![]() |
#1682 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @ulwi aladim
Nick: Grossu Zdjęcie: ![]() Ranga: Niech będzie najemnikiem.
![]() |
#1684 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nie podam :<
Profesja: Paladin
Gildia: Dopiero zaczelem ;<
Świat: Nebula
Poziom: 8
Skille: 10/14
Poziom mag.: 1
|
![]() Szukam 2 dziewczyn. Outow nie trzeba wybierzcie swoje
1. Adrianne outfit fury. (Zajete!) 2. dziewczyna outfit ice witch. 3. dziewczyna outfit wizard woman oba addony caly czarny. Czekamy. Outy mam i jeszcze szukam przyjaciela bohatera... Outa mam |
![]() |
![]() |
![]() |
#1685 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2006
|
![]() Robie fake i potrzebuję kilku "rekrutów"
Potrzebuję: Dowódcę wojsk rohanu(2)[X][Z] Dowódcę Mordoru[Y] Dowódcę Gondoru[X] Żołnierzy Gondoru(2)[X][Y] [Y]- wolne [X]-zajęte
http://s4.battleknight.onet.pl/index...e&ref=Nzc5NTg2 - Wejdź, pomóż. To nic nie kosztuje. ![]() Ostatnio edytowany przez KICYBAS - 18-08-2007 o 00:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1686 |
Użytkownik Forum
|
![]() @KICYBAS
Ja na dwódce wojsk rohanu. Nick : Vexakus Out masz kilka postów wstecz, i wybierz se outa.
![]() Ostatnio edytowany przez Avios - 17-08-2007 o 12:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1687 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#1688 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: Wolbrom
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 47
Skille: 77/75
Poziom mag.: 6
|
![]() @kicybas
moge byc dowodca wojsk mordoru lub rohanu(jesli wolne bo pisze "Z") out: ![]() Ostatnio edytowany przez Nevti - 19-08-2007 o 18:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1689 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 74
Skille: 98/50
Poziom mag.: 16
|
![]() @@KICYBAS@@
mogę być kimkolwiek nik-Maks(albo żeby było tak starożytnie ![]() możesz jakś panienke skołować^^ ![]() i fajnie by było jak byśmi zrobił outfit najlepiej jakiś taki czarno biały i dużą broń^^
De las glorias deportivas Que campean por Espana Va el Madrid con su bandera Limpia y blanca que no empana. Club castizo y generoso Todo nervio y corazon Veteranoz y noveles Veteranoz y noveles Miran siempre sus laureles Con respeto y emocion. Hala Madrid, hala Madrid Noble y belico adalid Caballero del honor. Hala Madrid, hala Madrid A triunfar en buena lid Defendiendo tu color Hala Madrid, hala Madrid, hala Madrid. <....> Viva MADRIT Ostatnio edytowany przez Hamond - 01-09-2007 o 19:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1690 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ale żeś się wysilił... @topic potrzebuję nicków dla tych 3 gości ![]() Proszę podać tylko nick i do kogo on ma należeć... Ognisty: Jir Energetyczny: Mortus Warrior: Dhan Zamknięte! Aha i jeszcze jedno: żadna z tych postaci nie zginie!!!
Hey, hey, hey... Ostatnio edytowany przez krupam - 02-09-2007 o 23:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1692 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 74
Skille: 98/50
Poziom mag.: 16
|
![]() krupam@
Dla wojownika (warior) Dhan
De las glorias deportivas Que campean por Espana Va el Madrid con su bandera Limpia y blanca que no empana. Club castizo y generoso Todo nervio y corazon Veteranoz y noveles Veteranoz y noveles Miran siempre sus laureles Con respeto y emocion. Hala Madrid, hala Madrid Noble y belico adalid Caballero del honor. Hala Madrid, hala Madrid A triunfar en buena lid Defendiendo tu color Hala Madrid, hala Madrid, hala Madrid. <....> Viva MADRIT |
![]() |
![]() |
![]() |
#1693 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: zgadnij...
Profesja: Elder Druid
Świat: zgadnij
Skille: zgadnij
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1694 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
|
![]() krupam dla energetycznego proponuje Mortus. xD
![]() |
#1695 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Profesja: Paladin
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1696 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Hmm, kolejny nieambitny projekt, który powinieniem zrealizować do gwiazdki.
Następne TSK: Guild Wars?, związku z tym, że ... postanowiłem, że mogę otworzyć rekrutacje. 3-4 gildie < nazwa + rangi Wybiorę 3-4 najlepsze, nie pierwsze. Tera ludzisie do gildii, sam nick + outfit jeżeli chcesz, ale tibijski! I podajemy do której gildii chcemy należeć! Pierwszej/drugiej/trzeciej. Gildie czwartą utworzę jak będzie naprawdę dużo chętnych. Każda osoba może podać dwie propozycje gildii i hmm, niech będzie 5 nicków do jakiej się chce gildii. Nicki nie spełniające kryteriów będę rezerwował dla Noobów!111
![]() |
#1697 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
|
![]() Ja kce ja kce! :|
Pomysłu na nazwę gildii nie mam :| Ale i tak Nick: Rozpacz (A jakże inaczej jak to tibia xD) Outfit: I co ładny? :| ![]() Ostatnio edytowany przez iGeneration - 04-09-2007 o 18:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1698 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Niegrający
|
![]() @KalasantyX
Na gildie nie mam pomysłu Nick: Tweener Oft: ![]()
![]() |
#1700 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() <delete> źle napisałem zgłoszenie.... dalem nowy post
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 04-09-2007 o 17:04. |
![]() |
![]() |