|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 12 2006
![]() |
![]() Wiam! Chciałbym opowiedzieć historię która przydażyła mi się na lodowej wyspie a mianowicie Foldzie! Chodzilem sobie po Foldzie(głownie w jej podziemiach) zabijając wszystkie potworki napotkane na drodze. Nagle zauważyłem schody w dół kiedy zszedłem po nich zacząlem chodzic po nieznanym ladzie pod ziemią nagle spotkałem Water elementala!! I tu jest moje pytanie czy w miejscach dla facc sa Water Elementale?! Bo bardzo się zdziwiłem gdy zobaczyłem a następnie zostalem zabity przez własnie tego potwora!! Prosze o odpowiedzi!
na stronie www.tibia.pl nie było żadnej informacji iż w podziemiach foldy skrywa się Water Elemental! jeśli ktos nie wierzy prosze zobaczyć na www.tibia.com nick Kamillo Palladini i sprawdzic ostatni dead! nie mam pacc!! Dziękuje! za błedy przepraszam i obiecuje poprawę |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arask
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 53
Poziom mag.: 47
|
![]() Ale poszukać tematu, w którym była już o tym mowa, to ci się nie chciało nieprawdaż ;<?
@2down Chcesz link?? Znajdź go sobie szukajką, to tylko chwila roboty...
http://www.erepublik.com/en/referrer/Ratero Kliknij i wejdź do świata Erepublik ;] A przy okazji pomóż mi się wzbogacić huahuahah... Ostatnio edytowany przez Rater - 24-08-2007 o 18:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
|
![]() Facet sam sobie zaprzeczasz ... widziałeś go na arenie Facc ? tak ?! to znaczy że występuje na arenie dla Facc >.< nie kminie ciebie ... pomyśl zanim coś napiszesz ... i szukaj ..
@down Bo zespół tibia.pl sie o*******a ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Lexii - 24-08-2007 o 18:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() No dobra wyszedłem troche na idiote ale nigdzie na tibia.pl nie wiedzialem ze w podziemiach foldy jest Water Elemental! Przepraszam i prosze o link z tematem o water elementalu dla facc z góry dziękuje!
Jak cos to sory za błedy! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() no wreszcie mnie ktoś zrozumiał ja poprostu się zdziwiłem gdy go zobaczyłem a tym bardziej zdziwiłem sie temu że na www.tibia.pl nic o tym nie ma:/
ostatnia prośba prosze o link do podobnego tematu poczytam sobie dokształce się ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2007
Lokacja: Białystok
Imię: Rellavis
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Mystic Flames
Świat: Secura
Poziom: 58
Skille: 78/57
Poziom mag.: 16
|
![]() @topic.
BYLO, BYLO i jeszcze raz bylo. Synku naucz sie korzystac z wyszukiwarki ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() No dobra sorki że nie używałem opcji "szukaj" ale szczerze mowiac zapomniałem o niej! Jeszcze raz sorki!
Prosze o zamknięcie tematu or usunięcie1 Z gory dzieki |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
@Edit Ja nie wstawię tego, bo mam za ładny podpis. @Down Zarejestrowałem się na forum jak miałem jedenaście lat i byłem wtedy jedenastolatkiem, a Tobie chuj do tego! Ostatnio edytowany przez LolnY - 03-09-2007 o 17:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Mamooo, idą tu :(
|
![]() @up: Czyli to ma znaczyć , że zarejestrowałeś się na tym forum mając lat 11 ?
![]() I właśnie , ( niecenzuralne słowo na literkę "ch" ) co z tego , że ma 13 lat? Zresztą to mój kolega jest ![]() Nah , mówiłeś mi o tym. Piernicze nie ma sprawiedliwości dla "loł leweli" na Foldzie :F No jak się pałętasz po kątach no to nic dziwnego ![]()
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Prawde jest water elemental sam go widziałem.
Tam jak na -2 są orki to tam są schody na taką małą wyspe z water elementalem.wali z magii |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() Dzięki, że mi o tym powiedziałeś. Ufff
Bo nie byłem pewny czy on tam jest, czy nie :/ Dziękuję jeszcze za podaną lokalizacje, na pewno tam nie pójdę ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Ostróda
Świat: Secura
|
![]() Co z tego, że ma 13 lat? Osoby dojrzałe emocjonalnie nie nabijają się ani nie drwią z dzieci. --_--'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Lokacja: Radzyń Podlaski
Stan: Początkujący
Imię: E'p
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
@topic A nie wiem z tym WE, wybiore się i sprawdze xD ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2007
Stan: Niegrający
Imię: Haer Isaac
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 64
Poziom mag.: 50
|
![]() Ja sobie expilem na foldzie z kolegą ( Ja: 13lvl Pall, Kolega: chyba też 13lvl sorc) i powiedział mi by tam iść, zeszliśmy, widze potwora, leje go ze spearów, a on magią walnął xD, to takie pole sie pojawiło, a kolega był w tym polu i dead. A ja spieprzyłem mu, Fuks.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
|
![]() Mnie denerwuja takie chamy jak wy zamiast mu pomoc 15 razy i 15 osob napisze, bylo, 10 sie powyzywa moderatorowie śpią oczywisice i maja w szystko w dupie , on ma 13 lat i umie jakos ise zachowac i nie jedzie po was jak wy po nim prostaki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
|
![]() Jestem trzynastolatkiem i mam trzynaście lat, a Tobie c%%j do tego!
![]() W zamian za to ja powiem że niektórzy 17-18 latkowie zachowują się jak 5-cioletnie gnojki i dopiero trudno z takimi wytrzymać.... |
![]() |
![]() |