| 
 | |||||||
| Notki | 
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  02-11-2004, 19:47 | #21 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 11 2004 Wiek: 33 Posty: 201 Stan: Aktywny gracz Imię: Kahuno Profesja: Sorcerer Świat: Nebula Poziom: 53 Skille: 19/22 Poziom mag.: 48 |  Gracja Niektóre questy są rzeczywiście głupie ale czasami to gracze przaeszakadzają! NP chain quest grazcze mogą sami przeskadzać. nie mam dobrego levelu i mało questów zaliczyłem więc może się nie znam.  Powiedzcie gdzie jest NOBLE QUEST? | 
|   |   | 
|  | 
|  02-11-2004, 20:59 | #22 | |
| Guest Posty: n/a |   Cytuj: 
 ymmm... nie? EDIT: no dobra, może nie pytanie, ale prośbę. Ostatnio edytowany przez Kotylion - 02-11-2004 o 21:01. | |
|   | 
|  03-11-2004, 19:13 | #23 | ||
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 08 2004 Wiek: 40 Posty: 86 Stan: Na Emeryturze Profesja: Elite Knight Świat: Titania |   Cytuj: 
 Cytuj: 
   Rozumujac tak jak Ty mozna dojsc do wniosku ze zaden qest nie jest warty uwagi bo zawsze idac ma sie na sobie cos lepszego albo wie sie co nalezy zrobic...ilu z was na 20 lvlu poszloby na deserta majac p-set albo b-set??  
				__________________  Niezwyciezony ze mnie wojak   | ||
|   |   | 
|  03-11-2004, 21:03 | #24 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 08 2004 Lokacja: Łódź Wiek: 37 Posty: 59 Profesja: Elder Druid Poziom: 71 Skille: 22/20 Poziom mag.: 51   |   Hmm.. według niektórych sensowne questy to mailbox, paradox i banshee? - no ludzie nie rozsmieszajcie mnie. Czy według was annihilator i demon quest to banalne questy dla 100lvl+? . Zdecydowanie nie! - na 15 annihilatorów jakie lokałem z 4-5 były wykonane, a tylko w 1 przezyli wszyscy. Nie bede sie rozpisywal tylko podam te , ktore pameitam i sa godne uwagi: behemoth quest, dragon lance i vamp shield itp... i of bez sorca. Ps, sorka za brak znakow typu. óąę | 
|   |   | 
|  04-11-2004, 12:54 | #25 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 09 2004 Posty: 217 |   @Neho chyba jednak nie rozumiesz pojęcia QUEST. Najpierw zapoznaj się dokładnie ze znaczeniem tego słowa (w zakresie RPG oczywiście), a potem się wypowiadaj. Anihilator to nie wiem czy questem można nazwać, nagrody ma, ale nic więcej. | 
|   |   | 
|  04-11-2004, 16:10 | #26 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 09 2003 Posty: 49   |   Ja bardzo chętnie bym samodzielnie rozwiązał jakis quest tylko jest jeden problem, mianowicie jezyk angielski   Z tego co czytam na forum wynika, że wiekszosc z was swietnie zna angielski. Ja znam ten jezyk jako tako ale i tak o wiele lepiej niz reszta moich znajomych grajacych w tibie. A z tego co widze (mowie o ludziach ktorych osobiscie znam) to ci co graja w tibie to prawie nie znaja tego jezyka, a ci co go znaja to siedza nad ksiazkami i sie go ucza a nie marnuja czas nad tibia. Chociaz tibia rowniez uczy angielskiego  kumpel uczyl sie 6 lat angola i nie wiedzial jak jest kupic i sprzedac a teraz wie  Ale wracajac do tematu to chcac wykonywac questy trzeba dosyc dobrze znac angielski. Moze CIPowie pomysleliby o przerobieniu klienta Tibii na inne jezyki. Przeciez tego tlumaczenia dla profesjonalistow jest naprawde niewiele. | 
|   |   | 
|  04-11-2004, 18:01 | #27 | 
| Nieobecny. |   Jasne, przetlmaczyc klienta to nie problem. Problem bedzie z przetlumaczeniem tego co ludzie mowia na jezyk polski   | 
|   |   | 
|  04-11-2004, 18:38 | #28 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 09 2003 Posty: 49   |   Moze sprecyzuje co mialem na mysli piszac o tlumaczeniu. A wiec teksty znajdowanych ksiazek i wypowiedzi NPCow oraz ewentualnie jakies inne standardowe wypowiedzi. Natomiast co do ludzi to zawsze jakos mozna sie dogadac  "Kali byc wielki. Kali chciec jesc"  | 
|   |   | 
|  07-11-2004, 22:54 | #29 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 07 2004 Lokacja: Bełchatów Wiek: 38 Posty: 603 Stan: Niegrający Imię: Pacek man Profesja: Brak (Rookgaard) Świat: Julera |   Widzę że mój temat wywoła pewne spekulacje chociaż nie takie o jakich ja myślałem. Może troszeczke żle sie wyraziłem w tytule tematu. Chodziło i tylko o to że w niektórych Questach nagroda nie jest wspólmierna do wysiłku jaki trzeba tam włożyć. Raz nagroda jest za wysoka raz za niska a raz wymagnaia lvl są za wysokie do tego co można znaleść w skrzynkach | 
|   |   | 
|  08-11-2004, 07:26 | #30 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 08 2004 Lokacja: Piła Wiek: 37 Posty: 49   |   Questy sa tak ustawione aby mialy jakies znaczenie, wytyczaly dany cel dla ludzi ktorzy chca osiagnac rozne rzeczy. Gdyby te questy byly tak rozmieszczone ze wystarczyloby zabic 2 ghoule bez zadnego ograniczenia to by bylo bez sensu. Wtedy gra by sie zmienila w byle co.. Trzeba troche wysilku, na tym ta gra polega... 
				__________________ [Napis na bramie Piekla] Przeze mnie droga w miasto utrapienia, przeze mnie droga w wiekuiste meki, przeze mnie w naród zatracenia. Jam dzielo wielkiej, sprawiedliwej reki. Wzniosla mie z gruntu Potega wszechwlodna, Madrosc najwyzsza, Milosc pierworodna; starsze ode mnie twory nie istnieja, chyba wieczyste - a jam niepozyta! Ty, który wchodzisz, zegnaj sie z nadzieja..." Ostatnio edytowany przez Cymcymek - 08-11-2004 o 07:27. | 
|   |   |