|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Śląsk
Stan: Na Emeryturze
Świat: Aldora
![]() |
![]() To mój pierwszy fake, ale nie proszę o wyrozumiałość : > ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komentowac, itp itd.. Remember, it's my first fake ![]()
Tibia tu, Tibia tam, Tibia życie zniszczy nam ![]() Ostatnio edytowany przez Tom@$Z - 27-08-2007 o 22:58. Powód: Kilka poprawek ;) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Mamooo, idą tu :(
|
![]() No cóż....niezbyt fajny ;/ Efekty w paincie...głos narratora też mogłeś zrobić FFC
...Jak już coś mówią to nie tak: Lol says: lol tylko: No-lol says: lol Pewnie znowu narodzi się siupel heroł który uratuje świat przed złym demonem... Ale to już było... No i brak połączenia drogi z trawą...a trawa jest chyba stara czyż nie? ^^ Nie wiem czy to prolog, pewnie tak , więc nie oceniam , ale gdyby to nie był prolog , to dostałbyś 3/10
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: Wolbrom
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 47
Skille: 77/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Plusy:
+zaczyna sie nieźle Minusy: -wzium,plask... -stare outy -za dużo błysków 5/10 tyle po prologu,rób dalej |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() A skomentuję mam dobry Humor..
-Demon to nie te Tibijskie Badziewie,tylko to paranormalna istota która opętuje ludzi!To jest bardziej Diabeł. -Trzeba przyznać,że jesteś jednym z niewielu ludzi który zna pojęcie prolog. -Te efekty trochę nieciekawe,ściągnij jakiś program graficzny i naucz się w nich robić coś lepszego. -Jest temat z pierwszym Fake. - Ja says:blabla-źle Ja says: blabla-dobrze -To jest góra?Wygląda jak zwykła łąka. -Fabuła?Nie wygląda na nic wielkiego,ale okaże się jeszcze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No, that isn't a Góra, tylko (nie napisane) park królewski w którym tego demona 'przetrzymują' : )
2, nie chciałem za bardzo kombinować GIMPami itp, ale skoro chcecie to spróbuje. 3, nie, to nie będzie o super duper hiroł, a koniec (jeżeli do niego dojdzie) będzie hmm.. nietypowy ![]()
Tibia tu, Tibia tam, Tibia życie zniszczy nam ![]() Ostatnio edytowany przez Tom@$Z - 27-08-2007 o 15:50. Powód: Spelling mistakes |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ocieniajcie, oceniajcie a ja ide zasysać GIMPa i majstrować Part II : )
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Do przyklejonego plx
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
|
![]() Fake całkiem fajny tylko rażą te paintowe efekty BLEE...
Rób dalej może coś z tego wyjdzie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Part II, niestety jeszcze nie umiem obsługiwać gimpa więc..
.. uhm, tragiczna pomyłka przy nicku króla jak śpi.. Edit: Literufka sie fkradua ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Tibia tu, Tibia tam, Tibia życie zniszczy nam ![]() Ostatnio edytowany przez Tom@$Z - 27-08-2007 o 19:57. Powód: 4x4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2007
|
![]() Witam ^^ jak inni, mówię że denny fake. Beliar nick z gothica Xanfurian. stara grafika trawy i nie ma koncow. paintowe efekty... co więcej moge powiedzieć? 4/10 ^^
Ostatnio edytowany przez PitWarrior - 27-08-2007 o 20:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Beliara wyciągnąłem z Disciples :O
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() 2 part niezły,tylko efekty z painta i nie pisz czegoś takiego jak wzium,pstryk,itp.
7/10 jak by był rekrut to bym chciał być bo fajnie sie zapowiaada |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wiesz, lepszy paint na jako takim poziomie niż wcale, nieprawdaż? : )
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() nom,ale postaraj sie jednak opanowac gimpa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No to part III, może nie jest treściwy, ale szybko idzie nie? Btw, Gimp Ftw :'D
Dla zainteresowanych, jutro od 8:00 do 14:00 nie będe miał prądu, to spróbuje wykozaczyć jakiś porządny odcinek. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale jaja, w linku miałem napisane eek i trzeba było wyłączyć emoty O . o Najprawdopodobniej zrobię nabór do teamu który sobie powalczy z tymi panami up, zgłaszać się do jutra godzina 8:00 AM :P
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() @Up A ja to zrobie przed czasem ;[
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
|
![]() Cz. 1
Plusy: - Nawet nawet sie zaczyna Minusy: - "My first fake o.. hm, demonie? O . o" - Za dużo efektów, za dużo painta, i te czerwone bazgroły "Aerografem" - Raz róża jest na trumnie raz niema - Efekt zasłania tekst - Brak przejścia miedzy drogą a trawą - Obrazek wypełniony ogniem, energy fieldami itp. Cz. 2 Plusy: - Jakaś tam fabuła Minusy: - Domek (sypialnia króla) eee.. tego nawet sklejeniem nazwać nie można... - Dlaczego m. walle nagle zniknęły? jak dla mnie to one są na ścianie a nie za - <je*ut> - Za dużo efektów - Brak przejścia między drogą a trawą - W pierwszej części jest młody król a w drugiej król Xanfurion jak może być 2 króli w jednym państwie? Cz. 3 Plusy: - Wreszcie jakieś efekty w gimpie, chociaż banalne ale to już nie jest paint ![]() - Fajne imiona, może nie oryginalne ale to już nie jest coś typu "NooB", "Noobek", "Henio", "Zdzichu" itp. Minusy: - Jest dużo czerwonego ale to co jest w obrazku przed pojawieniem się jego 3 sług to już lekka przesada 1st - 2/10 2nd - 3/10 3rd - 6/10
ZARABIAJ W INTERNECIE! Wypłaty już od 0.25$ (wyklikasz w 2 tygodnie) Wystarczy mieć konto Paypal i zarejestrować się na tej stronie : http://www.clixncash.com/index.php?ref=Patryk567 Ostatnio edytowany przez Patryk :P - 27-08-2007 o 23:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czekam na dalsze opinie
![]() "- Fajne imiona, może nie oryginalne ale to już nie jest coś typu "NooB", "Noobek", "Henio", "Zdzichu" itp." Człowieku, ja je sam wymyślam/przypominam se na poczekaniu..
Tibia tu, Tibia tam, Tibia życie zniszczy nam ![]() Ostatnio edytowany przez Tom@$Z - 28-08-2007 o 12:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]()
![]() |