![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2007
|
![]() Mam pytanie, bowiem pogubiłem się w tym wszystkim już...
Mam knighta 8 level skille po 65 w axe. Jaki topór/topory polecacie mi na levele 8 - 25 bo przez te ograniczenia lvlowe jest mały wybór. Proszę, aby wypowiedział się ktoś normalny. Z góry dzięki |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
![]() W domyśle najlepiej będzie Ci bić najlepszą dostępną dla Ciebie bronią (czyli taką, która ma najwięcej ataku). Tak więc patrząc tu... http://tibia.pl/items.php?type=axe&sort=a_atk&t=a Można stwierdzić, że do 20 lvla powinieneś bić z Battle Axe, kiedy osiągniesz 25 lvl kupic Daramanian Waraxe, a na 40 lvlu np Titan Axe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 63
Poziom mag.: 55
|
![]() od 8lvla najlepszy wyborem dla ciebie będzie Orcish Axe (Atk: 23, Def: 12) jest bardzo tani i łatwo dostępny.
gdy osiągniesz 20lvl możesz kupić sobie Knight Axe będziesz nim zadawał hity jak z Barbarian Axe. A gdy osiągniesz 25lvl będziesz mógł wykorzystać pełną moc Knight Axe. PS: oczywiście możesz sobie kupić Dwarven Axe/Barbarian Axe na 20lvlu. ale moim zdaniem nie ma to sensu dlatego proponuje ci zakupić od razu Knight Axe
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2007
Lokacja: Sokółka
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elvarus
Profesja: Knight
Gildia: Undead Shadows
Świat: Secura
Poziom: 40
Skille: 68/67
Poziom mag.: 4
|
![]() Normalny to mnie nie dotyczy ale sam możesz zobaczyć na tibia.pl-topory
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bazyli Pall
Profesja: Paladin
Świat: Astera
Poziom: 30+
Skille: 65+/50+
Poziom mag.: 12
|
![]() Orcish axe potem knight axe i bedzie git
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() czyli niekupowac barb axe ani dwarven axa?
odrazu k axe na 20 level? do zalozyciela tematu: gdzie i na czym skillowales xD Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 16-08-2007 o 15:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2007
|
![]() Cytuj:
Nie opłaca ci się kupować Dwarven Axe/Barbarian Axe wież mi na słówo kiedyś już analizowaliśmy taki problem w innym temacie (post 14): http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=139446&page=2 PS: Do skillowania polecam dwarfy/minosy/slimy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2007
|
![]() Ok dzięki wszystkim za odpowiedzi mam nadzieję że dalej sam sobie poradzę.
P.S trenowałem na druidzie kumpla niedaleko depo w Ab'dendriel. Temat można zamknąć. Ostatnio edytowany przez Astot - 26-08-2007 o 10:51. Powód: Do zamknięcia |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() orcish axe- najbardziej praktyczne na start
|
![]() |