|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2007
|
![]() z wlasnego doswiadczenia(za duze to ono nie jest) powiem ci ze przy dystansie 55 z kuszy mam skutecznosc wieksza niz 50%-zwykle trafie za 1 razem a jak nie to zawsze za 2 razem trafiam-na 16lv najwiecej zabralem 145hp kusza ale teraz wale tylko z royalow(wiec nie wiem ile zabralbym najwiecej) i tez mam 145hp najlepiej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Skille koło 55~ 60 ale, po tym upie to szkoda chodzić z kusza no, jedynie p bolce i infernale a tak to royal speary(25 lvl) i hunting speary (20~?).
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
25- ? : royal speary (jeden problem - da sie kupci tlyko na pacc area, musisz poprosic jakiegos znajomego z pacciem zeby ci kupil)
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2007
|
![]() nie znacie sie-royalami mozna walic wczesniej-ja od 20lv walilem(napisane jest ze od 25lv ale to nie prawda) na poczatek kupilem 100 sztuk u kumpla majacego pacca za cene rynkowa-15gp za jedna
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() @up
tak tylko ty sie znasz, zauwaz ze 5 lvli to nie jest wielka roznica, np na 20 lvlu mozna wyvern fangiem walic i jest mala roznica, ale jak ktos nie ma farta to przy royalkach ponizej 25 bedzie mial waste. Jak go... malo wiesz to po co sie udzielasz??
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2007
Imię: Cumel
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 67
Poziom mag.: 56
|
![]() Osobiście radze ci wcale nie walić z łuku!
Miałem palka i wiem że po upie masz do wyboru 4 drogi: Na początku walisz ze spearów + tarcza. Na ok 55 dyst walisz z kuszy( jeżeli wolisz szybciej expić niż wbijać skila) lub speary + tarcza (szybko idzie skil, wolniej niż kuszą exp, mniejsze obrażenia od potworów) Gdy zdobędziesz już upragnione 60 dyst wal z royal spear + tarcza (atk 35, ważą dość dużo (25oz.) ale za to wolno sie łamią, i nie musisz co chwile sie leczyć). Są dostępne w sklepach dla pacc więc aby je zdobyć poproś kumpla z pacc albo zapłać komuś z pacc za kupienie ci ich. Kosztują 15 gp sztuka (zrobiłem doświadczenie i wyszło mi, że exp nimi jest o nieporównywalnie tańszy niż exp łukiem lub kuszą) P.S Doskiluj do 60 dysta ( na 20 lvl dobrze jest mieć te 60 dysta) |
![]() |
![]() |