![]() |
#341 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2007
Lokacja: bydgoszcz
Świat: Pandoria
Poziom: 40
Skille: 78/78
|
![]() Nie ma sie co klocic, ten update jest zly i wasze biadolenie nic nie zmieni, miejmy tylko nadzieje ze cipsoft zorientuje sie ze popelnil blad i ze trzeba to naprawic
|
![]() |
|
![]() |
#342 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 08 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ever Dream
Świat: Candia
Poziom: 112
Skille: 27
Poziom mag.: 68
|
![]() Było by k*rwa świetnie i znakomicie, gdyby NIE ZMIENIALI HITÓW SORKÓW!!! Wyrównanie tak? Niech dadzą SDki powiedzmy za 15gp w sklepie, a manasy po 20gp - Wtedy będzie wyrównanie!
|
![]() |
![]() |
#343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
|
![]() X3R3: polecam zrobić dłuższą przerwę o tibii, albo w ogóle od komputera
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() jak na razie wsrod tych kilkuset postow wypowiedzialo sie moze ze 2-3 osoby 150+, reszta to w zdecydowanej wiekszosci dzieciaki ponizej 70, ktore wg cipsoftu nie powinny tych zmian wogole odczuc.
#345 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Cytuj:
ja mialem knighta mam knighta i knighta bede miec teraz kazdy knight ma swoje 5 minut i niech je wykorzysta expiac a nie skillujac(albo gadajac na forum ze magowie byli kiedys lepsi rozdzki itp.) |
|
![]() |
![]() |
#346 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2007
Świat: Guardia
Poziom: 77
Skille: 20/26
Poziom mag.: 59
|
![]() Cytuj:
Zreszta zobacz sobie liste najwiecej wbitego expa na erig.net Ta lista też o czymś świadczy nie uważasz ? Zreszta czołówka najlepszych magów w tibi takze nie wbija wogole lvli lub bardzo malo. Mam sorca na 77lvlu i zapewniam cie że odczulem spore zmiany, gralem po to by wbic jak najwyzszy lvl lecz kiedy zobaczylem swoje hity a hity 100+ lvli ktore nie roznia sie duzo od moich a koszty wbicia lvla sa coraz wieksze poniewaz trzeba wbijac coraz wiecej expa na lvl czyli trzeba coraz wiecej mf zuzywac a kiedy rozmawialem z kumplami h lvlami oraz z wlasnego doswiadczenia wiem ze mozna jedynie tracic kase bo zwraca sie to raz na kilkadziesiat. |
|
![]() |
![]() |
#347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2007
|
![]() Zgadzam się z tym. Magowie nie odchodzą, bo mają słabe hity tylko odchodzą, bo mają wielkie waste, a kasa się kończy. Knight gdy był udupiany, bo wolno expił to chociaż problemu z kasą nie miał. Teraz mag expi wolniej, a problem z kasą ma wielki. I to ma być sprawiedliwe?
A ty Vil się tak nie wymądrzaj, bo co post to bardziej śmiać mi się z ciebie chce. Widać, że nie wiesz zbyt dużo o magach. No mówiłem już. On w życiu maga nie miał. Ostatnio edytowany przez Kogutt - 25-08-2007 o 15:35. |
![]() |
![]() |
#348 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#349 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Ale w sumie prawda, najglosniej krzycza osoby do 40 lvl.. Ze jest zle i wogole.
![]() |
![]() |
#350 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Skad ta pewnosc ?
Cytuj:
![]() |
#351 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
|
![]() hm? wtedy zwykly pallek bylby mega hiper bajer profesja.
|
![]() |
![]() |
#352 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 08 2007
Imię: Xeremon
Gildia: Ever Dream
Świat: Candia
Poziom: 112
Skille: 27
Poziom mag.: 68
|
![]() A teraz nie jest?
|
![]() |
![]() |
#353 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Cytuj:
Teraz mi powiedz że oni nie odchodzą z powodu hitów. |
|
![]() |
![]() |
#354 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2007
Lokacja: Olszowa
Stan: Usunięty
Imię: Zaridan Archader
Profesja: Royal Paladin
Świat: Keltera
Poziom: 70
Skille: 88/75
![]() |
![]() jeśli nie mają kasy to przecież niech robią runy, właśnie o to cipsoft-owi chodziło zeby Magowie/Druidzi Trenowali (czyt. zdobywali kase i mlvl) tak jak knight-owie i palki muszą poświęcać czas...
#355 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#356 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Poza tym, z tego co wiem, Cipsoft w ogóle nie popiera trenowania. Trzecia sprawa to to, że paladyn trenować nie musi w ogóle, dla rycerza natomiast jest to opcja ułatwiająca zdobywanie doświadczenia, ale również niekonieczna. Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 25-08-2007 o 23:50. |
|
![]() |
![]() |
#357 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I gwarantuje że wiekszość magów bedzie zadowolona i bez problemów wróci do gry. Cytuj:
Zrobilem sobie po update palka i mam juz 59lvl i skille 79/60 a trenowalem w sumie jedyne 5 dni ( po okolo 4-7 godz dziennie) ciekawe jak duzo wbijesz magiem trenujac tyle co ja palkiem. Jedyna możliwość sensownego treningu to expienie/huncenie z mf |
||
![]() |
![]() |
#358 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Imię: Medivh Shady
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() Tak jak wcześniej napisałem , po upt. jak zobaczyłem te hity też sie wkurzyłem i zaczełem grać swoim palkiem , zrobiłem prawie 80 lvl aby moc iść na poi , owszem nie zajeło mi to sporo czasu ale stwierdziłem że expienie palem jest strasznie nudne.
Postanowiłem zacząć od nowa grać swoim sorcem i zaczełem szukać odpowiedniego miejsca dla siebie. i tak np Demona ( warlocki ) - dobry exp , koszty nie są aż takie straszne bo praktycznie zawsze ci spadną , jakieś a-stary , br czy ss . Frosty - hmm.. nie polecam ze względu na ich siłę ( łatwo o como i zgon ) ![]() Culty - wybijając dużą grupkę z GFB masz całkiem niezły zarobek ( szczególnie jak ci poleci Key ring ) Dle - ogólnie ujdą , ( moja metoda to luruje 4 - 5 dle pod dziurę i zabijam z ue ) Dragi - tylko jeśli masz wyjątkowego pecha to ci sie nie zwróci ( z samego golda i lota możesz mieć polowe za mf ) Quary - jeśli ci poleca Fish finy ( u mnie na świecie są po 8k ) to jeśli idę na 20 bp mf to wystarcza mi 2 + loot ) fakt mocno biją ale jak umiesz grać sorcem to nie będziesz miał z nimi problemu Necro - tu musisz mieć farta albo lurować sobie po 4 - 5 i wybijać z GFB Vampy - tak samo jak necro Dodatkowo polecam na niektóre potworki nie brać wanda / roda tylko np. jakąś jednoręczną broń ( np te z 3 areny ) raz że masz dodatkowego def. to jeszcze zadajesz darmowe obrażenia. tyle z mojej strony. czekam na grudniowy upt , może coś ciekawego wniosą do balansu postaci.
![]() WoW Realm: Auchindoun Name: Punish http://eu.wowarmory.com/character-sh...ndoun&n=Punish Ostatnio edytowany przez Medivh Shady - 25-08-2007 o 20:48. |
![]() |
![]() |
#359 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
+++++++++++++ Tansze mf = mniejsze koszty uzywania obszarowych atakow knighta, az do momentu gdy bedzie on z nich bil przy kazdej okazji. Tanszy vis = wyjscie.
![]() |
#360 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
A skoro nie mialem h lvlu to nie bede widzial co stracilem ? o to ci chodzi ? Lecz niemam zamiaru bic 150 lvla zeby expic oplacalnie na dragch kiedy przed updatem zdecydowanie wiekszosc wypraw na dragi sie zwracala na moim lvlu. I jeszcze masz czelność mowic ze nie powinno mi sie odechciewac grac magiem bo nie stracilem tak duzo. pozatym co do mojego lvla wiesz tylko tyle co napisal cipsoft w 1 z zapowiedzi ze roznice praktycznie bedzie czuc dopiero od 70 - 80 lvlu skoro tak mowia prawde to dlaczego napisali tez ze "magowie beda mieli troche oslabione hity ale niech sie nie przejmuja ponieważ nie beda to duze roznice niz z przed update" Ostatnio edytowany przez Demonq - 25-08-2007 o 23:41. |
||
![]() |