![]() |
#381 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
Lokacja: Krakow Nowa Huta
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 75+
Skille: 85+
Poziom mag.: 18
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#382 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Do Gipo nic nie mam tylko do tych pajacow typu: Netan, Rakus ktorzy gowno zrobili a strugaja pawiana, ich bede pingowal na kazdym battle For king and country hail KH! Ostatnio edytowany przez rentoN - 24-08-2007 o 20:24. |
|
![]() |
![]() |
#384 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oczywiscie, to jest KH style, hacking, pinging etc. Zaslugujesz na ten avater, naprawde. A tak wogole, uciekles na thorie, to sobie tam siedz. bb
|
![]() |
![]() |
![]() |
#385 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Łódź
|
![]() Cytuj:
Jak mozesz to napisz na tibi albo PW wyslij tutaj Jez ocw |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rakus Nightmare
Profesja: Elite Knight
Gildia: Exhausted
Świat: Berylia
Poziom: 106
Skille: dwagile
Poziom mag.: 99
|
![]() up@ ty stary jesteś najśmieszniejszym downem na tym forum. Przeczytaj twoje "bajki" a potem się zastanów. Ciekawe jak mnie zpingujesz asie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Jelenia Góra
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 10
Skille: 420
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Dobra dobra...ale na chuj te kłutnie?? ejj... Kh się podda...zniknie nie wiem nie mają już szans... wierzą w nich tylko Ci co liżą im dupe i nic więcej... a dlaczego ?... nie wiem może chcecie dostać fast hacka od BlackD... czy tam ich twórców... nie wiem żal... tak sądze ja i wiele osób,,, ehh pozdr. 3majcie się...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#390 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Sex: female Profession: Master Sorcerer Level: 101 World: Berylia Residence: Venore House: Bears Paw 2 (Svargrond) is paid until Sep 02 2007 Guild membership: Bukowno Oplitis of the Spartan Legion ![]() Wiesz dobrze ze jestescie miesem armatnim ajo ma na was wyjebane @Rakus Bynajmniej potrafie cos wiecej niz zabijac pixelowe potworki Aha, i przekazcie netanowi ze east jest w prawo Ostatnio edytowany przez rentoN - 25-08-2007 o 15:00. |
|
![]() |
![]() |
#391 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jez@ Owned xDDD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Guest
|
![]() Tak sobie patrze
[CHAR]Arma of Dark[/CHAR] Banished: until Sep 03 2007, 09:38:14 CEST because of name to fake player identity HUAHUA |
![]() |
![]() |
#393 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ehh.. . xD owned!! xD uhasuahsuahsuahs
|
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 10 2006
|
![]() Coraz więcej ludzi typu jez ocw dobija wyzsze lvl a pozniej ? pisza jacy to oni nie sa genialni wyzywaja kazdego " wroga " krytykuja i wychwalaja sie swoim pvp a tak naprawde to sa ****ami bez zycia i kazdy kto by spedzal 10h przed kompem dziennie na jakas gierke mogliby miec takie lvl jak wy
![]() Szacunek dla Wave bo wygrali z wami bardzo łatwo ![]() ![]() pzdro! |
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
spadlem z krzesla gdyby sorc zostal taki jak przed update polowa wave by padala odemnie, eldera i powiedzmy alicusa ludzi ktorzy maja w SL pvp mowie to szczerze tak naprawde oprocz nielicznych osob takich jak ja, elder, alicus(pon'te), mokri majmun, ulbaard, daki(tony) to RESZTA NIE MA PVP I TAKIE JEST MOJE ZDANIE ale wojne i tak wygramy bo.. (wszytko w swoim czasie) @gdyby nie to ze jestem inteligentny na 72 lvl zakonczylbym gre na beryli gdy alicus mnie prawie zajebala, pewnie napisze zaraz wave ze jestem ass lickerem, niestety NIGDY nie lizalem dupy SL, utrzymalem sie na serverze tylko dlatego ze jestem zajebisty ![]() @mieso armatnie? jestes glupi im nie szkoda lvl tak jak wave ajo ma tyle charow na beryli ze mu to zwisa, jego zasoby gotowki sa mniej wiecej takie jakby summowac polowe osob z Wave do tego dochodzi Byna+daki i we 3 maja tyle pieniedzy co cale Wave. no i blessy, bohy mam za free ;D przegracie zobaczycie, naszczescie niektorzy beda mogli sie wyplacic ale moja "black list" robi sie coraz wieksza.. A TERAZ DO DZIELA FLAMERZY: WRZUCAC NA MNIE ILE WLEZIE |
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2007