Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Profesje

Notki

Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale.
-->
Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 09-11-2003, 08:08   #1
Misieq
Guest

Domyślny Duuuuuuuzy problem...

Mam bardzo duuzy problem... mam nadzieje, że ktos mi pomoze... No wiec tak, nie moge sie zdecydowac na 1 pofresje. Gdy gram na rooku juz niby knajtem juz z nikiem Misieq Knight, do 6-7lv jest spox gram gram,i mam chec zmienic porfesje... jak czytam niektore posty... no spox mam 2 postac Misieq Sorcerer 7lv,nie znow chce zmienic postac bo paladyn szybciej expuje itp, z checia bym zagral sorcem bo mi tysiac expa brakuje do maina ale sam nei wiem co bedze jak wejde do maina i hala bedze bo sorcem jakos huuuu... sie expuje a pall leci jak szalony... na druida nie mam chrapki... naszczescie bo juz 4 postaci na rooq bym nie zalozyl.Bardzo porsze o porade jednomyslna zebym znow nie musial zmieniac postaci. Nie posluchalem kumpla... Tygryss mowi: "nie dopisuj Sorcerer bo ci znow ****he sie grac pallem i co?" i jajo jak widzisz;/ kluski z olejem.Bardzo porsze o pomoc i np podanie jak dobrze expowac sorcem, bo jak sie wqqqqq to tibie wyje**** i chyba na tym sie skaczy .

--> -->
PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-11-2003, 08:44   #2
Buuuuu

Gremlin's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2003
Lokacja: Edron

Stan: Niegrający
Imię: Sir Grali
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Domyślny

Wedlug mnie pierwsza postac na main dobrze zrobic paladyna, szybko mozna wyexpic i pozniej wrazie co jest bicz na low lvl pk, pozatym paladynem poczatkowo dosyc malo trzeba investowac w sprzet wiec odklada ci sie duzo kasy zeby pozniej grac "prawdziwa" profesja.

Czego na pewno nie rob to nie wchodz wszystkimi postaciami na raz na main, wejdz jedna i exp ja przynajmnej do 20+ poziomu, dopiero potem sie ew przerzuc na inna (niema nic gorszego niz miec 4 postacie wszystkie na 8-15 lvl).
stary 09-11-2003, 09:08   #3
Misieq
Guest

Domyślny

Dzieki za pomoc, ale juz wybralem sorc mam kase z innej postaci i itemy wiec bedze dobrze... mam nadzeje

stary 13-11-2003, 17:13   #4
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 10 2003

julita ma numer GG 3129056
Domyślny

Dobra decyzja!
JA tez ma sorcera i jest świetnie. Co prawda na początku wieje nudą w expowaniu, ale jak już możesz robić sd to się robi czadowo!!!!!!!!!
POWODZENIA!
julita jest offline  
stary 13-11-2003, 20:25   #5
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 11 2003

Domyślny ??

Taki duzy to ten problem nie jest chociasz jak przeczytalem to to zwatpilem w swojego palka czy bedzie mocny przeciesz mag moze mnie na spoko pokonac ale postaram sie byc najlepszym palkiem na amerze i masz racje magiem sie lepiej gra na poczatku wieje nuda ale pozniej po 20 levelu to normalnie rozrube moze robic czarami ) dobrze wybrales na poczatku problemy
Bryss jest offline  
stary 14-11-2003, 16:29   #6
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 11 2003

Domyślny :P

Spoko też mam maga i dobrze mi sie nim gra (jak narazie) choć na początku jest nudno to potem ciekawe rzeczy można robić...
Night Moon jest offline  
stary 14-11-2003, 21:26   #7
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 11 2003

Domyślny Sorcerer the best !!!

Ja zdecydowałem się na sorcera i mam 12lv.Mag jest swietną postacia.Jedyna wada to moim zdaniem monotonia gry(tak do 11lv pozniej juz fb,invisi,itp.)Na 15lv można huntować na ds.
Thorin jest offline  
stary 03-12-2003, 16:33   #8
Watto
Guest

Domyślny

Mam palladyna na 14 i chodzę sam na cyklopy, dwarf soldiery, guardy czasem pojedyńcze

Z kasą nie mam problemów bo codziennie idę na demon szkieleta tam gdzie są cyce i szukam w trupach ludzi którzy nie wiedzieli nic o jego sile.

Znalazlem już 3 plate sety i dragon shield

stary 03-12-2003, 19:13   #9
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 10 2003

Higokes ma numer GG 3056867
Domyślny

Najlepszy w zwarciu to knight. Zresztą... tylko w zwarciu :/ mag z niego kiepski jak i łucznik (paladyn). Na cyklopy jest raczej najgorszy. Jak się nie ma dobrego uzbrojenia śmierć jest pewna:/
Higokes jest offline  
Zamkniety temat.
-->

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania