![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
|
![]() Athun, nie rzucam nigdy słów na wiatr, to po pierwsze, po drugie oczywiście gra nie będzie taka od pierwszych wersji, ale z czasem i przy waszej pomocy i zaangażowaniu tak.. Więc wszystko leży w waszych ręcach..
Strona gry: http://dregasyia.ovh.org Co prawda jeszcze jest w budowie etc. Ale trailer (nie zdradzający nowej grafiki z gry) jest dostępny do pobrania bądź obejrzenia ![]() Ostatnio edytowany przez Fanotherpg - 28-07-2007 o 18:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2004
Lokacja: Opole
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
|
![]() Graj mi zawodowo postacią Hardcore jako Nekromanta bądź Paladyn ciekawe jak długo wytrzymasz.. PvP nie jest wyważone, zwłaszcza że np czary czarodziejki zadaja tyle obrażeń ile pisze a np. ciernie paladyna na graczy są bezużyteczne etc. Poczytaj, zainteresuj się profesjonalnie a nie jak fanatyk i zrozumiesz..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Ja bym proponowal przestac sie rozwodzic nad PvP, skoro multi narazie nie jest brane pod uwage. Narazie trzeba sie skupic nad tym, by single byl dosc dobry.
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() Radix, multi jest rozważane, ale chwilowo jak powiedziałeś chcemy się skupić na single.. Ale musimy już wyważyć gre dla jednego gracza aby po dodaniu multi nie pozmieniały się wszystkie statystyki etc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Jak postepy nad projektem?
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() Postępy nad projektem całkiem dobre, mamy już większość grafik. Otoczenie jest robione przez nową osobę i jest prawie wykończone, postacie i itemki są stare lecz część grafik została poprawiona, z strony silnikowej jest bardzo dobra inteligencja przeciwnika, rozwój postaci, zmieniony silnik ekwipunku który cięgle jest rozwijany i rozbudowany. Właśnie przygotowywane jest otoczenie dla pewnego easter egg'owego questa który powinien rozbawić każdego kto go odkryje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: poznań
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() gra będzie na peweno przynajmniej dobra
![]() grałęm w jedną grę tego pana i była całkiem niezła
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chciałbym aby gra była dobra aby ludziom się spodobała aby był sens jej tworzenia, bo obecnie nie widze za bardzo tego sensu, ale gra i tak powstanie (po opracowaniu silnika ekwipunku teraz tworze silnik wyświetlania itemków na postaci).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Świat: PL
![]() |
![]() Nie czytałem całego tematu bo mi sie nei chce, ale mam pytanie, czy gra bedzie w perspektywie tej samej co tibia? Te ss ze stronki wygladaja jakby to miala byc gra na przegladarke.
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: poznań
![]() |
![]() Cytuj:
gra będzie bardzeiej przypominać takie diablo czy coś
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
|
![]() Panie i Wladco szkoda, że nie przeczytałeć całego tematu. Co do grafiki jakbyś nie zwrócił uwagi gra jest wzorowana pod tym względem na FF (rzut graficzny) i Diablo (pewne rozwiązania techniczne) co zasugerował aripck.
Może będzie wersja przez przeglądarkę ale chcielibyśmy aby użytkownicy gorszych komputerów również tych szkolnych mogli pograć w naszą grę a nie tylko w Tibię ![]() ![]() Co do sensu.. Hmm za bardzo zainteresowania nie wzbudza bardziej ludzie są zniechęceni widząc kolejny Polski projekt robiony przez amatorów i zakładając że napewno się nie uda, a że nie ma multi to jest Be.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Miałeś mi podesłać materiały dot. tego, co mam robić... 3 tyg. temu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prawdopodobne
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2007
Lokacja: Twój ojciec zabawiał MEGO PANA
Wpisy bloga: 6
|
![]() Mogę pomóc przy tym znam się trochę na robieniu gier.
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() No cóż, niestety 'konkurencja' czy jakkolwiek nazwać tą prowokację nie ma racji, projekt trwa i trwać będzie.. Co prawda są 2 grywalne wersje jednak są to wersje Pre Alfa, czyli totalnie nie zoptymilizowane i bardzo niedopracowane.. Ale są.
Pobierz - to jest grywalna wersja bez skrolingu z wyborem broni poprzez wpisywanie jej kategorii i ID a zatwierdza się środkowym klawiszem myszy Pobierz - to jest grywalna wersja z skrolingiem rozwijaniem statystyk na wrogach, wchodzeniem do budynków etc. Jednak ostro przycina bo jest nie zoptymilizowana ![]() ![]() Zamieńcie gwiazdki na kropka zip bo zwalona moderacja tegoż forum takie cudo wprowadza :/ Ostatnio edytowany przez Fanotherpg - 27-08-2007 o 21:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2007
Lokacja: Bielsko-Biała
Imię: Teron'Gorefiend
Profesja: Rookstayer
Skille: +22fist
|
![]() Czy wiadomo już kiedy ta gra będzie miała premierę?
|
![]() |
![]() |