|
|
#641 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Potus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Immortal Dragons
Świat: Silvera
|
Powtórze moje pytanie:
Wie ktoś na którym świecie gra najwiecej Gmów albo najeczesciej sie loguja ![]() ![]() ![]() ![]()
18:19 You advanced from Level 99 to Level 100. OFNED!! 19:16 Solar mlody [125]: wez nie sap lepiej sie stul i siedz tam gdzie siedzisz |
|
|
|
|
|
|
|
#642 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
rekin zostal SPRZEDANY
za 220zł. Jutro o tej porze najprawdopodobniej bedzie grał nim nowy owner. Nie jest on doswiadczony, ale watpie, by robil pa(taki hmm... przyjacielski?xD) Jak mozecie to pomagajcie mu.Z nikim nie będę sie żegnać, mamy gg, forum, nadal będę logować się. c ya ![]()
|
|
|
#643 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Imię: Antical Hero
Profesja: Knight
Poziom: ~80
Skille: 87/86
Poziom mag.: 6
|
I co że sharują? Nawet gdyby nie sharowali to i takby więcej expa bili/biją niż ty. ahh ta zazdrość ;]
|
|
|
|
|
|
#644 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 75+
|
@up
Co z tego ze sharują? Proste... to nie zgodne z prawami tibii Delete konta i NARKA Wkurza mnie to ze ktos uczciwy pracuje na taki 100lvl mase czasu.. a takich kilka frajerow wbija to w "moment" Echh.. ![]()
11:45 Sano Dexswin [9]: szukam gildi nie poto zebyscie mnie bronili ale zeby hodzic na potwory i razem expic sam sie umiem bronic xd A i nielibie jak ktos bije moich kumpli wtedy to ja wchodze do akcji ![]() 14:41 Fajble Odeuer [14]: szukam kogos kto mi pokarze gdzie som mumie w okolicach venory 12:50 Dark Hifi [17]: i have 5 Sudden death -.- 14:49 Hell'Frycek [49]: english please... 14:50 Felpyss [71]: na tua cav da um maker meu |
|
|
|
|
|
#645 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
Lokacja: Bytom
Imię: Druid Poloni
Profesja: Elder Druid
Gildia: On The Edge
Poziom: 49
Poziom mag.: 47
|
@ 2 up
BUahaha wez mnie nie rozsmieszaj bo w mojej wypowiedzi nie bylo ani troche zazdrosci-.- i dalej twierdze ze to nooby i ze nie maja pvp-.- Przykladem moze byc ostatni atak plagena na Dawergo~ ktory mial pz'ta a i tak zdolal uciec... |
|
|
|
|
|
#646 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Young Gorti
Gildia: Demonic Horde
Poziom: 130
Skille: 90/86
|
Cytuj:
No więc Gmowie rzadko logują jako GM Char , tylko jako własny char ... A jak się zalogują to tylko dla własnych korzyści ; S Przytoczę koment Xadama : "To report rule violations press CTRL-R. Do NOT message me in private, those messages are most likely to be ignored. Please don't message my friends or relatives with GM matters." A te raporty ... Ofc olewają , więc sądzę że zbanowanie ftp graniczy z cudem ![]() Ostatnio edytowany przez oVvN3eR - 20-08-2007 o 10:00. |
|
|
|
|
|
|
#647 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
I co z tego, że nie mają super PvP, ale mają o wiele większe lvle, są w jednej gildii i jeśli jest wojna, albo raczej była z FfU, to FfU mogło ubijać ich w pojedynczych akcjach. Jak było open battle i nawet jak będzie to FTP zawsze wygra bo taka gildia z takimi lvlami zmiata ich jak mrówki. Widzieliście zresztą jak padł Duff. On jeden sam 160 lvl gów..mógł zrobić blocząc przejście. A oni i tak przeszli po nim jak po maśle...musimy się pogodzić, że na razie nie mamy szans z nimi i nie wiem czy kiedyś będziemy mieli.
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
|
|
|
|
|
#648 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
@Shinhoshu
hahaha wiesz na czym to pvp polega? zaraz po update jak tylko nowe ng wyszlo jak z pipao o moim locie gadalem zapytal czy nie kupie mu ng za forse w tibii bo on nie moze, to jest pvp? ng i atack combo? jak tak to nie mamy o czym gadac, jak mnie ubili lali mnie w 5 czy 6 osob, z tego 1 140+ 2 100+ -.- @co do tego ze duffa ubili wiesz obejrzyj sobie tamten film i policz jakie oni combo mieli to nawet bez bota by padl @down bo to nie do ciebie
Ostatnio edytowany przez Dawergo - 20-08-2007 o 12:58. |
|
|
|
|
|
#649 |
|
Użytkownik Forum
|
@up
Nie wiem o co ci chodzi ![]()
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
|
|
|
|
|
#650 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Young Gorti
Gildia: Demonic Horde
Poziom: 130
Skille: 90/86
|
@Up
Wiesz... Jemu chodzi o to ze jak na*******ali sd po 400+ to trudno bylo nie pasc Proste chyba ![]() Zwlaszcza jak nie leczyli go z tylu tylko s*******ali ; S |
|
|
|
|
|
#651 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
|
Moze i nie maja rox pvp, ale po co im na takim lvlu? jak z takim lvlem moga robic co chca do tego sa zgrani i jest ich duzo i to im wystarcza zeby panowac na tym servie.
Nas jest malo kazdy sie boi o swojego chara mamy niskie lvle i nie mamy pvp dlatego nie mamy z nimi szans i nie jestesmy ani troche zgrani to jest nasza slabosc i wogole slabosc polakow. Ostatnio edytowany przez Michalakmee - 20-08-2007 o 13:03. |
|
|
|
|
|
#652 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Poziom: 75+
|
Cytuj:
moze oni nie mają pvp ale wiekszosc z nas tez nie (w tym ja) no chyba ze trenujecie na jakichs OTSach swoje pvp Po za tym tak jak Destroyer powiedzial boimy sie o swoje czary, moze nie wszyscy ale wiekszosc No i co do naszego zgrania.. żal.. Podsumowując: NIE MA SZANS ZEBY TEN SERVER BYL NASZ ![]()
11:45 Sano Dexswin [9]: szukam gildi nie poto zebyscie mnie bronili ale zeby hodzic na potwory i razem expic sam sie umiem bronic xd A i nielibie jak ktos bije moich kumpli wtedy to ja wchodze do akcji ![]() 14:41 Fajble Odeuer [14]: szukam kogos kto mi pokarze gdzie som mumie w okolicach venory 12:50 Dark Hifi [17]: i have 5 Sudden death -.- 14:49 Hell'Frycek [49]: english please... 14:50 Felpyss [71]: na tua cav da um maker meu |
|
|
|
|
|
|
#653 |
|
Użytkownik Forum
|
Jedyna szansa na przetrwanie na tym servie to znalesc sobie very good pro wejsc do ftp academy lub ftp i spokojnie grac
![]() Mozemy tez czekac na new serv pvp tam sie wbic cala ekipa polakow z silvery no i z innych servow zrobic wspolna gildie zaczac ostro pgowac i rzadzic na new servie ![]() Ostatnio edytowany przez Michalakmee - 20-08-2007 o 13:35. |
|
|
|
|
|
#654 |
|
Użytkownik Forum
|
@up
fajnie by bylo jakby new sery wyszly w tym tygodniu, byloby jeszcze 2 tyg wakacji mozna by przypgowac ;d
|
|
|
|
#655 |
|
Użytkownik Forum
|
Byloby super , ale to raczej malo prawdopodobne
mi sie wydaje ze wyjda dopiero po nastepnym swiatecznym update , a wtedy to nie bedzie czasu na granie chyba ze w ferie przez je*ana szkole ![]() |
|
|
|
|
|
#656 |
|
Użytkownik Forum
|
grac zawsze mozna ale nie duzo bo sql a w tym roku testy mam wiec trza kuc ;d
|
|
|
|
#657 |
|
Użytkownik Forum
|
Jak new servy pvp wyjdą w roku szkolnym to mam ich w dup** bo nie mam zamiaru tracić kolejne wakacje na robienie od nowa postaci, chyba, że będę miał swojego kompa i neta ^.-.
Edit: Potus, co do tych GM'ów to Amera, Nova, Antica, Calmera, Secura.
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? Ostatnio edytowany przez Mendolina - 20-08-2007 o 15:36. |
|
|
|
|
|
#658 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Poziom: 78
|
@Shin~
Ftp maja pvp? ![]() Obejrzyj sobie kilka filmikow shortysa a pozniej to powtorz.. xD Nie mowie ze ja mam dobre pvp czy cos w tym rodzaju ale br(czyt ktos kto nie ma pvp) z kims kto ma pvp nie ma szans.. najlepszym dowodem na to jest shortys ktory ma good pvp i go ganialo 15+ ftp a on mial do tego pz na 10~ minut i nie dosc ze bez problemu przed nimi uciekal to jeszcze ich bil i do tego przezyl.. i tak nie raz bylo.. i oni maja pvp? Btw... Nie sztuka jest ubic lvl 60 majac lvl 140 a widziales jakie byly fragi na tej wojnie? 100~ lvle padaly od 40~ i to tych 40 lvli nie bylo wiecej niz 8~ -.- Br to poprostu nooby i tyle ;] A to ze maja takie lvle to tylko dlatego ze uzywaja bootow i sharuja.. malo jest takich osob co na bocie wbijaja 100 lvle na silverze? co za problem zostawic na caly dzien postac czy noc i tak codziennie? |
|
|
|
|
|
#659 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Imię: Antical Hero
Profesja: Knight
Poziom: ~80
Skille: 87/86
Poziom mag.: 6
|
@kacperka
To idz ustaw se tego bota.. ;o A do tego że maja pvp to nadal myśle ze maja, oglądalem prawie wszystkie filmiki shortysa, i widzialem ta akcje w ank, ale gdyby neylee mu nie pomógl to by nie spierdolil... teraz w sumie to nie ma pvp co to jest trzymac hotkeya na uhu i sdku i klikac tylko atak myszką i wciskac te jebane hotkeye ale i tak ftp to nie nooby, botuja i dobrze robią, a wy to nawet sracie sie bota ustawić a jak ustawicie to caly czas przed monitorem i tylko sie sracie ze padniecie, a oni to za gre uważaja i se stawiaja bota kiedy chcą i jak chcą i nie sraja sie ze ich gm zbanuje albo ktos ujebie... @ktos tam Widziałem jak duff padł, no i co z tego że w tyle osób? ffu samo sie w to wladowało i ich błąd i z tej sytuacji można wyniknąć że ffu wiekszy noob od ftp ;] Ostatnio edytowany przez Shinhoshu - 20-08-2007 o 23:00. |
|
|
|
|
|
#660 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Poziom: 78
|
Bota bym mogl ustawic ale dla mnie to nie o to w tej grze chodzi ;S raczej wole miec satysfakcje z mojego lvla.. to nie problem byloby zrobic nawet new chara i wlaczac zeby ciagle gdzies tam expil.. ale nie masz pozniej satysfakcji ze to ty ten lvl zrobiles..
a co do pvp brow.. no tak.. gdyby mu neylee nie pomogl to by go zabili.. no to znaczy ze ze 15 hlvli nie moze zabic 1 40 lvla gdy przyjdzie drugi i mu pomoze o.O Jakby br mieli dobre pvp to taki shortys padalby jeszcze przed tym jakby kogos zabil.. Edit: Co do tego open battle to faktycznie byla nooberska akcja i to byl tylko glupi pomysl Kilalli.. ja od poczatku mowilem ze to glupota tymbardziej ze bylo ich duzo wiecej od nas online.. dlatego wlasnie tam nie poszedlem... a co do tej odwagi to moze i masz racje... Ja na 140~ lvlu balbym sie ustawiac na boota tymardziej takiego co na kazdy msg odpowiada "sorry man i can't talk now" nom ale w sumie jak oni tak wbijali od 1 lvla to moze to i mniejsza strata dla nich.. tymbardziej ze bija to w tyle osob ze jak bedzie deleted to za 2 miechy znowu bedzie 100+... Ale smieszy mnie to ze niby FFU wiekszy noob od FTP bo jak patrze na lvle i na fragi to nie wiem jak to sie stalo ze byl remis i to jest kolejny dowod sux pvp Brazoli ;]Ostatnio edytowany przez Kacperka - 20-08-2007 o 23:17. |
|
|
|