![]() |
#1061 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
|
![]() This is my first fake!
to jest mój 1. fake ^^. zrobiłem go kiedyś, kiedy uczyłem isę robić efekty w adobe photoshop cs3, który mam za darmo, bo to wersja BETA, zresztą nieważne.. 'fake stroy NIE BĘDZIE kontynnunowany z powodu bezzdenej głupoty ![]() Daleko w lochach są ukryte skarby, jednak wieelu zapłaciło za nią krwią.. pewnego dnia: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() c.N.N ciąg alszy NIE nastąpi.. Ostatnio edytowany przez Irwin546 - 14-08-2007 o 10:45. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1062 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2007
|
![]() no comment... daje ci za 2/10 za checi fake brzydko wykonanny zle powklejane nooby efekty obleca a wogole pozwolili ci sie umiescic w faku Em0,Lolny i Pijmleko?
@down wiem ze to stary fake bo kazdy kiedys zaczyna;p ja tylko oceniłem hehe Ostatnio edytowany przez Darkrot - 14-08-2007 o 11:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1063 |
Użytkownik Forum
|
![]() nieee
![]() Ale to naaaprawddę stary fake, jeszcze sprzed upa, a nawet trochęwcześniej... po prostu przeglądałem archiwum swoje i zauważyłem kilka rzeczy ^^ a wywern fanga dodąłem tylko ![]() Ostatnio edytowany przez Irwin546 - 14-08-2007 o 11:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 06 2007
|
![]() Dziwne....myślałem, że się zarejestrowałem dokładnie jak wchodził upgrade -.-' A pijmleko jest użytkownikiem nowym...więc ten fake nie mógł być zrobiony przed upem oszuście...mały wredny noobek...przy robocie tego fake powinieneś samego siebie umieścić jako takiego nooba
Ostatnio edytowany przez Em0 - 14-08-2007 o 11:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Użytkownik Forum
|
![]() Umiieścłem sięale nie mam nicka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak na serio to zrobiłem go kiedyś, ale teraz zanlazłem powklejałem nicki dialogi efekty, i tyle! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1066 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() A chociaz zapytales sie czy mozesz uzyc tych nickow??
![]() |
#1068 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Profesja: Paladin
|
![]() @Irwin
Pozwoliłem Ci kurwa umieszczać mnie w twoim fake? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1069 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() On nie urzyl cibie tylko nazwy pijmleko czy to jest zabronione? -.- Pomysl zanimy wymyslisz nick a potem osadzaj innych...
![]() |
#1070 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1.
![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() 15. ![]() Wiem, że na 3. obrazku są błędy ale cuż tak wyszło... ![]() Założyć o tym temat? Bo mogę kontynuować.
Hey, hey, hey... Ostatnio edytowany przez krupam - 23-08-2007 o 11:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1071 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2007
|
![]() @up jak to twoj 1 fake to nawed ladnie ale ten outfit wizarda jest do dupy... daje 7/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1072 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 05 2007
Lokacja: Piła
Stan: Niegrający
Imię: Mari Dragon Wielki
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Aldora
Poziom: 12
Skille: 17shild
Poziom mag.: 6
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: A nie powiem :P
Stan: Niegrający
Imię: NIMA!
Gildia: Rozleciała się
|
![]() @3up
U ladnie fajnie wykabinowane mi sie podoba ![]()
![]() |
![]() |
#1075 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobry fake
![]() 8\10... Nie za krótki, całkiem ciekawy ale: ładnie sklejone+ fabułą rodem z czerwonego kapturka- naiwna bohaterka ![]() miecz zostawili a mikstury zostawili?- w końcu zuo wygrało!+ niezłe walki-jak na tibie!+ ładnie sklejone+ ogólnie: popracuj nad kwestiami bohaterów, i staraj się żeby nie byli zbyt naiwni ![]() ![]() Aha i nie rób przygody naiwnej 2- wracam od wujka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1076 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: piła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 341
Skille: 18/25
Poziom mag.: 80
![]() |
![]() Nie będzie "wracam od wujka"(chyba, że w duchy się zabawiexD)
Teraz se pomyśle nad fabułą dzięki za ocenke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1078 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: piła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 341
Skille: 18/25
Poziom mag.: 80
![]() |
![]() Bo większość Fake'ów było, że bohater wygrywa itp. a ja wolałem zrobić, że ona zginie ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
Zbanowany
|
![]() @Pepsi-max:
A wiesz co? nawet mi sie podobalo ![]() plusy: + nareszcie wygralo zuo xd + ladne efekty + walka ładniusia ^^ + ladnie posklejane + nie zadlugie, nei za krotkie + to twój pierwszy fake to jeszcze jeden plusik ![]() minusy: - krzywe sciany w tym pierwszym domku - kyrzywy atak demona - no i jescze to ze czemu ci zlodzieje wzieli tylko mikstury, a miecz zostawili? - co u wujka alfreda robili necro i demon? ogólnie: 6/10 ale sie nie zrażaj, masz talent. Popracuj troche nad fabula i moze uzywaj siatki zeby byly proste ataki.No i pocwicz robienie scian ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1080 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2x up.
typowe.. zacytować cały fejk żeby go skwitować jednym zdaniem ![]() Tak przy okazji: później zrób coś jeszcze i zaprezentuj. Ten fejk spokojnie jest lepszy niż te ,,na topie"... |
![]() |
![]() |