![]() |
#1102 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2007
Lokacja: Opole Lubelskie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jordanm
Profesja: Knight
Gildia: Borg Collection
Świat: Obsidia
Poziom: 80
Skille: 85/84
Poziom mag.: 6
|
![]() To nie Yamanouchi jest axiem. Yamanouchi jest moim RL, spotykam sie z nim bardzo czesto, ja mu wierze, to nie on. Poza tym on nawet nie zna jakis osob z nebuli. Do tego Axio ma napisane w lokacji Toruń i wiek 17. A yamanouchi ma 16 lat i mieszka w Opolu Lubelskim. -.- Wiem ze macie mocne dowody, ale wg mnie ktos sie na niego uwzial i po prostu chce go wrobic. Wierzcie mi lub nie, ja jestem pewien. Dlaczemu ktos niewinny ma stracic postac przez wasze domysly?
|
![]() |
![]() |
#1103 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: DEDMICZ OF HELLZ
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polska Rzeczpospolita Ludowa
Poziom: 145
|
![]() Post niejakiego Enverox z dnia 03-05-2007, 11:19(Temat - Obsidia ...., str 440)
Cytuj:
Cytuj:
Nick Yok Yaa, jakby nie było, podobny jest do Yamanouchi. Bez odbioru. Porucznik Borewicz follower. |
||
![]() |
![]() |
#1104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
|
![]() Ktos tu kiedys podejrzewal ze to Axel'Apocaliptic. Chcialem rozwiac wszelkie watpliosci bo to ja
![]() @thadev Zbiegi okolicznosci sie zdarzaja i pewnie prawdziwy axio teraz klepie sie po glowie co on narobil albo smieje sie bo znowu komus hunta zalatwil. Czy on rzeczywiscie bylby taki glupi zeby mowic jaki lvl ma jego postac? Wiadomo ze to debil jakich malo ale czy az taki? |
![]() |
![]() |
#1105 |
Użytkownik Forum
|
![]() yamanouchi pokazal mi swoje dane personalne
miasto lublin, czyli sie nie zgadza, ale z drugiej strony w grze mowil ze jest z jakiegos opola dolnego czy cos takiego wiek 16, czyli sie zgadza nie wiem, ja nie chce robic komus przypalu, wiec go zostawie, a jezeli to naprawde on to w krotce to pewnie wyjdzie |
![]() |
![]() |
#1106 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2007
Profesja: Elder Druid
|
![]() Patrze z boku i jestem przekonany ze axik jest madrzejszy i cwanszy od was wszystkich.
I ma racje co do ludzi o ktorych sie wypowiada. |
![]() |
![]() |
#1107 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wg mnie to Yama xD
Teraz sie wydalo to juz jego kumple angle na forum sie pojawiajo : to nie onnnn :S Ps. Lubie Venisusa, mimo ze stracilem lvl, pomaga mi ;p Bedzie ci zapamietane i wynagrodzony ty moj stanislawku nieokrzesany PS2. Jade na wakacje :S Wiec shandow ridixx nie bedzie robil pg przez kilka dni :S zeby nikogo to nie zdziwilo to uprzedzam :S PS3. Mam 100+ chara ;p ale nie gram nim bo juz mi sie znudzila ta profesja xD PS4. Robie new chara xD tzn zaczne robic jak wroce z wakacji zrobie pg bede mial 200lvl i jak mnie ktos wkurzy to wojna bedzie PS5. Mam na imie Kierowca Mechanik, Mam domek drewniany, mam wojewodztwo olsztynske PS6. Jestem wierzacy i praktykujacy PS7. Chetnie kupie palka 100+ xD |
![]() |
![]() |
#1108 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2007
Lokacja: Opole Lubelskie
Imię: Jordanm
Profesja: Knight
Gildia: Borg Collection
Poziom: 80
Skille: 85/84
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
nie opola dolnego tylko lubelskiego, to jest 50 km od lublina, gdzie yama chodzi do szkoly |
|
![]() |
![]() |
#1109 |
Guest
|
![]() ale jakos axio ryja nagle zamknal nie? yama~~ jak huj...
|
![]() |
#1110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun
Poziom: +++
|
![]() ej ale naprawde chceccie mnie zabic ? za to ze pisze prawde ej ?
![]() ![]() ![]() "myslcie sobie co chcecie to ze mam podobny nick to jeszcze o niczym nie swiadczy a poza tym ja mam 60+ a tamten gosciu ma 50+" ![]() ![]() poklócily sie geje z nebuli, pozabijaly okradly, pohakowali. A tacy podobno honorowi byli, tacy wszyscy za jednego a jeden za wszystkich ![]() ![]() ![]() ![]() Muahahhahahahahha Muahahhahahaha HAHA mam was w dupie, szukajcie i huntujcie geje ![]() ![]() ![]() bez bota i szarowanie jestescie niczym, co ja pisze ![]() ![]() teraz z botem i szarujac tez jestescie niczym, robie na was rzadka kupe i obsikuje zoltymi sikami. Noby z nebuli, zlodzieje, szarerzy, boterzy, zdrajcy friendow i wieczne pro by mannow i Imhreey. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez axio90 - 18-08-2007 o 16:43. |
![]() |
![]() |
#1111 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Bielsko-Biala
Imię: Van Del'Sal
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vi Mot Rubb
Poziom: 98
Skille: xx
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Bielsko-Biala
Imię: Van Del'Sal
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vi Mot Rubb
Poziom: 98
Skille: xx
Poziom mag.: 64
|
![]() Yok Yaa o ile sie nie myle,pochodzi z Szwecjii,mam racje?
|
![]() |
![]() |
#1113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Imię: Maiev Xothic
Gildia: License to kill
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Axio90 to jest debil jakich mało ... Do Taera nic nie mam ; p A reszta mnie nie obchodzi jeżeli będzie się szykowało coś w strone Axio90 lub jego charów msg me pls : ) Chętnie pomoge ; ]
|
![]() |
![]() |
#1114 |
Guest
|
![]() Od kilku dni wszyscy pisza o tym axio a ja siedzie cicho bo niewiem kto to jest i nieznam problemu ; d
Ktos mi wytlumaczy szybko : < |
![]() |
#1115 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2007
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
To cala historia. Ostatnio edytowany przez Makaveli88 - 18-08-2007 o 21:31. |
|
![]() |
![]() |
#1116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia
Imię: DEDMICZ OF HELLZ
Gildia: Polska Rzeczpospolita Ludowa
Poziom: 145
|
![]() @axio90
Selling brain |
![]() |
![]() |
#1117 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yok Yaa to na 100% nie axio
![]()
#1118 |
Guest
|
![]() A ja wam powiem. . . Buy 10 Bp's of uhs, 5 might rings i wywalone mam xDDDD
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Imię: Maiev Xothic
Gildia: License to kill
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() A makavelli to gey partner Axia i chce mu wcisnąć się w dupe jak nikt..
Makavelli czytasz ten temat od początku bo zdaje mi się chyba że nie. Jakbyś czytał wiedziałbyś że on nie tylko mówi prawde ale także najeżdża na ludzi bez powodu więc nie pier*ol że ktoś się komuś podlizuje bo jeżeli on by był taki cwany że mówiłby prawde to jeszcze by się przedstawił bo zachowywać się jak dziecko Neo to nawet jak widać Axio potrafi ; ] |
![]() |
![]() |
#1120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
|
![]() Axio to moj bog :*
|
![]() |