![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie no, roberto ma interceptory ;) (ci co oglądali Ghost in the Shell wiedza o co chodzi).
dobrze, z mojej strony to koniec komentow ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
|
![]() eheehe Lustro rox by bylo widac go a tak nic nei ma
![]() Even zapodaj wkoncu ta fotke i nie spamujcie tlyko wklejajcie bo po to ten temat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
|
![]() @roberto~
ja chcialem ci tylko przypomniec ze to jest temat na rl fotki a nie fotki koszulek ;d @edit tys za to fighter... Ostatnio edytowany przez Pacioreczek - 23-08-2007 o 20:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zbanowany
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hAHHAHAAHAH !!!!!!!!1 wyjezajebista masz posciel ;xxD mhhhhhhh kawalek twojej stopy ci widac, czyzbys juz szykowal sie spac?; O Dobranoc ![]() ![]() EDIT: specjalnie dla ciebie zrobie dzisiaj fotke i wstawie ja na forum ![]() @down wtopa! mam w moim archiwum na gg jak przesylales mi to sam (ja tego wczesniej nie widzialem) i mowiles mi zebym to obejrzal^^ ups? xD btw. a filmik rzeczywiscie smiechowy Xd tak, sure ![]() ^^ dlatego ze mam na gg date zwalona i byl 30.03 ^^ zadne fake, szczera prawda, poszukaj a znajdziesz to samo ![]() Ostatnio edytowany przez Even - 23-08-2007 o 22:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Imię: Don Dagoth
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jolly Rogers
Świat: Luminera
Poziom: 111
Skille: Najs
Poziom mag.: 8
|
![]() Proponuje rozszerzyć ofertę o filmy ^^. Zacznijmy od Evenka, który przesłał mi link do filmiku wykonanego wraz z kolegami...
http://pl.youtube.com/watch?v=4FoNm5Di5os Up: u sure? ![]() = O To dlaczego w prawym krańcu screena jest 3 skoro data wczoraj była 22 a nie 3x sierpnia? Ale gratuluje ![]() Tak tak wiemy, zawsze przy "fejkach" przestawia się data. A dla ciekawskich Even na filmiku to ten, który wykonuje niejednoznaczne ruchy wycelowane w misia przytulankę . 2x down: Do łUżka to sam lepiej idź bo po dobranocce. Ostatnio edytowany przez Don Toro - 23-08-2007 o 21:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: DT
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Czesio Pogromca Vampirow
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Shadow mam zdeczka mały dowod co do twojej koszulki znaczek niby nike na pierwszym twoim zdjęciu jest z prawej strony
![]() Porprostu zdeczka sie oszukuje bo to sa 2 rozne koszulki jedna ma znaczek nike z parwej strony (niby nike) a druga dobry znaczek tylko ze z lewej strony. A i nie wiem jak mogłęs przetem zrobic zdjęcie przez lustro bo , nie wiedziałem ze są lustro przez ktore widac lustro powinno odbic nasze odbicie a widac ze ktos ci robił zdjecie za szyby lub za otwartymi drzwiami. A jescze cos masz mi oddac 2k za pirate BP ![]() Orlke
01:02 Robin Royal'Hood [43]: a teraz cos ci pokaze to chyba zwalisz sie w gacie 01:02 Robin Royal'Hood [43]: Sell 2x Dsm , Rh , P ammu ,Crus helmet , C helmet ,Fire sword , Bp bursts ,5bp hmm ->THAIS<- www.naruto.wbijam.pl/www.souleater.wbijam.plOdcinki Online Mangi Naruto i Souleater ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Skarabeusz166 - 23-08-2007 o 21:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
|
![]() Even ahahahahaaha kozazki film nei gadaj ze ty nan im jestes? xDDDDDDD
Ale mam z was banie even nice wrzucy najlepsze przescieradlo asuiausiuaisaISIaisuISIasi Xddd |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 01 2007
Lokacja: Lidzbark
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polish Warriors
Poziom: 51
Skille: 71/70
Poziom mag.: 49
|
![]() @2x UP
Pisze, że to było w lustrze robione Lukaj sobie w prawy górny róg widać tam krawędź lustra! |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zbanowany
|
![]() @Lucas
niestety ten film nie jest o mnie:/ Don postanowil sie zemscic na mnie i zrobic kiepski fake, bo jak zapytalem czy gra w soldata ze mna napisal "nie" to ja napisalem do niego "ssij" xd potem powiedzial ze cos mi wyczesze na forum @up skad mamy wiedziec ze to jest krawedz lustra? |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: DT
Imię: Czesio Pogromca Vampirow
|
![]() Cytuj:
![]() Koszulka na łuzku 1.Krótsze rękawy 2.Szef w innym miejscu 3.Znaczek nike po prawej stronie Koszulka na pierwszym zdjęciu 1.2x dłuszy rękaw niz na koszulce na łozku 2. Zaczek z prawej strony 3. I kołnierz całkiem innaczej jest ustawiony ale do tego na pewno nie wiem... Orlke
01:02 Robin Royal'Hood [43]: a teraz cos ci pokaze to chyba zwalisz sie w gacie 01:02 Robin Royal'Hood [43]: Sell 2x Dsm , Rh , P ammu ,Crus helmet , C helmet ,Fire sword , Bp bursts ,5bp hmm ->THAIS<- www.naruto.wbijam.pl/www.souleater.wbijam.plOdcinki Online Mangi Naruto i Souleater ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Początkujący
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zbanowany
|
![]() @Robertosriczi
juz wiem ^^ stales w przejsciu do drugiego pokoju i ktos ci cyknal zdjecie wiec to nie jest rama lustra MuHAHAHAhaAhAhAH niedorozwojem to jestes ty rofl damskie okulary, 5 glosnikow w rzednie, damska posciel w ktorej spisz, btw nad koszulka jest folia, w ktora zapakowana byla koszulka, hmmmmmmmmmmm? ^^ stadion 10-lecia mysle :d @up wlasnie, kolnierzyk o,0 swieta prawda Ostatnio edytowany przez Even - 23-08-2007 o 21:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Imię: Don Dagoth
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jolly Rogers
Poziom: 111
Skille: Najs
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Jak to się teraz mówi? "żal" (dla Ciebie rzal). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
|
![]() hahah tutaj jest śmieszniej niż na bash.org.pl a shadow ty to już mnie rozjebałeś
totalnie ![]() ![]() @up a mówiłem mu żeby sprawdzał błędy bo będą sie śmiali widocznie nie posłuchał |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: W domu
Profesja: Druid
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]() Fotka wykonana w wakacje rok temu.
![]() |
![]() |