![]() |
#621 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 14
Skille: 51/50
Poziom mag.: 2
|
![]() Ja Stracilem 25 Palka Na SKilach 65/45 i 25 Sorca z 27Mlvl przez kolege.
Wpisalem u NIego passy i na 2 dzieni nie mialem postaci ja i on. Puzniej Okazalo SIe Ze w 1 z filmikow ktore sciongal mial LORD OF TIBIA. NIE Dalem Rady Odzyskaci Konta Poniewarz Gdy chciałem wejść na e-maila po confirmation key Okazalo sie ze Email Został usunięty . A rec Key Jest NIepoprawny. CHYba SAM POBAWIE Sie W HAKOWANIE
|
![]() |
#622 |
Guest
|
![]() Ej bo ja sie nie znam xD mozna odzyskac jakos postac bo wpisuje numer haslo i nic pisze ze zle i wpisywalam normalnie kopiowalam i nie dizla shackowal mi ktos konto ==
|
![]() |
![]() |
#623 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2007
|
![]() Co zrobiles gdzy cie zhackowali?Bo mnie spotkalo to samo
![]() ![]() i niezle eq ![]() [email protected] Bo mi sie od nowa zaczynac nie chce a mam ches by w tibie pograc ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Użytkownik forum
|
![]() JAK ODZYSKAC POSTAC POWIEDZCIE PLZ
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Boże... Czy wy do kurwy nędzy możecie użyć opcji szukaj?!? W tym temacie roi się od Trolli, nie powinienem się zniżać do waszego pojebanego poziomu, ale trudno, kurwa ruszcie swe ohydne tłuste dupy, i poszukajcie na forum!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Użytkownik forum
|
![]() POWIEDZCIE PROSZE JAK ODZYSKAC PASSY BO PODOBNO SIE DA A JA NIE WIEM JAK
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A WIEM ZE SIE DA JAKOS ![]() JAK KTOS WIE TO PROSZE ODP. A JAK NIE TO NA MOJEGO E-MAILA [email protected] Z GóRY DZIEKUJE THX ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2007
|
![]() @
Pozdro wyjdz&nie wracaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2007
|
![]() Cytuj:
Topic'; Jeżeli wchodzicie na jakąś stronkę w której wpisaliście swoje pasy(oprócz tibia.com.) to nie będziecie mieć keya i żaden antywirus wam nie pomoże.I nie płakać nooby, że straciliście swojego chara (20lv) i 2k z dp, bo to jest Szal.peel.
Yes I'm Tha Best, And No I Ain't Positive--I'm Definite I Know Tha Game Like I'm Reffin' It This Is Tha Carter--Tha Carter Iii, Tha New Testiments And I'm A God, And This Is What I Bless em' wit Bitch Ostatnio edytowany przez Jovere'xik - 08-09-2007 o 12:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#631 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2007
Lokacja: Zielona Góra
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Miałem hacka i mam prośbę... Mógłby ktoś sprawdzić dla mnie loga z hijacka? Byłbym wdzięczny!
Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 09:41:58, on 2007-09-15 Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss***** C:\WINDOWS\system32\winlogon***** C:\WINDOWS\system32\services***** C:\WINDOWS\system32\lsass***** C:\WINDOWS\system32\svchost***** C:\WINDOWS\System32\svchost***** C:\WINDOWS\Explorer***** C:\WINDOWS\system32\spoolsv***** C:\WINDOWS\system32\RUNDLL32***** C:\Program Files\Java\jre1.6.0_02\bin\jusched***** C:\Program Files\Eset\nod32kui***** C:\WINDOWS\iexp***** C:\WINDOWS\system32\ctfmon***** D:\Programy\Gadu-Gadu\gg***** C:\Program Files\Eset\nod32krn***** C:\WINDOWS\system32\nvsvc32***** C:\WINDOWS\system32\wscntfy***** C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox***** C:\Documents and Settings\Ja\Pulpit\HijackThis***** R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,SearchAssistant = http://search.bearshare.com/sidebar.html?src=ssb R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = http://search.bearshare.com/sidebar.html?src=ssb R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://search.bearshare.com/sidebar.html?src=ssb R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.google.pl/ R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant = http://search.bearshare.com/sidebar.html?src=ssb R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Connection Wizard,ShellNext = http://www.google.pl/ R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Łącza R3 - URLSearchHook: BearShare MediaBar - {D3DEE18F-DB64-4BEB-9FF1-E1F0A5033E4A} - C:\Program Files\BearShare applications\BearShare MediaBar\MediaBar.dll O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_02\bin\ssv.dll O2 - BHO: XBTP02634 - {F97DA966-F09D-4cab-BF29-75A0026986EA} - C:\PROGRA~1\BEARSH~1\BEARSH~1\MediaBar.dll O3 - Toolbar: BearShare MediaBar - {D3DEE18F-DB64-4BEB-9FF1-E1F0A5033E4A} - C:\Program Files\BearShare applications\BearShare MediaBar\MediaBar.dll O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32***** C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz***** /install O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32***** C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Java\jre1.6.0_02\bin\jusched*****" O4 - HKLM\..\Run: [nod32kui] "C:\Program Files\Eset\nod32kui*****" /WAITSERVICE O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "D:\Programy\Adobe\Reader 8.0\Reader\Reader_sl*****" O4 - HKLM\..\Run: [Windows Explorer] C:\WINDOWS\iexp***** O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON*****] C:\WINDOWS\system32\ctfmon***** O4 - HKCU\..\Run: [Gadu-Gadu] "D:\Programy\Gadu-Gadu\gg*****" /tray O4 - HKCU\..\Run: [Uruchamianie DeCe] D:\Programy\DeCe\dc***** -m O4 - HKCU\..\Run: [Odkurzacz-MCD] D:\Programy\Odkurzacz\odk_mcd***** O4 - HKCU\..\Run: [Komunikator] D:\Programy\Tlen.pl\tlen***** O4 - HKCU\..\Run: [Vidalia] "D:\Programy\Vidalia\vidalia*****" O4 - Global Startup: Privoxy.lnk = D:\Programy\Privoxy\privoxy***** O8 - Extra context menu item: E&ksport do programu Microsoft Excel - res://D:\Programy\MICROS~1\OFFICE11\EXCEL*****/3000 O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_02\bin\ssv.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_02\bin\ssv.dll O9 - Extra button: Badanie - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - D:\Programy\MICROS~1\OFFICE11\REFIEBAR.DLL O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs***** O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs***** O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{542604E0-BDE8-4F8E-B813-42994754A78A}: NameServer = 192.168.0.3,194.204.159.1 O23 - Service: NOD32 Kernel Service (NOD32krn) - Eset - C:\Program Files\Eset\nod32krn***** O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32***** |
![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
Imię: Kura Dominator
Profesja: Elite Knight
Poziom: 170
Poziom mag.: 8
|
![]() Ratunku.
Moja postać 74 lvl Została shakowana. Próbowałem wszystkiego!!! Zmieniałem passy i nadal haker zna je ![]() ![]() ![]() Niemam wirów na kompie. Niewiem co robić, prosze HELP ME!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#633 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
JazzCaffe@ Wsadź to na http://hijackthis.de Emcess. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
Imię: Kura Dominator
Profesja: Elite Knight
Poziom: 170
Poziom mag.: 8
|
![]() Moge keyylogera usunąć ?
Jak tak to podajcie link do programow albo coś ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2007
|
![]() Jakiś miesiać temu mi szlag trafił sporo przedmiotów a zeby jeszcze było smiesznie to sprowadził do rooka postacie. Ale nie jest ważne co mi zrobili bo nikogo to nie obchodzi, a ja nie chce sie zwierzać i mam na tyle honoru zeby nie plakać i nie żyletkować sie, tylko zacząć od nowa prace nad postacią. Więc- typ pisze ze ma problem ze zmianą formatu obrazka z jakiegoś dziwnego na *.jpg
i że żaden konwenter tego nie łapie. A ja jak głupi zagadałem chciałem pomoc i najpierw napisałem ze jak konwentery nie łapią to zeby po prostu załadował np do Photoshopa i ewentualnie zmienił rozdzielczość i zapisał jako *.jpg to nawet kolorów nie straci itd. Klient napisał że nie ma photoshopa i ze mi wyśle ja mu to zrobie i tu był mój błąd ze podałem mail, i mało tego- probowałem otworzyc ten plik i okazało sie jakiś keylogger czy Bóg wie co tam było. Wiec jeden morał- nie ufać/nie pomagać itd innym graczom,bo mimo tego ze nie kazdy to oszust to dzieki temu unikniemy rozczarowań. Pozdrowienia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Guest
|
![]() Zhakowali mi postac dajcie mi prosze postac na PvP-enforced server
![]() Prosze ale z zrobionym roockardem ![]() Prosze ludzie badzcie tacy mili ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Użytkownik forum
|
![]() Właśnie o tym pisałem że tego typu żebranie jest żałosne. Facet- postać robiłeś samemu zupełnie od ZERA. Z maczugą i workiem na początku. Jedyne co mogłeś od siebie wnieść to kasa na przedmioty np. z allegro lub na PACC. Wiec jeśli ci okradają konto to tracisz tylko czas który poświęciłeś na zrobienie postaci. A prosząc teraz innych o zrobienie dla ciebie postaci po rookgardzie to zachowujesz się zupełnie jak nie dość że baba to jeszcze bez jaj ;]. Ludzie troche honoru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Guest
|
![]() 1 dzien temu wlasnie kolo zaprosil mnie do gildi robei to pierwszy raz takze niewiem jak sie wchodzi do glildii koles powiedzial ze da mi invita i zebym wszedl na www.arma.bev.pl i wpisac tam swoje passy po tym zdarzeniu koles mi juz nic nie pisal i jak wyszedlem z tibi to pisze mi do dzisiaj account disabled for 5 minute please wait... juz tak od 1 dnia boje sie ze dostalem hacka poweidzcie co sie stalo bo szkoda mi postaci mialem 23 level sorc i bardzo a to bardzo dobre eq!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Użytkownik forum
|
![]() No to był właśnie jeden z bezczelnych sposobów okradania, mozesz juz zastać swoją postać gołą zupełnie. A ten już zapamiętaj na przyszłość- do gildi wchodzi się przyjmując zaproszenie w panelu swojego konta na www.tibia.com i tylko tam trzeba sie logować. Każde inne proby wyłudzenia hasła pod pretekstem gildi to proba kradziezy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#640 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |