|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Marksiu
Profesja: Sorcerer
Świat: Unitera
|
![]() Gratz Veremo, jestem twoim fanem... Mogę dotnkąć?
![]() Hehe, spox ss'ki (szczególnie Ver~)!!
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: Katowice
Imię: Sevarnus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 51
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Dzisiaj Kolejny awansik ;] 30 lvl ![]() A jak Zevir przyjedzie to dopiero będzie sie działo ten to potrafi wybic i 2 lvle w 1 dzien albo i 3 ;] . Już od poniedziałku sskow przybędzie znacznie ;] Komentójcie dajej ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() Za przeproszeniem w jakiej kopalni expisz? BO ja sam mam palla i przezywam dylemat gdzie expic ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: Katowice
Imię: Sevarnus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 51
![]() |
![]() Witam
Co do tego w jakiej kopalni expie to w tej na południowy-zachód od kazz . Jest ona niedaleko Wiezy Minosów . Blisko niej występują miśki i tam zazwyczaj zbiera sie jedzenie . A teraz Awanse 32 lvl ![]() i dzisiaj nabity 33 ![]() Komentujcie dalej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wrocilem po 2 tygodniowym pobyciu na wczasach, a tu tak malo komentarzy?to po cholere my sie staramy?daje wam ostatnia szanse
![]() Awanse! ![]() ![]() ![]() ![]() Od razu po przyjezdzie wystroilem moj domek w GH ![]() ![]() ![]() ..i pare questow! ![]() ![]() ![]() Musze Was przeprosic Drodzy Forumowicze, ale mialem ta przyjemnosc poznac nad morzem sliczna Kasie i teraz nie bede mial zbyt wiele czasu na expienie i odwiedzanie tibia.pl pamietajcie jednak, ze gdy tylko znajde wolna chwile dodam tu pare ss ![]() Do nastepnego razu, komentujcie! POZDRO!