|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam, mam problem. Nie wiem kogo wybrać (Pall czy Sorc) Czytałem już że jak chcę grać krótko na Enfo (Inferna) to wybierać palla a jak długo to sorca ale mi to nie wystarcza. Myślę że się na enfo trudno skilluje bo podejdzie jakiś koleś i mnie zabije. Proszę o szybką odpowiedz.
Pozdrawiam, Freest ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() żal mi Ciebie, chamstwo się szerzy echhh...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Grałem na non-pvp i mi się zbytnio nie podobało. I pytałem się kogo lepiej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() Jesteś newbie to po co pchasz sie na enfo? Zagraj sobie spokojnie na normalnym servie... ja polecam pala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() eeee... nie jestem newbie. Gram w tibie od dwóch lat ale nie wiedziałem kim grać na enfo ^^ xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Devseth
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() sorcerer/druid tylko i wylacznie
powod? 2 razy mniejszy exhaust
16:55 GM Camlost on Menera [2]: are you using a bot? 16:55 Devseth [82]: no • Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.• |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Mi się paladynem na Infernie bardzo dobrze gra. Na infernie, za żadne skarby świata nie idź do Carlin (pk teamy)
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Zrobiłem sorka, poszedłem do Venore. Czy opłaca się kupić jakieś runy na 8 levelu, żeby zabić jakiegoś kolesia (dla expa of course)??
![]() PS. Czy opłaca się bić (zabijać) nawzajem z kolegą?? Ostatnio edytowany przez Freest - 17-08-2007 o 17:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
Zabijać sie nawzajem z kolegą? Musiałby mieć duużo lvli więcej od ciebie, bo tak to sie po prostu nie opłaca (kolega na 10 za zabicie mnie[26], dostał by 12,5k expa). A odrabianie zajmie mu więcej czasu niż tobie dobicie tego expa. No chyba, że on chce i ty chcesz.
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2007
Lokacja: Toruń
Wpisy bloga: 7
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
![]() |
![]() Cytuj:
Pallem jest najlepiej Sluchaj znajdujesz kolege sorca level 27+ stawia ci monka bierzesz speary i skilisz... dobijasz 70 dist i jak chesz isc pk to idz(dobij level 15-20) a jak expic to na 70 distu na level 8 roty a na 9 idz na cyca tylko uwazaj ![]() na cyach do 25 potem na dragi a od 40 dragon lordy i 90+demony alez sie rozpisalem xD Pozdro ;]
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Blood'Brothers
Świat: Elysia
![]() |
![]() Ja zrobiłem sobie dzisiaj pala na infernie. Mam 10lvl 40/30. Druty sorce nawet nie próbują mnie ruszać. Poszedłem po rooku do carlin sellałem eq i górną bramą daleko od dróg idą doszedłem do ab. Kto mi się wjebał na trole padał. Dobrze kupić sobie z 6 lmm i jak jakiś ludek se przydrepta zabić lub postraszyć sperem+lmm. Dzisiaj zabiłem już 14 osób 5*8lvl 3*9lvl 2*10 12lvl 2*13lvl 16lvl<knight>. Kasa na 8lvlach jest najlepsza po 100-400gp z jednego wypada, z rooka przynoszą xD. Na początek mi się przydała.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() nie oplaca sie bic z kolega
![]() ![]() ![]() |
![]() |