|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() GZA - What you know
GZA - Breaker Breaker (http://www.youtube.com/watch?v=_lkL1BY1p8Y) Big L - Put it on (szkoda że tak mało osób go zna) AZ - i am the truth Notorious B.I.G. - ogólnie wszystkie płyty ![]() what's beef kick in the door hipnotize ten crack commandments Nas - też większość płyt, a z kawałków: ether one mic (http://www.youtube.com/watch?v=DtftuSHnWVY) the message get down nas is like (http://www.youtube.com/watch?v=8rBTJ-P6LHU) carry on tradition I oczywiście wszystkie płyty Ostrego i Gurala ![]() ![]() Mógłbym tak wiele jeszcze wymieniać, ale mi się nie chce po winampie szukać ![]() Enjoy ;]
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
W temacie pisze TYLKO RAP, a czy Ostry i Gural to nie rap? Jeżeli uważasz, że w ameryce jest rap a u nas hip hop to gratulacje. Nie wydaje ci się, że hip hop to kultura (w której się zawiera break dance, skateboard, beatbox itp.) a rap to muzyka? Afu - Pusha Big L - Put it on (nie martw się też go znam! ![]() BDK - In The PJ's Inspectah Deck - My Style Inspectah Deck - All I Want Is Mine CnN - Bang Bang CnN - Invincible D.I.T.C. - Where Ya At MOP - Ante Up Masta Ace - The Ways Killah Priest - B.I.B.L.E. RZA - A Day to God is 1000 Years Wu-Tang Clan - Tearz Wu-Tang Clan - It's Yourz Meth & Redman - soundtrack z how high ^^, CNN ft. MOP - StompDaShitOutU Ja Rule - Loose Change Scarface & The Product - I'm A G NTM feat NAS & Affirmative Action - Chacun Sa Mafia O.S.T.R. - Początek O.S.T.R. - Boże Igrzysko O.S.T.R. - Pech O.S.T.R. - Masz to jak w banku O.S.T.R. - 1 na 100 O.S.T.R. - Witaj w 2003 Itp. Itd.
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska Ostatnio edytowany przez Vekegi - 19-08-2007 o 14:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Takie małe pytanko... Skoro mowisz zeby podawac tylko rap, to czemu piszesz o 50Snitchu? To nie jest rap, tylko komercyjny shit mylnie nazywany gangsta rapem.
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up dobrze powiedziane ^^ widzę że ktoś się zna ^^ a z moich kawałków to: Notorius BIG , Tupac ^^ (ogólnie to wszystkie płyty
![]() ![]() ![]()
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Tarnów
|
![]() Cytuj:
"Witaj w 2003" - hehe orgazmowy andergrand =D polecam też "Eudezet Allstars - O pięciu takich" i "Nie napiszę". Dla mnie najlepsze andergrandy ostrego z ostatniej szansy tego rapu ;p
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
@topic Posłuchajcie tego: Still DRE-Dr. Dre feat. Snoop Dogg **** Teledysk(http://youtube.com/watch?v=NENz1rEJgRk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Fakt, o gustach sie nie dyskutuje i nie podwazam tego. Mozesz sobie sluchac tego gowna, mi to nie przeszkadza. Nieodpowiada mi jedynie, ze nazywasz to cos rapem. Mowisz mi cos o slowniku? Co ci nie odpowiada w mojej wypowiedzi pod wzgledem jezykowym? -,^ I nie zycze sobie bys mnie wyzywal od noobow, tymbardziej, ze twoje zachowanie bardzo dobrze pokrywa sie z tym okresleniem.
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Teraz wiele piosenek jest produkcji 50 Centa nawet jeśli śpiewa tam kto inny np. Lloyd Banks czy Tony Yayo a 50 Centa w ogóle tam nie słychać.
Jeszcze jedno: powiedz mi gdzie napisałem że 50 Cent jest dobrym raperem. Napisałem go w tytule bo brał udział w produkcji tego kawałka i dziwnie by było go nie wymienić. Ostatnio edytowany przez KiriJolith - 19-08-2007 o 20:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() mezo-ważne
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Fajne ale lepsze jest Celoz to pipa!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
///No może skateboard racja, pomyliłem się - nie jest elementem kultury hh. Ale footbag za to należy do takowej : >
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: Toruń
|
![]() Run DMC - It's like that http://youtube.com/watch?v=ZsBfPhtSWl8
NAS - Nas is like http://youtube.com/watch?v=8rBTJ-P6LHU Z hh, prawie 'cały' Eldo, Pezet, OSTRy też może być. Precz ze ścierwem typu Hemp Gru etc. Eldo - Mędrcy z kosmosu Eldo - Zza szyby |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Bruksela/Białystok
Imię: Magoo Allmighty
Świat: Morgana
|
![]() Paktofonika ew. Magik - Nowiny
Ostatnio edytowany przez Psychotata - 26-08-2007 o 22:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() 2 pac - Ghetto Gospel
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2Pac - Baby Don't Cry (pośmiertny) http://pl.youtube.com/watch?v=m62rDY8vg6A Każdy daje na jutuba, to ja też dam xD I polski: K44 - Do Boju Zakon Marii (wszystko) Paktofonika - Chwile Ulotne (wszystko) Jeszcze obecnie posłucham OSTR'ego x]
Ostatnio edytowany przez qq2 - 27-08-2007 o 19:32. Powód: literówka xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() Kaliber 44-Psychodela. Tak szczerze to nie ma kawałka, z 1 i 2 płyty którego nie lubie ; o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() Teraz? Kanye West - Stronger z płyty Graduation.
Emcess. |
![]() |
![]() |