![]() |
#1061 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Wronki/Wwa (studia)
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Pisze z tego konta, z Taer nie pamietam hasla :S
n_n Ostatnio edytowany przez kafior - 15-08-2007 o 23:33. |
|
![]() |
|
![]() |
#1062 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niech zgadne teraz sie bedziecie klucić przez hmm 20 stron??...Mam nadzieje że nie..Temat rzeczywiście do zamknięcia prawie nikt tu nie siedzi ;/
|
![]() |
![]() |
#1063 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1064 |
Użytkownik Forum
|
![]() ogólnie to powiem ze gridlock jest szmata pierdolaca od rzeczy te jego ckliwe pizdoty o uwolnieniu lipka na tibia.com to jeden wielki qrwa zart . Gridlock ja czekam dalem ci adres powiedziales ze mi ryj rozjebiesz wiec naprawde oczekuje spotkania . Jestes szmata i zdaj sobie z tego sprawe , zero honoru wiem powiesz ze to tylko gra , ale zachowanie tu odzwierciedla cie na real . tu pierdolisz ze dla lipka rl to zajebanie sie z dzika swiania czy jak tam . To ty caly czas pierdoliles jaki to nie jestes zajebisty i wogole , jednym slowem smierdzisz wczorajszym chujem . Dostane za tego posta delete ale warto ty jebany pallo ssaczu . I jezeli bede mial przyjemnosc cie spotkac to ci takich gongow najebie ze cie jasny chuj strzeli ty pierdolono szmato .
OVER AND OUT XD |
![]() |
![]() |
#1065 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Imię: Sardrin
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 85
Skille: 86/81
|
![]() Cytuj:
eee a pokazac ci "janosika" :>
![]() |
#1066 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Wronki/Wwa (studia)
![]() |
![]() Cytuj:
![]() btw. I Gridlok, nie ~ck.
![]() |
#1067 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lol a co wz tak na Taera wsiedliscie?
Myslisz ze bez powodu zabral itemy? Lipek bił Shandowa Ridixxa. Kara boska go spotkała. Tym razem bog posluzyl sie taerem. Bylo nie bic shandowa ! Tak to mata za swoje i teraz nie plakac. Taer jest fajny gosc xD. Respect dla niego xD. Te cale lipki, studnie głębokie i płytkie to dna. Ciagle gadalsicie ze mam beznadziejne pvp a trapa prostego w 20 luda nie moglisice na mnie zrobic, bo jestem szybki bill. Tak odpisz mi Doska jaki to ja jestem nie mądry i głupi i nooob :S. Fenros z gerlimem ojebali mi domek i fenros jest hacked. Palec bozy ! Lepiej zacznijcie sie modlic do czcigodnego studni! |
![]() |
![]() |
#1068 |
Użytkownik Forum
|
![]() smiechu warte shandow , uciekles nam bo istnieja tacy ludzie jak gal'axy i ak'rap wiec sie nie ciesz .
No jasne gridlok czy tam jak cie zwali . nie bede stwarzal pozorow w przeciwienstwie do ciebie . Gloryfikuj sie dalej !!! Shandow ty sie lepiej modl o rozum , ja nie wiem czy ty sharowales czy masz rozdwojenie jazni naprawde nie wiem ale to co ty robiles to nawet w gimnazjum uchodzi za idiotyzm. |
![]() |
![]() |
#1069 |
Guest
|
![]() Mam pytanie za co jest ten ban
"Banished: until Sep 13 2007, 16:42:24 CEST because of destructive behaviour " Poniewaz na moim starym serwie gildia rzadzaca zabijajaca wszystkich robiaca pa itd dostala bana, wydaje mi sie ze za nadmierne robienie rozruby, moze na obsidi kiedys takie cos bedzie, to by bylo bardzo dobre ;d |
![]() |
#1070 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2006
Imię: Arthlig
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 82
Skille: 85/49
Poziom mag.: 17
|
![]() Ogolnie tego bana mozna dostac za pare roznych zachowan, w tym wypadku niewiem jaki byl powod, poczytaj forum Amery.
a ty Gridlok nie trzymaj ciagle tej maski opanowanego czlowieka z odpowiedzia na kazde pytanie i rozwiazaniem na kazdy problem, co do tego piwa to to byl twoj glowny "argument" jak sie tlumaczyles ze zlodziejstwa. p seta i 10k to my tobie mozemy dac na start ;] nie bede sie chwalil co mi proponowali lub proponuja, w kazdym razie dalej gram na obsidii, takze z twoich niecnych planow wyrwania mnie z gry nici ;] |
![]() |
![]() |
#1071 |
Guest
|
![]() Ripplah
Aug 16 2007, 00:49:10 CEST Killed at Level 95 by Vany Hod Pierwsza dobra wiadomosc od kilku dni ^^ |
![]() |
#1072 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: +++
|
![]() Bardzo bardzo ale to naprawde bardzo mnie smieszy jak sie nebula geje wzajemnie wyzywaja i zabijaja :>
![]() Zawsze mowilem ze to szmaty bez honoru pracujacy dla ng manowa gerlimo czy innego ich pana. ![]() ![]() Milo patrzec jak zeszli na samo dno, zeszli na psy ![]() Muahahhahahahahah gdzie jestescie geje z nebuli, mowiliscie ze mnie znajdziecie zabijecie dacie paymenta 200 k i znowu zabijecie, gdzie jestescie ![]() muahahaha a ja sobie gram gram gram i 80 level mam mam, i kto teraz moze dac hunta :> ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez axio90 - 16-08-2007 o 14:02. |
![]() |
![]() |
#1074 |
Guest
|
![]() axio kurwa lecz sie debilu. s*******aj z tego forum niedojebie.
takis kozak? daj aby nick i ten twoj mega super hiper kurwa ultra 80 lvl spadnie troche nizej -.-' |
![]() |
#1075 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: +++
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() mam ochote to sie tu zadomowie bo bezemnie forum tez zchodzi na psy ![]() i zaden lizusek nie bedzie mi mowil czy mam zamknac drzwi czy tez nie. wlasnie wrocilem z biwaku i z przyjemnoscia po was wszystkich pojade ![]() nie badz taki cfany bo sam masz powazne problemy z surwivalem na obsidi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1076 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @axio
Chetnie zwastuje fraga zarowno moim knightem jak i slayerem na ciebie Moze cycusia mamusi? ![]() |
![]() |
![]() |
#1077 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Daj ten name w koncu to ktos Ci cos zrobi =p Na samym dnie to ty byles jak cie urodzili widocznie, za duzo kompleksow masz chyba |
|
![]() |
![]() |
#1078 |
Użytkownik Forum
|
![]() axio daj nick i uzyskasz odpowiedz na pytanie kto moze dac hunta
|
![]() |
![]() |
#1079 |
Guest
|
![]() Axio przykro mi to mowic, ale jestes zbytnio ograniczony zeby po kims jechac i nie chodzi mi tutaj o to ze nie lubisz "nebula gejsow" czy tez rzucasz sie do kazdego, po prostu z twoich wypowiedzi idzie wywnioskowac, ze jestes zwyklym GUPKIEM.
Ostatnio edytowany przez Myllion - 16-08-2007 o 18:14. |
![]() |
#1080 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Rotanimod Eht
Aug 16 2007, 17:03:27 CEST Killed at Level 142 by Mannow and by Kleyton Dankeshun Niggers :* |
![]() |