![]() |
#3241 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Czesterka... na tym trzecim zdjęciu... brak mi słow : l
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3242 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Cytuj:
Fajne zdjecia.......
![]() |
![]() |
![]() |
#3243 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @CHEST
Wywołałas skandal w tym temacie ![]() Fajnie.... thx za nocie odzwie...no zrewanzowalem sie ;-].
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 16-08-2007 o 23:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3245 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() jestescie okrutni ; / / /
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#3247 |
The Witcher
|
![]() Cześć użytkowników tego forum jest jak boty, zobaczą jakieś słowo klucz i wariują. Ty im dałaś taki słowo i widzisz co się dzieję ?
Zdjęcia bardzo ładne .. a tymi komentarzami to się nie przejmuj.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3248 | |
Użytkownik Forum
|
![]() No, bo przecież wszyscy to na serio piszą...
![]() |
![]() |
![]() |
#3250 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ja bym raczej nalpisał moderator... Chciałem dać Emo fotecQe, ale moja sprytna siostra, przysłała mi mój aparat, ale bez kabla --
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 17-08-2007 o 17:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3251 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
bardziej emo fotki odemnie nie jestes w stanie zrobic ; ] to idz se kabel kup xd on tak duzo nie kosztuje ; [
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#3252 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: In the coffin...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Poczekajcie... niech mi włosy urosną to zobaczycie co to emo fotka!
![]() |
#3253 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Tovob Lard
!!!!!!!!!!!!! masz fajne spodnie, ale ziomus z Ciebie to do dupy. i ja kupilam ostatnio taka sama tabake : D tylko gdzies mi sie zgubila ; /
![]() |
![]() |
![]() |
#3254 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A kabla nie będe kupował, bo po co mi 2 kable, skoro siostra za 1,5 miecha wraca.
![]() |
![]() |
![]() |
#3255 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3256 |
The Witcher
|
![]() Ja też pewnie napisałem to super serio, bo my moderatorzy nie znamy się na żartach .. ogólnie siedzimy w domach, nie wiemy co to ironia i sarkazm, nie jemy, gramy w tibie co najmniej 23h 59min na dobę ... -.-
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3257 |
Użytkownik Forum
|
![]() och wybacz ; [ ale musialam : (
![]() |
![]() |
![]() |
#3258 | |
Moderator
Data dołączenia: 23 11 2005
Stan: Na Emeryturze
Świat: wszędzie
|
![]() Cytuj:
wydało się ![]()
![]() |
![]() |
#3259 | |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#3260 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2006
|
![]() Noooo dobra
![]() Ostatnio edytowany przez Tovob Lard - 18-08-2007 o 09:24. Powód: literówka |
![]() |
![]() |