![]() |
#3261 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() @up
No dobra dobra juz zostaw ten temat - mozliwe ze sie pomylilem i zle ocenilem. Gralem duzo, prawde ale sa wakacje i bylem dlugo w wawie.. co poradzic. Gratz all ;d
|
![]() |
#3262 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
Stan: Niegrający
Imię: Alort the Stern
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Jest ;)
Świat: Honera
Poziom: 100
Skille: 90 dist
Poziom mag.: 21
|
![]()
![]() |
#3263 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Lokacja: Gryfino
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Airos Gebu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Goblet of Fire
Poziom: 82
Skille: -
Poziom mag.: 58
|
![]() Fota Spawacza spoko ja tez niedlugo dam swoja i kumpli z rl kturzy graja na Honerze jest nas 3 na serwerze
![]() @Pomocnik Astona Stary wyluzuj jak dasz swoja fotke to mozna gadac,a nie od razu zaczynasz ich wyzywac,ciekawe jak ty wygladasz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3266 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: J-bie
|
![]() @Airos
Dodalem fotke, jak nie widziales to se kup okulary @Spaciu Zatkaj pape KOKSIE i nie bij pls ;[ Dodalem fotke, jak nie widziales to se kup okulary @Edit 1 left ;f ![]()
Owned ; o 21:18 Cesar Vajo [97]: nie nie mam o czym gadac z takim idiotom ;/ seee yaaaaa <IGnoRE> QUESTI DUI COLORI PER SEMPRE! FORZA JUVE BIANCONERI! Jedno Serce ! Jedno Bicie ! Juventus Turyn ! Ponad Zycie ! Ostatnio edytowany przez Pomocnik Astona - 28-08-2007 o 01:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3267 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2007
|
![]() nie wiem nawet od czego zaczac xD ogladam forum od ch uj wie ilu miesiecy zadnego screena nie komentowalem ani zadnej klotni ale teraz jak zobaczylem to foto poprostu nie moglem kur.. xDD japie... ^^ spierdo..lem sie z krzesla i brechtalem zwijajac sie na ziemi ze smiechu przez 5 minut xD nie moge ku..a z waszych mord (jak to nooby mowia? zal.org.br.swe.pl!!) ja nie wiem czy was starzy po mordach gryzli jak byliscie mali ze byliscie kiedys pinokiami i mieliscie inwazje termitow na ryjach poprostu wygraliscie cale te forum ^^ nikt po prostu nikt nie ma tak zrezanej mordy jak kazdy z was (zwlascza walniety'druid naprostuj zeby plx...) cwaniacy przez neta taa? pewnie zaraz zaczna sie wasze posty typu pokaz fotke cwaniaku jak bym cie dorwal w rl to bym ci ryj rozje..np coz xDD tibia pobudza dziecia fantazje fakt w zyciu nigdy sie tak nie usmialem jak z was nie wiem gdzie to foto dac na maxiora? youtube? frajerzy total 100% chyba bez kitu was cieli po mordach nozami xDD ubahahhahahahahaha dzieci wojny? za malo powiedziane dzieci brazoli poprostu xDD szkoda ze nie moge zbesztac was w twarz z gory sorry za byc moze bledy albo powtorki ale nie moge wytrzymac piszac tego posta cala reka mi lata ze smiechu!!!!! see you in tibia losers! ;*
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3268 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Świat: nerana
|
![]() Tiesto jak nie masz co pisac to nie pisz... i pomysl co oni maja powiedziec o twoim ryju...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3269 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Katowice ; )
Imię: Aston Syrius
Gildia: Deja-vu
Poziom: 9 0
Skille: 90/89
Poziom mag.: 8
|
![]() @Frut
Gratulacje ; P @Drutid wsio najlepszego ; ) @Tiesto hehe Tiesto to zes sie rozpisal hshshsh ![]() Jak Inf to zobaczyl mial taka sama reakcje, jak ty. Najbardziej to brechtal z Xelela czy jak mu tam leci i z Walnietego ;d @Ratii jak nie ma co pisac, jak ma przeciez napisal ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Oskarek_89 - 28-08-2007 o 02:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3270 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2007
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3271 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2007
Lokacja: Ostrzeszów
Gildia: Poj za stoka
|
![]() teraz przynajmniej mnozesz zrobic ten swoj wymarzony filmik na youtubie , ulatwilem ci sprawe ****usie , jeszcze niedawno loda bys mi zrobil za fotki , a teraz sie zgrywasz frajerze ... zycze powodzenia na honerze ... tylko takie czuby potrafia sie ze soba dogadac ... a zbyt wielu was niema .
22:11 Truskaw Pogromca jaj [9]: ello 22:11 Truskaw Pogromca jaj [9]: help 22:11 Truskaw Pogromca jaj [9]: amazon caps 22:11 Truskaw Pogromca jaj [9]: 10 hp \(°.•)/ Nicole Lady 16:02:46 gram w czolgi Nicole Lady 16:02:48 z fokusem Nicole Lady 16:02:48 cicho xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#3274 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Katowice ; )
Imię: Aston Syrius
Gildia: Deja-vu
Poziom: 9 0
Skille: 90/89
Poziom mag.: 8
|
![]() Dobra ja powieem tak.
Jak kogos urazilem to sory, wysmiewanie sie ze zdjec jest troche glupie. Nie chce miec nastepnych wrogow na Honerze (chociaz i tak mnie wali opinia innych ![]() www.Aston1989.fotka.pl
![]() |
#3275 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Lokacja: PoGoN SzCzEcIn
Imię: Knight zerozerosiedem
Profesja: Knight
Gildia: Mortal Giants
Poziom: 90+
Poziom mag.: 7
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3277 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2007
Lokacja: Głubczyce
Stan: Na Emeryturze
Imię: Magneto Magic
Profesja: Sorcerer
Poziom: 32
Skille: -/25
Poziom mag.: 41
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3278 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: Bożepole Wielkie
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Aff tiesto każdy wygląda jak wygląda jezeli jestes taki mądry no to daj swoja fotke Pierolle robi rl pictures wszyscy sie posmiejemy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3279 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Świat: nerana
|