|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3341 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Masz tu tego orka z kolorowaniem. ![]() Tu minos. @krupam po prostu dałem koloryzacje w gimpie kolor biały i dzięki za radę.
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kloner - 22-08-2007 o 15:48. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
|
![]() @up
Prawie Idealne wezmę je i jak byś mógł to jeszcze takiego deda orca wystarczy w 1 formie rozkładu. Trzeba mi jeszcze takie minotaury. Ostatnio edytowany przez PijmlekoBedzieszWielki - 22-08-2007 o 12:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3343 |
Użytkownik Forum
|
![]() @kloner
Jak żeś zrobił tego szarego orka? P.S. Zeby sie zrobił biały out to machnij go 2 razy rozjaśnianiem na twardej krawędzi(w gimpie) ![]() @edit Gimp wymiata!!!
Hey, hey, hey... Ostatnio edytowany przez krupam - 22-08-2007 o 18:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3344 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2007
|
![]() Poprosze o Barbazynce z toporem(jakims fajnym)
chcialbym zeby mial maske na twarzy. kolory nie ważne. tylko żeby maska była pomarańczowa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3345 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3346 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam 4 zamówiemia(w przód i w tył styknie):
wizard chłop full addon brąz, żółty, czerwony, brąz; druid chłop full addon brąz, zieleń, zieleń, brąz; warrior chłop full addon (z mieczem i bez miecza na plecach) brąz, czerwony, czerwony, brąz; n00b(chyba każdy wie jak on wygląda...)
Hey, hey, hey... Ostatnio edytowany przez krupam - 25-08-2007 o 13:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @up
Ja ci to zrobie, dam edita jak skoncze. @edit ![]()
Ostatnio edytowany przez Cloy - 25-08-2007 o 12:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3348 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() @krupam
Ehe... ;] jedno pytanie, po co prosiłeś o outfit nooba? Tak trudno zrobić new chara... Zamówienie dla osób miłosiernych i walczących w dobrej wierze (takich jak Cloy), które pomagają początkującym robić fake story: Zaznaczam, że ma być biały a druga opcja kolory takie brązowe wszystkiego pasujące do addonów, k? ~wszystko zacząć na outficie druida z niedźwiedzią maską, bez łapek ~dodać mu fur pelerynę z Barbarian Brutetamer I on ma być z zróżnymi itemami! (tylko ten pokolorowany, białego odstawcie obok) ~zero: Bez niczego ~pierwsza: dać mu widły diabolic impa ~druga: dać mu miecz warlorda ~trzecia: sztylety leadera ~czwarta: szable korsarza ~piąta: laskę geomancera ~szósta: laskę snakecharmera ~siódma: kijek pirate maruder ~ósma: skull staff barbarian brutetamer ~dziewiąta: laskę orc shamana ~dziesiąta: włócznię sentinela ~jedenysta: toporki headsplitera ~dwunasta: tasaki skullhuntera ~trzynasta: szable pirate skeletona ~czternasta: łuk scouta All potworki znajdziecie na tibia.pl i proszę dać też same bronie obok outfitów z broniami. Wystarczą tylko dwie pozycje, góra i dół. @Edit NIEAKTUALNE. SAM ZROBIŁEM ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 25-08-2007 o 14:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3349 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ale się nią interesuję... 11 lvl i end... utknąłem na dead archer quest... @cloy Wielkie dzięki za te outy... Troche je ztiuninguję i bedzie git ![]()
![]() |
![]() |
#3350 |
Użytkownik Forum
|
![]() Potrzeba mi kilku minotaurów:
-Mino guard z czarnym kapturem monka i z head chopperem takim jak ma Barbarian Bloodwalker, -Mino Archera z czerwoną peleryną hero, czapką witha i z różdżką jaką ma Chakoya Tribewarden, (bez kuszy) -Guarda z mieczem jaki ma Frost Giant i z tarczą Orc Warrior. Styknie z przodu i z tyłu odwrócę sobie. I proszę oto jak najszybciej bo jest nie zbędne do fake. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3351 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: Wolbrom
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 47
Skille: 77/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Mam zamówienie
-full wizard outfit,na niebiesko(kolumna 5,rząd 11) -białe buty -katana(z tibi 8.0) -miecz u boku(tak jak u knight outfit) -arrowsy na plecach. Ostatnio edytowany przez Nevti - 29-08-2007 o 11:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3352 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nudzilo mi sie i zrobilem pare outow. Kto chce niech bierze:
![]()
![]() |
#3353 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Sorcerer
Świat: Furora/Solera
Poziom: 5
Skille: 15/23
![]() |
![]() @up
Yep ja tez robie outy jak się nudze ^^ ale nie opanowałem tego do końca ;p i mam zamuwienie http://www.triumphstudios.com/Overlo...ions_Final.JPG <= Here chodzi o Overlord'a tego co sie zuca w oczy |
![]() |
![]() |
![]() |
#3354 |
Guest
|
![]() to ja zamawiam pełny Warrior Outfits
włosy: białe reszta: pełny czerń i 2 pełny warrior outfits włosy: białe reszta: pełny czerń w ręku ma łuk |
![]() |
![]() |
#3355 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
|
![]()
SZUKAM SQUADU na SOLERE Ortografia RoX xD ![]() ![]() Legenda rooka ma 102 lvl ![]() Ostatnio edytowany przez RaLey - 29-08-2007 o 18:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3357 |
Zbanowany
|
![]() Potrzebny mi out citizen bez addonow w kolorach poczatkowych, tak zwane kolory Nooba. Potrzebuje tez taki sam outfit tylko ze z obydwoma addonami. Potrzebne mi to pilnie od mojego Fake'a. Jak tego nie bede mial to niestety nie bede mogl go stworzyc.... wiec bardzo prosze o spelnienie mojej prosby.
@Down: dzieki Ostatnio edytowany przez Gargoin - 30-08-2007 o 08:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3359 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Co to ma być? Poucinane nogi żal.pl |