![]() |
#221 |
Guest
|
![]() ugh... a co to venta? xD, ja drutem już mlvl cioram ;PP tak wiec... DO ROBOTY PANOCZKI -.- co do odliczania... ja to widze tak. umówiona osoba pisze np. SELL BP HMM <CARLIN> i jak zniknie z ekranu wszyscy nagle jeeeb sd. tak to widzę
Ostatnio edytowany przez Flea - 18-08-2007 o 01:08. |
![]() |
|
![]() |
#223 |
Guest
|
![]() mialem isc spac, ale co tam ;p
geeneralnie mi zalezy na zbiciu w papu ipozaa ![]() hmm, z moich obliczen wychodzi, ze ma 815 hp, tak wiec polozy sie na jedno dobre kombo ;p <oczywiscie jak to bedzie z zaskoczenia> araad luzuj ;] dla dobra polacks |
![]() |
![]() |
#224 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Arad, nie chcesz to nie musisz
![]() ![]() Btw. Zgłaszać sie na gg! /edit : Mamy już około pewnych 10 osób ![]() Ostatnio edytowany przez Kamliss - 18-08-2007 o 02:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2007
|
![]() Zaluje ze gram knightem tak bym mogl pomoc z sd itp a tak z zaskoczenia to mu moge z hmm za 10 walnac ;] ale wszystko sie przyda
![]() @flea Venta=ventrillo ts=team speak ... takie 2 fajne programy do rozmowy glosowej , wystarczy ze 1 osoba bedzie miala mikrofon i odliczy np 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0 i wszyscy nagle jeb ipoz sie sklada na combo ;] @NIECH MI KTOS WKONCU GHOULA\Monka postawi jak na bocie robi runki >.> ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Chorzów
Profesja: Knight
Świat: Saphira
|
![]() qwa takie combo przy tylu osobach nie ma najmneijszego sesnu na 10 osob z 5 zaspi. nie lepiej pomyslec o NG ? tam jest ladne combo xD xD swe maja boty czemu my tez nie mozemy
" Z botem wojojuesz, od bota zginiesz " tak to lecialo ? ![]() Qwa i jeszce jedno nie płacicie zadnemu swe ani nikomu zadnych Bohów Armorow itp. To jest glupota. Mu dasz armor bo mu sie loot nie zwrocil albo bd mogl bardziej poszlaec na demacach. A jak nikt nie bedzie mu placic to sie skapnie kiedys ze cos nie tak i przestanie PA. Tylko all musza skonczyc z tym. Bo co myslicie ze jak zaplacicie to bd free? Gowno prawda. Tak samo kiedys dupjne price listy. Masz hunta bo selasz BP of Sd za 4 k. A sam ostatnio chcial lkupic za 2,5k. ![]()
Yap. Ostatnio edytowany przez Tao16 - 18-08-2007 o 15:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Krakow
Profesja: Paladin
Skille: 74/61
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() @drag1908 10% do 36 i moge ci convice walnac ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ace'Dorin - 18-08-2007 o 16:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Użytkownik forum
|
![]() Heh dzieki Ace'Dorin;] a propo boterow na saphirze to sie nie myli ten 10 lvl co napisal topic na tibia.com , przeciez kazdy wie ze nikt mu na spawn nie wejdzie bo sie boi nie =/? a jak by np wylookac gdzie ktos expi na facc i zebrac noobchary ,zabic, to by sie oduczyl botowac xD?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Team się zbiera, tylko jakby więcej chętnych... knighci/pallowie też sie przydadzą więc jeszcze raz przypominam pisać na gg....(8231030)!.
Co do monka/ghoula jutro odbanują mi sorca, więc jeżeli ktoś chce, zagadać na gg. Btw. Więcej chętnych proszę! ![]() /Tao16 : poco Ci bot? Nie umiesz wcisnąć hotkeya kiedy ktoś powie "teraz"? Ostatnio edytowany przez Kamliss - 18-08-2007 o 16:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2007
|
![]() hehe, Tak czytam te wasze posty, i podoba mi sie co planujemy. Polacy nie mają gry an tym servie.. Nobztrakt kozaczy a ciagle jedzie na bocie..
![]() ![]() Wejsc Mu na te jego zolwie i pozamiatac go. Wkurza mnie tu ze ludzie ktorzy se graja, mecza sie na lvl, a nagle maja "game Over" jeszcze za za darmo. Np. Ikar Druid--> zabil go Gerp, ikar sie spytal czemu go uje..ł a on "I hate druid" ... Za duzo se pozwalaja. Ja duzo nie pomoge bo mam knighta;/;; 45 lvl.. Co niby zrobie? moge jedynie trapowac ![]() Mozemy zebrac ekipe i zabijac All Swe 40+ ![]() Albo Jak Noob Rinho ;] bedzie na tym swoim bocie ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Użytkownik forum
|
![]() "Tele 2 u tysiecy szwedów" Bierzemy Nozyce, siekiera, kabelek na pol tniemy, bo spokoj chcemy. I Poland odzyska Niepodleglosc!
Ostatnio edytowany przez AntyNobztrakt - 18-08-2007 o 17:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#234 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 03 2007
Lokacja: Kozienice
Stan: Zbanowany
Imię: Tritzum
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masterplan
|
![]() Czesc swieto
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Użytkownik forum
|
![]() no czesc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Użytkownik forum
|
![]() CZekam na dzien kiedy bedzie
20:00 Nobztrakt [1] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Krakow
Profesja: Paladin
Skille: 74/61
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Oh jak jest na bocie to wtedy msg gameboard i napisac posta z noob chara ze uzywa bota gm przyjdzie i wyluka jak tak to ma bana i tyle :d nawet jak da loga czy stanie w miejscu to bedzie banishment gmowie nie sa glupi juz. (jak kiedys)
A pozatym trzeba go ubic -.- trapnac nie wiem co zeby sie oduczyl ;p albo puscic bota na jakims noob charze na dwarfach i cinach 24/7 i wbic 60 lvl do pkowania szwedow. |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ace plx przmysl niektore rzeczy zanim wypowiesz sie na forum.
Jak chcesz postawic no bocie do 60 lvl na dwarfach i jeszce na swiecie pvp. Litosci.
![]() |
#239 |
Użytkownik forum
|
![]() Da sie ! Omg
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Użytkownik forum
|
![]() Mi sie najlepiej gra na saphirze! pier**le nie odchodze! kazy ma hunta.. uslyszy slowo "hunted" i zmienia swiat.
![]() Grajcie wszyscy! Przeciez szwedy nie nadza rady zabic all polakow.. Odchdzimy i dajemy im wieksze szanse. Seba bede potrzebowal twojej pomocy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |