--> | --> |
|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mam bardzo duuzy problem... mam nadzieje, że ktos mi pomoze... No wiec tak, nie moge sie zdecydowac na 1 pofresje. Gdy gram na rooku juz niby knajtem juz z nikiem Misieq Knight, do 6-7lv jest spox gram gram,i mam chec zmienic porfesje... jak czytam niektore posty... no spox mam 2 postac Misieq Sorcerer 7lv,nie znow chce zmienic postac bo paladyn szybciej expuje itp, z checia bym zagral sorcem bo mi tysiac expa brakuje do maina ale sam nei wiem co bedze jak wejde do maina i hala bedze bo sorcem jakos huuuu... sie expuje a pall leci jak szalony... na druida nie mam chrapki... naszczescie bo juz 4 postaci na rooq bym nie zalozyl.Bardzo porsze o porade jednomyslna
![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Buuuuu
|
![]() Wedlug mnie pierwsza postac na main dobrze zrobic paladyna, szybko mozna wyexpic i pozniej wrazie co jest bicz na low lvl pk, pozatym paladynem poczatkowo dosyc malo trzeba investowac w sprzet wiec odklada ci sie duzo kasy zeby pozniej grac "prawdziwa" profesja.
Czego na pewno nie rob to nie wchodz wszystkimi postaciami na raz na main, wejdz jedna i exp ja przynajmnej do 20+ poziomu, dopiero potem sie ew przerzuc na inna (niema nic gorszego niz miec 4 postacie wszystkie na 8-15 lvl).
#3 |
Guest
|
![]() Dzieki za pomoc, ale juz wybralem sorc
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2003
![]() |
![]() Dobra decyzja!
JA tez ma sorcera i jest świetnie. Co prawda na początku wieje nudą w expowaniu, ale jak już możesz robić sd to się robi czadowo!!!!!!!!! POWODZENIA! ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Taki duzy to ten problem nie jest chociasz jak przeczytalem to to zwatpilem w swojego palka czy bedzie mocny przeciesz mag moze mnie na spoko pokonac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() Spoko też mam maga i dobrze mi sie nim gra (jak narazie) choć na początku jest nudno to potem ciekawe rzeczy można robić...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Ja zdecydowałem się na sorcera i mam 12lv.Mag jest swietną postacia.Jedyna wada to moim zdaniem monotonia gry(tak do 11lv pozniej juz fb,invisi,itp.)Na 15lv można huntować na ds.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Mam palladyna na 14 i chodzę sam na cyklopy, dwarf soldiery, guardy czasem pojedyńcze
Z kasą nie mam problemów bo codziennie idę na demon szkieleta tam gdzie są cyce i szukam w trupach ludzi którzy nie wiedzieli nic o jego sile. Znalazlem już 3 plate sety i dragon shield |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2003
![]() |
![]() Najlepszy w zwarciu to knight. Zresztą... tylko w zwarciu :/ mag z niego kiepski jak i łucznik (paladyn). Na cyklopy jest raczej najgorszy. Jak się nie ma dobrego uzbrojenia śmierć jest pewna:/
|
![]() |