![]() |
#721 |
Guest
|
![]() Skoro biles mojego kumpla mam prawo znac powod niepodales mi go swierdzilem ze bede bil twoich kolegow /znajomych bez powodu proste. Wystarczylo napisac.
Z tego co wiem 53 lv killed by saperowa padl bo bil Saperowa z jakims knightem wpadli i go zabili ja bylem w Mc'donaldzie szukalem Statuetki Gaury w Happy Millu czy jak to tam sie pisze z Ripi i Jaskiem wiec badz co badz gowno mnie to obchodzi. Tak jestem Bogiem w Cfi musze wszystko wiedziec. Niejestem Nie uwazam sie za takiego. Chcialem znac Powod bo mam do tego prawo. |
![]() |
|
![]() |
#722 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Profesja: Elder Druid
Gildia: Oven
Świat: Titania
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Nie musiales stwierdzac bo to byl juz fakt dokonany. Biles moich kolegow czy byl powod czy nie.
![]() |
#723 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Powody" zawsze byly. Ale dosc slabe jak np. na mnie. Wiem ze nie miales nic z tym wspolnego ale to ty supportujesz Oven. Wiem tez ze pierwsza smierc nei byla za Saperowa tylko za to ze podobno dalem twoje ip Vilumowi.
![]() |
#724 |
Użytkownik Forum
|
![]() Encykopedia, której w życiu na oczy nie widziałeś. No sory chyba że encyklopedia wioseł i pontonów ; o
![]() |
#725 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: T4r6uf3k
Stan: Na Emeryturze
Imię: Smuggler~
Gildia: Wolny strzelec <3
Poziom: 72
Skille: 19/21
Poziom mag.: 53
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Drings
Poziom: 120
Poziom mag.: 70
|
![]() @Skocz, Saperowa
Przestancie robic pa. To ze wam pomoglismy Saperowowej zabicie (Seq'a, czego bardzo zaluje, i zrobilbym wszystko zeby to cofnąć), nie znaczy ze w jakikolwiek sposob jestescie na równi z ludzmi z Gildii. Za wywalanie z ofa, i byciem powodu jego smierci Dark Erakira, placisz mu 100k za blessy + aol + 50k za straty expa (150k Dark Erakir/Venore) . Payment nie jest w zaden sposob do negocjacji. @teksty w stylu "haha oven style" Mamy to w dupie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#727 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#728 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Pieńsk
Imię: No name
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Hmm...to nie moja sprawa, ale swoją drogą ciesze sie ,że do tego doszło. Cała sytuacja zawarta między PsK/TgK zaczyna powoli się wyjaśniać. Większa część z nas żyła z Sidhe Madią całkiem good (prócz Saperowej). Więc niby dlaczego ktoś miałby ją haknąć gadałem z nią pare razy na kom. (przed hackiem). Z Bolterem na GG też się da normalnie pogadać chcociaż na forum zawsze all wieszaliśmy psy na sobie nawzajem
![]() ![]() Pozdro dla znajomych życzę wam miłej gry i nigdy więcej wojen ![]()
![]() |
#729 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
|
![]() Maskryczny debil.... :|
![]() |
#730 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Loth Xiroth
Gildia: Fusion
Poziom: 101
|
![]() Właśnie wróciłem z wakacji i czytałem te wszystkie strony forum i musze niestety stwierdzić że mało mi jeździliście
![]() ![]() ![]() <mały joke> ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm co o tym wszystkim myśle, ze ta gra jest dla przyjebów co robiliscie wczesniej gdy niegraliscie w tibie chodz sam gram i nie będe zaprzeczał ze jestem głupi. Tak to prawda Jeż ze zgrana paczka próbowalismy dac jakis opór tzw "wojnie" chodz była ona z góry przegrana. W sumie panowie z TGK zawsze was pamietałem z tsa.Co do Ciebie seq szanuje Cie chodz nigdy zabardzo mnie nie lubiałes chodz wyskakiwalismy razem na hunty etc. i radze Tobie abys dał już sobie spokój z tą gra i zajał sie rl livem moze akurat Ci sie lepiej ułozy.
@ Szczuru Jezus Maria jaki Ty jestes tepy az mi Cie zal no poprostu totalne dno. Wyzywasz swoich kolegów rzeczywiscie ta twoja ksywa "szczur" kojarzy mi sie z jakims przygnebionym przez kolegów w szkole bachorem. ciebie napewno tepili i to równo. _____________________________ Pieniądz to nie wszystko, jak miłosc to nie z dziwką Gosia:** |
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Profesja: Elite Knight
|
![]() @up
Spodziewaj się komentarza Fratena typu: Mefisto ty asslickerze!!!111oneoneoenone xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#733 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
@Szczuru Żal mi Ciebie @Seq Ciebie mi też żal (ale tu już bez sarkazmu) @Albert0 A Ciebie mi żal najbardziej. Zabijasz swojego kumpla potem tego żałujesz potem w sumie Ci wszystko jedno dla władzy zabiłbyś chyba nawet babcię. Brazylijska telenowela
![]() |
![]() |
#734 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Imię: No name
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() @Szczuru
Stary myślałem ,że już kurwa zmądrzałeś a ty nadal jesteś jebnięty a nawet pierdolnięty ale na pewno niepozytywnie. Co do pontonów i wioseł to daruj sobie bo nikogo naprawde nie śmieszy a Ty tylko robisz z siebie przyjeba. @Emok Żebyś się nie zesrał czasem.... <dajcie mi piwa bo ja się męczę, batman żyje, szwagier Bin Ladena, dajcie na browara bo pieniędzy nima xDD> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @Mefisto Daj sobie też spokój moi starzy jadą w pon. nad morze także wszakże a jakże jeśli chodzi o ścisłość.....<my lubimy się najebać ![]() ![]()
![]() |
#735 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Drings
Poziom: 120
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
Ader, jak ja ciebie kurwa nieznosze. Myslisz ze zabijajac Adama zdobylem wieksza wladze? Twoje wypowiedzi na tibia.com sa poprostu zenujace. Wypowiadasz sie jakbys byl niewiadomo kim, a nie zrobiles poprsotu NIC w tej calej wojnie. Wyjdz z pz skoro jestesmy takimi 'retardami' jak piszesz. Błazen. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Skrzat
To nie ja Ciebie ostatnio wyzywałem od pojebów : ) @PSK Dzięki za wsparcie, cenię to : ) @Kiko Coś dla Ciebie mam : O z 20 stron nauki do poprawki quash quash quash. Jak nie zdasz to Cię kopnę w dupę ![]()
![]() |
#737 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: T4r6uf3k
Imię: Smuggler~
Gildia: Wolny strzelec <3
Poziom: 72
Skille: 19/21
Poziom mag.: 53
|
![]() Cytuj:
Edit: Nie tylko ja to wiem ale twoja przemądrzałość przerasta nas wszystkich. Ostatnio edytowany przez Skrzatorr - 19-08-2007 o 13:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#738 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2007
Lokacja: Psk ^^
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Saperowa
Profesja: Elite Knight
Gildia: Knights of Nightmare
Poziom: 84
Skille: 90+ :P
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Ja mam mu płacić 150k ? Hah to ładnie macie ... Miałam powód żeby go ubić to go ubiłam, a jak Wy mnie ubiliście BEZ POWODU ( te mało combo przed dp ![]() ![]() @ Seq "Byc moze ale nie za to ze zaplacila wam tylko za to ze wozila pizde pod dp i mnie wyzywala" To do mnie? Ja woziłam pizde pod dp? Kurwa gadam coś na Twój temat? Nie więc nie pierdol na mnie a jak coś gadasz to mów grzeczniej i nie kłam bo ja sobie nie przypominam żebym Cię wyzywała ... Cya Psk :** |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elder Moare
Gildia: Partyzanci
Poziom: 121
|
![]() Dawno tu nic niepisalem ale czasami tu zagladam jak mam chwilke czasu. Co do ludzi z Psk co sie wyplacili mowilem wam jzu na ten temat pare slow a w y dalej swoje z Titania... No coz wasz wybor ...
Z jednego niemoge poprostu zeby ludzie z Tgk sie nawzajem napierd.... Oby tak dalej ![]()
![]() |
#740 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale ty jesteś typ o ja pierdole. Najpierw mnie wyzywasz za byle gówno a poźniej piszesz ze tracisz cierpliwosc bo mam o to do ciebie pretensje. Weź sie człowieku ogarnij, inny by ci już najebał. Ja chce życ w zgodzie bo czesto sie widujemy ale widac to tylko ja chce. Chcesz wojny to prosze kurwa ja sie ciebie nie boje mozesz powiedziec zeby mnie wyjebali z gildi mozesz mnie zabic ale nie zmartwie sie bo to jest tylko gra, przynajmniej dla mnie. Kozak jesteś bo nie znam cie od podstawowki jak reszta z tgk i bo nie jestem jakims zajebanym koksem. Zachowujesz sie jakbym to ja zaczal cie bluzgac i banowac z tsa, a jednak jest inaczej : ( Dzisiaj ostatni raz byłem z wami na tsie. To tyle pozdrawiam.
![]() Ostatnio edytowany przez Szczuru.pl - 19-08-2007 o 13:51. |
![]() |
![]() |