![]() |
#121 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
To tyle na ten temat, a teraz zapraszam do wklejania zdjęć. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2006
Lokacja: Świebodzice
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zbuchany Gajowy
Profesja: Paladin
Gildia: Vx Team
Świat: Luminera
Poziom: 100
Poziom mag.: 21
|
![]() LIKE 91 WYMIATA HAHAHAHAHa
![]() |
#123 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Mow mi po prostu Even ![]() Nie wykorzystuje swojej wiekowej przewagi, bo nie zawsze ja mam ![]() Rozwalilo mnie to jak napisales, ze sie uwazam za Pana Boga. Nie jestem alkoholikiem, skad ty masz takie informacje? Napisalem, zeby 13 letni "chlopak" nie wyrazal sie na temat alkoholu, potwierdzajac post snaka napisalem gdzies, ze jestem nalogowcem? 0o odpusc se OMG nie moge z posta mefja xdddddddddddddddddddddddd @Akuuzo Skad wiesz, ze jestem polakiem ? Widac nie znasz sytuacji zaistnialej miedzy mna a Robertem. Przeczytaj JESZCZE RAZ pierwszych kilka stron, a zauwazysz kto pierwszy wszczal klotnie Ostatnio edytowany przez Even - 24-08-2007 o 14:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
|
![]() te plamy na ubraniu od deszczu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Nie szukaj niczego żeby mnie zgasić bo pisanie postów tego pokroju sprawia mi ogromną przyjemność, mam także nadzieję ze dostane bana na forum.tibia.pl bo mam w dupie wszystkich obecnych tutaj modków, którzy nie potrafią usunąć głupiego tematu Luminera real foto, gdzie same offtopy. Ostatnio edytowany przez Akuuzo - 24-08-2007 o 14:03. |
|
![]() |
![]() |
#126 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
btw. nie wiesz jak bardzo ten czlowiek zalazl mi i nie tylko mi "za skóre", wiec skoncz to ze masz w dupie modkow, zostaw to dla siebie @down chyba @2x up ;p lub @Akuzzo Ostatnio edytowany przez Even - 24-08-2007 o 14:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
daj sobie na luz, nie znasz sytuacji a sie wypowiadasz. jak cos to poczytaj sobie polowe tematu luminera. Ostatnio edytowany przez Nabuchodonozzer - 24-08-2007 o 14:12. Powód: ir kogz |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Guest
|
![]() Dobrze wszystko jest do zrozumienia..Ale macie pozornie dobry temat ze zdjęciami rl a nie jesteście w stanie bez kłótni wytrzymać. Jest to po prostu niekorzystne.. Może i nie znam sytuacji ale znam sporo osób z Luminery, z którymi raczę rozmawiać na ventr i często padają dziwne opinie na temat Maga..Dlatego się tworzą takie uprzedzenia.Sram na to..Juz nigdy wiecej nie wejde na ten topic
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() nie obchodzi mnie to co twoi kumple sadza na moj temat, ja mam swoich jeszcze raz ci przypominam, cofnij sie do pierwszych stron tego tematu i zobacz kto pierwszy wszczal klotnie ![]() ja nie mialem zamiaru kontynuowac klotni na tym temacie, bo sadzilem ze bedzie dobry EDIT: rzeczywiscie przydalby sie jakis modek do wyczyszczenia tematu z niektorych postow, sprawy potoczyly sie daleko ale coz.. lajf is brutal \o/ Ostatnio edytowany przez Even - 24-08-2007 o 14:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2006
Lokacja: Jelenia Góra
![]() |
![]() @even
daj juz sobie spokoj z gosciem, nie zna sytuacji i sie wpiernicza, zal, wszystko tlumaczy jego pospolite zachowanie "typowego polaczka" co tam... i tak jesienna kolekcja like 91 wymiata, wrecz, rozbija na lopatki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zbanowany
|
![]() kupiłem cała kolekcje like (nowa) i wydalem... 50 zł!!!!!!!!
ale teraz przynajmniej moge sie zaprzyjaznic z shadowem! warto bylo!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Imię: Don Dagoth
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jolly Rogers
Poziom: 111
Skille: Najs
Poziom mag.: 8
|
![]() Co lekarz na to?
Ostatnio edytowany przez Aversin - 24-08-2007 o 20:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
|
![]()
Ostatnio edytowany przez Aversin - 24-08-2007 o 20:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Imię: Don Dagoth
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jolly Rogers
Poziom: 111
Skille: Najs
Poziom mag.: 8
|
![]() Yrek -
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak Even da swoje foto to może ja dam swoje Xd . |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Shivera
![]() |
![]() PRZESTAĆ SIĘ KŁÓCIĆ NIE OD TEGO TEN TEMAT!
Ja też mam cała kolekcje Like 91, musicie ją mieć, jest super ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Apropos, znalazłem coś takiego: http://thereedspace.com/newyork/uplo...ite-766558.jpg
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
![]() |
![]() Pogladajcie sobie na mojich kontach na fotce.pl miszczu1993.fotka.pl i 666alig666.fotka.pl
bo jak daje schostowany link to tylko cos te 2 nizej sie otwieraja :/ A tera 2 foty moje z uzytkownikiem forum o nazwie Zabic(gra na lumi ,friend z tibi i z rl xD) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() See you Tibia... Ostatnio edytowany przez Diego_pl - 24-08-2007 o 16:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Guest
|
![]() Masakra ... Even zamknij juz ta jape cwaniakujesz i cwaniakujesz. Nabijasz sie z innych ze daja swoje fotki, z glupiej koszulki Like, a sam lepszy nie jestes. Pokaz morde to bedziesz widzial jak pol luminery cie wysmieje i nie bedziesz mial nawet co sie pokazywac tutaj. Przynosisz wstyd i hańbe luminerze ... "rzal".
@ Własnej fotki nie dodam bo nie mam zamiaru patrzec jak even i jego koledzy wysmiewaja kolejne zdjecie Pozdro Galf de'jaw P.S Upierz napisz mi na gg bo nie mam listy xD |
![]() |