Arek Gilotynka [Isara lv2] ale tez będzie knight miałem jeszcze kilka ale mi pokasowali bo grałem tymi tylko Jestem jaki jestem a dokładniej Spoko, przyjazny, miły, wyluzowany, pomocny, Wojną nie pogardze a nawet wezme w niej udział, Chętny na polowania, (moge założyc forke rodzinną) i ogólnie nikt na mnie nie narzeka Kumpli miałem min na Xerenie, Amerze i Harmonii ale przestali grac jak ja na długo i teraz tylko ja wróciłem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Alesz szpokojnie xD Bąć gszeczny ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Wawa
Świat: Isara
![]() |
![]() Jeśli to był sarkazm to Ci nie wyszedł bo jak wspomnialem mialem i inne postacie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Stargard Szczeciński
Imię: Guess Whooo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Intouchables
Świat: Tibianic
Poziom: 94
|
![]() Oferta nadal aktualna? ;]
Jak tak to chciałbym wstąpić w szeregi rodziny. moje doświadczenie to; 4 lata interesuje się tibią przez jakieś 15 miesięcy grałem druidem , zdobyłem 42 level i sprzedałem ;] teraz raczej nie gram w tibie jako aktywy gracz, lecz dość często czytam forum tibia.pl i wydarzenia ze światów. Co do pvp/pk to spory okres czasu grałem na e-pvp ots które w dużym stopniu upodabniają się do wojen gildii na rl tibii ,ponadto często pk'owałem na Pandorii. Jakbym miał zacząć grać w waszej rodzinie na morganie to bym zrobił sorcerera. Jestem towarzyski pomocny uwielbiam qesty, hunty pk'owanie. Do końca wakacji bym mógł wbić 30~lvl , w roku szkolnym trochę wy stopuje z expieniem ale na pewno nie zrezygnuje ![]() Co do ksywy/nicku to można na mnie mówić Zadrion bo taki prawdopodobnie będzie pierwszy człon mojego nicku
----------------------------------------------- ![]() The grass was greener The light was brighter When friends surrounded The nights of wonder -------------------------------------------------- _/_/_/_/_/ _/_/_/_/ _/_/_/ _/_/ _/ / |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4
Imię: Cookly
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ekipa Remontowa
Świat: Guardia
Poziom: 9x
![]() |
![]() Tomek (TomaszQu xd)
13 lat 47 sorcerer(Safyn Ferix)! Nie gram bo zrypany świat Guardia! Przyjazny,ochotny do Huntów ;p...Nawet bardzo ![]() Preferóję dla siebię palladyna <bardzo lubię nim grać> Świat:Wolałbym PvP ![]() Pozdrawiam Aha i jeszcze jedno teraz to Autora pytanko: Ile rodzinka ma na oko przeżyć,bo niechcem wejść na 1 miesiąć...I potem,żeby sie rozpadała:/? Bardzo mi zależy na pożądnej rodzince!!!...Która pomoże,da rade wszelkiemu złu ;p,poszaleje w pvp ![]() Ile czasu preferujesz na grę i ile włożysz czasu na rodzinkę?? Mój Nick: Blazer Mort 5660915 jak cos to gg
Znów wracam do gry. Only paladyn ;* Tropper - Zaginione Królestwo. Strzel Anylon'owi notkę . Zapraszam ! Ostatnio edytowany przez X-Anylon - 19-09-2007 o 21:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2007
Lokacja: Grębocin
Stan: Początkujący
Imię: Rose Weasley
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Calmera
Poziom: 8
Skille: +
Poziom mag.: +
|
![]() Hmm... chciałabym mieć Gildię
![]() -Marylin Rose -9 (właściwie to 10) ![]() -co to jest char? ![]() -ja mam druida, a co? ![]() -jestem... hmm... przyjazna? ![]() ![]() -mam koleżankę na Menerze (mam tam tą postać) Leady Maly (full kasiory) -no mówię, że na Menerze. Mam nadzieję, że mnie przyjmiesz w swe progi mości Darkenie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Łódź
Profesja: Elite Knight
Świat: Malvera
Poziom: 116
|
![]() -Michał
-16 lat -ja miałem pare postaci a najleprze to: Kocham Zanubiac na Forum (33sorc, ale haked/delate) i Zal Mi takich Noobkow (11 druid, teraz gram nim) -ja knight, bo duzo kasy i sie blokuje smoki na wyzszym -oferuje blokowanie i pomoc w grze -mam kolegow na rooku na harmoni, i jeden koles mi kiedys dal two handed sword!! to moze do niego napisze -ja harmonia, bo tam nas nie zbijom :< uwielbiam nowe rodzinki x)! ;ofc aluzja...
What if I say I'm not like the others? What if I say I'm not just another one of your plays You're the pretender What if I say I will never surrender? ![]() Ostatnio edytowany przez Ynabejop - 07-11-2007 o 17:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: Adus'Mefra
|
![]() -Dawid
-16 -77 EK Adus'Mefra , Ivar Ardo 31 Rookstayer -Druid -Zobaczymy -Wolalbym isc na nowy server a jak nie to sie zobaczy |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2005
Lokacja: Hrubieszów
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xerena
|
![]() Dirak Cage?
![]() Byc moze bym dolaczyl ale chcialbym najpierw zobaczyc czy na prawde to na serio, a nie 15 lvl i kthx&bye... |
![]() |
![]() |