|
Notki |
Iridia Wydarzenia ze świata Iridia |
Pokaż wyniki sondy: Kto jest wg. Ciebie największą legendą Iridii? | |||
Tao Fao |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 2.73% |
Chealino |
12 | 10.91% |
Jurand Wyrocznia |
22 | 20.00% |
Jaero |
2 | 1.82% |
Rhyriel |
6 | 5.45% |
Everanor |
18 | 16.36% |
Neo Montana |
0 | 0% |
Rapo Kage |
2 | 1.82% |
Teebu |
9 | 8.18% |
Inny, napisz w tym temacie |
36 | 32.73% |
Głosujących: 110. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2007
|
![]() A ja zaglosuje na Jinikao, bo jak ktos go na forum tibi com okreslil, jest 'biggest noob in whole tibia' heeeeee
![]() A serio to, jak dla mnie stary Huxy |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Na Emeryturze
Imię: Veremus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Usunięty
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
|
![]() haha pamietam jak nowy huxior mial chara chyba ze 2 dni i huncil mnie na 17 sorcu bo nie chcialem jakiemus 20~~ szwedasowi z cave'a wyjsc ;d;d;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2007
|
![]() Legenda Król arturek za zawziętość btw. tao fao to jest pomyłka ale jak chcecie z nim pogadać "nimi" to idźcie na furore nick imargam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2007
|
![]() Cytuj:
ROZJEBALES MNIE KOLESSSS KROL ARTUREK I LEGENDAA HAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, jedyne z czego zaslynal to chyba expienie 105 ek na soldach pod kazz XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
Stan: Początkujący
|
![]() Rebaw?:O:O
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Sk-o
Imię: Mocny Smok
Profesja: Knight
Gildia: Legion Of Devils - 4ever
Świat: Iridia
Poziom: 50+
Skille: zal
Poziom mag.: 6
|
![]() Legenda - stary Mocny Smok [52 lvl block demon , grorlam , itp itd a i jeszcze jedno
![]() ![]() Ahah pamietam jak chyba w 6 nie mogliscie mnie zabic [ jurand , mewtu i paru cienkich bolkow - Dzien po update Libery Bay itp ![]() Lolitka > : D Teraz co sie dzieje z ta tibia to kino .... Spadla nizej niz dno Pozdrawiam moich fanow ![]() Ostatnio edytowany przez Mocny Smok - 15-08-2007 o 15:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
![]() Grałem na iridii od poczatku serva przez jakis czas i zaglosowalem na Tao Fao, choc mialem na oku tez neo montana, jurand wyrocznia i chealino [pamietam jak na battle padl, przyszedl znowu i drugi raz padl na 35 lvlu xDDD]
old times<3
Ostatnio edytowany przez Fejkowiec - 15-08-2007 o 16:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Skille: 70
|
![]() Użyj tic-taca i odpowiedz sobie sam. HMmMmMm? HmMMmMmmMmMmm? ;|
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
|
![]() :OO a moze Ty mi geniuszu powiesz lol ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Skille: 70
|
![]() Pewnie słyszałeś o nim jedynie z z opowiadań innych osób i nigdy nie zamieniłeś z nim ani słowa. Jeżeli mylę się to powinieneś wiedzieć że w jednych z pierwszych wojen odgrywał znaczące role (m. in. zabił Jaero po solowej akcji, po czym ich przyjaźń zaczęła się na dobre), Jako pierwszy player na Iridii osiągnął 100 poziom i Ci którzy go znali wiedzą w jakim stylu to zrobił, a przede wszystkim nie bał dupy że padnie i próbował dowodzić grupą "naszych" Polaków aż do pewnego momentu, co przyznam było jego największym błędem... Ale cóż z tego później przeniósł się na askarę gdzie był jednym z pierwszych 100 lvlków też i tam
![]() Edit: nie wierzysz? luknij tu : http://img408.imageshack.us/my.php?image=royalgc7.jpg
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD Ostatnio edytowany przez Massior - 15-08-2007 o 23:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() chyba jednak sie zna hahhaha to ktos dojebal z ta legenda xD
![]() |
#78 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
tak wlasciwe to i ja jestem na tym ss ![]() z Nevainem biegalismy po tiquandzie (pamietam jak uciekal przed tarantula :d) Saffonia czyscila moj pierwszy of quest ![]() z Laki Looqiem huncilismy hero itd ![]() ogolnie bylo klawo ale co do demonika zdania nie zmienie bo wbicie 100 lvl sharujac to raczej nic wielkiego. A co do tego zajebistego fragowania to spytajcie ludzi z Aldory ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ale jaka z niego legenda ? Tak samo Rhyriel to byly tylko H lvle. Co zrobil Demonic ? Wbil 100 jako pierwszy to jedynie solo style jaero ? w sumie to 1 raz słysze w jakim stylu bo ja nie wiem ? zabijal potworki ? (chyba jescze 'zmienil gildie' ktora dostawala w dupe albo cos) nie jestem pewny bo nie gralem w tedy wiec sie nie wypowiadam na wojnie co zrobil ? tez nie wiele ( w sumie to nie pamietam jak to z nim wojowalem :| ) pamietam ze dal pasy da nemtorów i go zrokowali, rhyriela i green lejdi tak samo, na dodatek wszyscy sharowali <raczej xD> zreszta jego kumple mowia ze demonic nigdy nie mial dobrego pvp, majac 100 rp i walczyc przeciw 70 ( knightowi xD) na starej tibi to wiesz... pamietam akcje jak wylecialem kashem z huxym, neo montana i kims jescze chyba na gildie scottiego, zlozylismy im 3 sorkow i zjebalismy do pz jakos tak :d powiadasz w jakim stylu ? to powiedz mi w jakim stylu walczyl Rebaw ????? xevo stronger ? i wielu wielu innych moje vote na legende idzie wlasnie dla Xevo Strongera i Rebawa co do juranda to bardzo wyjatkowy czlowiek... jestem pod wrazeniem :d nigdy sie nie wyplacil (no raz za moja sprawa ale bylo glupota nie wyplacic 160 rp za 200k gdy mialem 1kk, tak samo reszta < guild payment > ) zawsze opanowany, spokojny i rozwazny xD to nie jest JESZCZE legenda ale napewno bedzie : ) mam nadzieje ze Demonic nie gniewa sie za mojego posta powiedzialem to co mysle.
![]() |
![]() |
#80 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: Rybnik
Imię: Veremus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Cytuj:
a gnoj Rauer co szprzedal chara i 2 onwer ubijal nim ludzi uczestniczyl w wojnie padl nawet raz! i tylko zabijal i zabijal;/ @Mocny Smok !! nie wiedzialem ze cie jeszcze tu zobacze dalej chcesz kombinowac 50lvle na arc czy cos? Falcon byl spoko jak na demon huncie zajebal mmsa<pozdro Bezok,Green Leady ![]() A jurand to debesciak xD aaah aaah aaah exori aaaah aaaah aaah aaaah exori ... tak wygladalo jego bicie xDDD zreszta jak padal chea na desercie maly zalazek tego bylo widać xD EDIT jak ktos zna popcze pozdrowcie go odemnie! Ostatnio edytowany przez IridiaCarlinPk - 16-08-2007 o 02:33. |
|
![]() |
![]() |