![]() |
#201 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
K, pomoge znam go. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#202 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak Xeni wbijal wysoki lvl to juz byl swe owner chyba;;; |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() masz na myśli Xeni Neeza czy Xen Drake ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Lokacja: Dębica
Stan: Na Emeryturze
Imię: Klantu
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 85
![]() |
![]() Noi złapałem hunta ponieważ nie odpisywałem gościowi.Gildia która mnie hunci to Archadia.Myślałem że tylko nobztrakt i jego znajomi to PA a okazuje się ze taka gildia jak Archadia też lubi sobie kogoś ubić.
![]() |
#206 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 03 2007
Lokacja: Kozienice
Stan: Zbanowany
Imię: Tritzum
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masterplan
|
![]() Archadia was hunci? to typowy zal
![]() [ironia]rzal[/ironia] |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Chorzów
|
![]() Nie no wiecie ja tujuz nie gram i mam to w delikatanie mowiac odbycie. Jezeli jednak byscie sie zgrali Ci high lvl dac znac niektorym co nie graja i wpeirdzielic w takiego Nozbza no moze nie w Nobza troche przesadzilem ale np w jego knighta. Zebrac ekipe co gra i co nie gra np.
Sir Duxx Seba'rivel Shaaron i jeszcze kilku to z checia pomoge ![]() ![]() ![]() hAil SuPrAtE !!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#208 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2007
|
![]() apropo saphiry , dosc dlugo nie wbilem lvl bo tylko 2 lvle w 3 dni -.- ... ciagle probuje skillowac i mnie pk odgania , szukam kogos kto postawi monka\ghoula np na 4h (nie boj sie mozesz afkowac i gra na innym charze [bot plx]) nie zabije bo wole skillowac niz nabic fraga na polaku ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Lokacja: Dębica
Imię: Klantu
Poziom: 85
![]() |
![]() Witam wszystkich.Dzisiaj załorzyłem gildie o nazwie "Fury Team".Przyjmujemy od 50lvl+.Jeśli ktoś chce zasilić nasze szeregi msg w grze lub tutaj.Potrzebujemy 3 vice leaderów powyżej 50lvl.Pozdrawiam
![]() |
#210 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Krakow
Profesja: Paladin
Skille: 74/61
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Ehh ja narazie sie staram zrobic 1 addon w begarze.. a potem stafa i mam pytanie apropo stafa moglby mi ktos jak cos pomoc dojsc tam do stafa ?
I jeszcze jedno potrzebuje kogos kto ma klucz do dtd i mi by z checia wyczyscil Crusa Moj nick ejst w podpisie ![]() Patrzac na skile nobza... 25 Nobz Rinho 81 Axe To taki polak liczmy ze ma 90/90 dalby mu rade oczywiscie solo i z full eq i przewaga uhow ;p A o shieldzie nie wspomne ![]() I co taki knighcik bez kolegow nam moze ? Z takimi skilami to ja swoim palkiem w niego sie przebije jak w artha z r spera na 68 discie za 70.. a arth ma lepszy shield.. Ostatnio edytowany przez Ace'Dorin - 17-08-2007 o 21:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
|
![]() Ja proponuję, dołączać do gildi Klantu (co również zrobię kiedy ban minie), zrobić prv listę swe którzy kogoś za free bili(oczywiście nie jakiś 30 lvlków) i ekipą z gildi "Fury Team" wyszukać odpowiedni momęt na noobach, kiedy mało swe będzie online i jakiś będzie expił na jakimś facc'owym expowisku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ace racja. Ale chodzi o to ze jak ci zajebie exori gran to cie obroci a jak walnie drugie to mozna pospzratac. Skile potem az tak sie nie licza. Ma 80 mu to spokojnie wystarczy i jak sie nie myly z 1,6+k hp. Jednym slowem jestusrana stuacja bo w pierwszej 20 nie mamy sprzymiezencow. No nie liczac Enderdila co czasem leci w kulki. Ale patrzcie na to z innej strony na Furorze nie rzadza Swe a tak siezabijaja all
![]() ![]() A i Arad mowisz ze hunta nie masz ale tu nie chodzi tylko o hunta tylko o tych swe jebanych co dla sportu zabijaja PL. Seba padl by SWE. Ty padles teraz jakos by .. ? JAPAN ? ![]()
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio czytalem na hunted.pl iz Malvera tez slabo stoi. Tam zato BR sobie lataja i kosza kazdego polaka. Moze Drion i duxx wroca. Zawsze wzmocnienie.
A tak nawiasem mowiac to Ty Arad tak mowisz i mowisz ale tobie to zwisa bo nie masz hunta a jak by pl cos planowali na 80% bys nie poszedl z nimi.
![]() |
#214 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale zoabczcie jakie chlopak (mowie o Nobztraktcie) musi miec w zyciu kompleksy. Hmmm albo jest szpetny i go zadna laska nie chce, albo ojciec kaze mu zarbiac tibia na chleb czy co? Przeciez zdrowy czlowiek tak nie robi owszem huncic ale to juz jest czysty debilizm z chlopaka ;/
![]() |
#215 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 03 2007
Lokacja: Kozienice
Stan: Zbanowany
Imię: Tritzum
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masterplan
|
![]() Cytuj:
i kur** do tego sie teraz zgadzam, lecz mozna to robic w inny sposob, zamiast tej gildii uzywac venta caly czas? kazdy mzoe sobie grac na innym swiecie przez ten czas i porozumiewac sie na vencie.. zawsze przeciez ktos noobcharem online z pelna listow szwedow tzn.wrogow do wyje*** i jedziemy masslog no i koles sie kladzie jesli dobrze sie zgramy... btw. IPOZ temu dam tyle ;* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#218 |
Użytkownik Forum
|
![]() S*******am z tego zajebanego swiata ;/ graja tutaj same noob swe -.- zeby kurwa 41 rp uciekl 176 ek z -3 scaraby do ank majacy 15 uh i nie pelny bp manasow to smiech na sali w dodatku nie mam bohow <lol2> w razie jakiegos powstania chetnie pomoge ^^ a tak to wracam sobie na Berylie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
|
![]() Cytuj:
No to osoby które są chętne do ubicia kogoś pisać gg: 8231030 (napiszcie lvl, mlvl, profa i ew. jak wygląda stan waszego kąta czyli mamy runy czy nie mamy). Kiedy zbierze się wieksza ilość osób, postaramy się coś zdziałać. /SzuyA - w pełni zgadzam się z Tobą. Gadaliśmy już na tibii teraz tylko trzeba popytać ludzi ![]() PS: Ludzie, nie ma na co czekać, jeżeli chcecie coś zdziałać to piszcie na gg, próbujcie zrobić jakiś team. Jakby zebrał się taki 20-30 osobowy team, moglibyśmy wbrew pozorom wiele zdziałać siedząc na vencie i odliczając combo. /down : Najlepiej by było zebrac 20-30 osób, w tym paru blokerów, 25+lvl żeby każdy sorc/drut postawił summona, zgadać sie na vencie/tsie, na deep yellow lub 3,2,1 walnąć combo. /edit : Ale osoby chętne też muszą być...... WIĘC PISAĆ NA GG i nie bać się o chary bo prędzej czy później byście z nimi skończyli ! Ostatnio edytowany przez Kamliss - 18-08-2007 o 01:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Użytkownik forum
|
![]() Wedlug mnie ts jest duzo lepszy , ale mamy pare wad ! np trzeba zebrac z 20 osob po 20 lvle + sorcowie\druidzi\pallowie kupic im sd\hmm i na 3 czte-ry walnac z runek, wrazie czegos mam server ts'a ;]
|
![]() |
![]() |