--> | --> |
![]() |
#581 |
Guest
|
![]() -bardzo dużo Polaków mniej Brazylijczyków
-itemy nawet tanie: p set-1-1,5k dragon hammer-2k dwarven shield-200gp steel helmet-300gp -ja rezyduje w ab a tam trochę sie dzieje oczywiście są chary z czachą ale nie sa zbyt nerwowi najlepiej nie wchodzić nikomu w drogę chyba że zna sie trochę ludzi.Najbardziej radziłbym uważać tym którzy idą do Carlin aby jak najszybciej zwiewali do depo chyba że im sie poszczęści i nie dednom przy wyjściu na maina. -wieczorem maximum list jest około 250 ale można czekać ![]() -na rooku jak na rooku troche ludzi ale nie aż przeludnione ![]() -ja jednak lubię swój świat i nie zamierzam go opuścić. |
![]() |
|
![]() |
#582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Poziom: 40
|
![]() Według mnie.. Inferna
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#583 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: -
Profesja: Sorcerer
Gildia: Techno Sqad
Świat: Secura
Poziom: 29
Skille: -
Poziom mag.: 31
|
![]() a ja mam pytanie
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Meszaal - 16-08-2007 o 23:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Berylia.Polacy wygrali wojne.Nie ma 200 lvl bo od poczatku serva był war
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2007
|
![]() Jaki świat wybrać?? Prosił bym o szybką odpowiedź ponieważ zamierzam ponownie zacząć grać
|
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2007
|
![]() Ktoś tam prosił o berylie więc:
-Nie ma kolejek nigdy praktycznie -Jebani Spartanie trzeba ich tępić!(espaniol) -Polacy niestety wielu odszedło pow walce ze spartanami... Kilka błędów i przegraliśmy woje... Osobiście wracam od gry tam UJEBIE KILKU SPRATAN.. MWAHAHAHA.. I FELL BLOOD SPART'S BLOOD!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Imię: Piootrus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 90+
Skille: 85+
Poziom mag.: 20
|
![]() A więc chce sobie zrobić rookstayera ale niewiem na jakim świecie jest malo ludzi przebywających na rookardzie powyżej 8 lvla. Prosze o pomoc i z góry THX.
![]() |
#588 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Kraków
Wpisy bloga: 1
Imię: Ciosq Shanna
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 68
Skille: 0/0
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() - Polacy, Brazylijczycy, trochę Szwedów.
- Sporo. Właściwie jak gram na tym servie (1 rok?) to 3/4 osób które widziałem to polacy ![]() - W miare małe (dsm 70k, RH 45 - 50k (zależy od szczęścia), BOH 40 -45k). - Czasami. Najwięcej takich chamów jest w Kazz. zbiera się grupka 8lvl+ i biją 20 - 30 lvli z powodzeniem -.-. - Hmmmm..... j.w. Najwięcej w Kazz i Carlin (Grupki 10lvl +) - Nie. Ludzie są czasem uprzejmi. Kiedy siedzisz na Dragach juz 2h~ pójdą. Rzadko kiedy zabiorą ci Lootbaga. - Jest Mało zaludniony. Można nawet powiedzieć że jest dużo wolnych expowisk. Średnio - Mało rookowców. - Według mnie bardzo przyjemny świat. Tylko nie chce żeby teraz logował się na nim każdy newbie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: Mielec
Stan: Początkujący
Imię: Caina River
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 20
Skille: 61/52
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Mogl By Mi Ktos Napisac Ceny Wszystkich Przedmiotow na Refugi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Guest
|
![]() Proszę was doradźcie mi jakiś serwer gdzie w tzw. "godzinach szczytu jest max 500 osób ale żeby ten serwer należał do polaków uprzednio grałem na spahirze lecz tam Szwedzi robili z nas miazgę.
Z góry dziękuje za odpowiedzi. |
![]() |
![]() |
#592 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Lokacja: Węgorzewo
Imię: Sir Gofer
Profesja: Knight
Poziom: 42
Skille: 79/79
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Refugia... dużo Polaków, jak dla mnie spoko atmosferka ( aż za spoko jak na tylu Polaków
![]() Zresztą zrób postać i wyjdź na maina to się przekonasz. Ceny co prawda lipne bo wszystko za tanio ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Guest
|
![]() Na refugi w godzinach szczytu jest 950 osób a nie oko0ło 500, ale thx za odpowiedź.
|
![]() |
![]() |
#595 |
Guest
|
![]() Wiem bo mam pacc, ale raczej chodzi mi oto, że expowiska są przepełnione i zorbie tam w 5 godzin tyle expa co na innym świecie w 3 godziny i to jest ból.
|
![]() |
![]() |
#596 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Lokacja: Węgorzewo
Imię: Sir Gofer
Profesja: Knight
Poziom: 42
Skille: 79/79
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() No nie wiem, ja na pohu latam knightem gdzie jest zazwyczaj od groma ludzi i robie 30k expa w godzine, mysle ze jak na tyle ludzi to dobry wynik.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Guest
|
![]() No może dla ciebie a poza tym ja wole pvp
|
![]() |
![]() |
#598 |
Guest
|
![]() To jaki server mi proponujecie??
|
![]() |
![]() |
#599 |
Guest
|
![]() Witam
![]() Mam problem odnosnie servera... nie tyle jaki wybrac ale... obecnie gram na infernie i dosyc ladnie mi szlo [60lvl~ w miesiac i troche...wiem za duzo gram ![]() ![]() I poszukuje teraz nowego servera, zaczolem grac na morganie i zaskoczylo mnie [nie?]pozytywnie to ze duzo tam polakow... ale slyszalem tez ze jak sie juz wbije 100 lvl to sa jakies silniejsze gildie ktore pomoga mi wrocic do nizszych lvli... nie wiem czy to prawda ale jezeli tak to szkoda mi czasu...bo nie zamierzam do konca zycia zostawac na 99 lvlu bo jakims nabkom sie to nie podoba ![]() Kolega polecil mi tez grimere mowil ze to w miare pozadny server... No i moje pytanie [do tych co graja na morgania i maja jakas wiedze...a nie 8lvl i 10gp] czy to prawda ze na morganie taki rozp*erdol? Jezeli ktos gra na grimerze czy moglby powiedziec jak tam jest?? [I moze dac p seta na poczatek choc wystarczy mi sama informacja o sytuacji tam]... a jak ktos gra na innych serverach to polecic cos(?) ale tylko normal pvp...zadne non albo enforced [choc tu duzo do wyboru nie ma skoro inferna odpada ![]() ...no i oczywiscie zeby malo ludzi bylo na serverze to by bylo bosko ![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2007
Lokacja: Wrocek
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Witam... Mam malutki problemik .
Dotyczy on grania na servach , poprzednio grałem na świecie Askara (30 ek , 32 ms ) , lecz jakoś mi tam nie wyszło. Jestem otwarty na propozycje , ale mam 2 warunki pracy (?) ze mną : 1)Gram tylko na servach pvp (ewentualnie e-pvp). 2)Proszę by nie pisał do mnie 14 lvl na guardi (PrO EvUl GrAcZ) , wymagam troszkę doświadczenia od moich współpracowników. Pozdrawiam, Guthorek . P.S. Nie walcie tekstów np.: "Hahahahahha OMFG , SZUKA PRZYJACIUL NA FORUM " P.S. 2 Jakieś pytania ? Będę sie starał odpowiadać na wszystkie. Ostatnio edytowany przez Guthorek - 19-09-2007 o 15:49. |
![]() |
![]() |