|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Po co Wam deski za 30 zł ?! Gdy była na to moda u nas w szkole robiliśmy deseczki, własnoręcznie z okładek od zeszytów i książek oczywiście tych z twardą okładką. To dopiero była satysfakcja zrobić coś samemu i szpanować przed kolegami. Może tych wszystkich szczegółów typu kółka itp nie było ale też dało sie szaleć. Kilka uwag się dostało za niszczenie zeszytów ale co tam...dzieciństwo to był piękny okres
![]()
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() Gdy była na nie moda, to praktycznie wszędzie, a teraz to nie wiem czy sprzedają te tańsze...
![]() Edit: http://www.allegro.pl/14076_fingerbo...r=t&view=gtext jest fingerbrkie za 5,50 ![]() ale po 10zł boardy ![]() Ostatnio edytowany przez Smalec(wyborowy) - 31-08-2007 o 10:50. Powód: Joł ! jestem HWDP! |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP
Szkoda,a fajne wzorce są?I mogę zrobić sobie jakąś tanią rampę albo coś? I niech ktoś pomoże co mam zrobić,czego się nauczyć.I jak przytrzymać palce na desce?
DO WSZYSTKICH NIE FANÓW!!! REZYGNUJĘ Z FORUM I BĘDĘ TYLKO W JEDNYM TEMACIE PISAŁ!!! TO NIE ŻART!!! Ostatnio edytowany przez BlueMaster - 31-08-2007 o 13:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Co do wzorów to różne, zazwyczaj średniawa albo kicha ^^. Ale na początek polecam właśnie taki a 5 zł (ew. techdecka ^^), jeżeli Ci się spodoba: kup drewno (ew. Tech Decka), jeżeli nie to odstaw w kąt. Palce trzymaj "normalnie" tzn. palec na tailu (tył deski) i palec mniejwięcej troszke dalej niż środek (a przynajmniej Ja tak robie xF). P.S. Nie "odstawaj w kąt" jeżeli na początkuy nie będzie Ci wychodzić ollie - nie odrazu Kraków zbudowano xF. Edit: Co do taniej rampy to możesz niektóre elementy fin ger parku spróbować zrobić z Sklejki ^^. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() miałem 2 fingerboardy, ale mam juz tylko jednego, bo sprzedałem kumplowi za 10 zł
![]()
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisjaj mi sie udalo zrobic poczwornego Backflipa z darkslidem ale tylko raz
![]() a tak to w 80% wychodza mi potrojne backflipy niedlugo zarzuce filmik ![]() ps. moj kolega robi ollie na wysokosc 6 cm i dlugosc 20 wiec ostry pwner. ![]() ps2. moj kolega jezdzi dopiero tydzien a ja 2 dni i tak pwnujemy huehue xD Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 31-08-2007 o 19:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeździsz 2 dni i robisz potrójny backflip z dark slidem :O? Czeam na filmik ^^.
P.S. Polecam filmiki za zawodów. P.S.2 Po cotwojemu koledze ollie na 20 cm długości?a 6 na wysokośc to mało Pwnery Wy moje ^^. Ja tam nie mam jakiś pr0 wyników ale wy tak ciągle pwnujecie a więc musiałem napisać ^^. Pozdrawiam @down Co do filmiku może byc potrójny tylko z darkslidem ^^. Ostatnio edytowany przez Karl0ss - 01-09-2007 o 11:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
moge nagrac filmik jak robie potrojny ktory nawet w poniedzialek moge dac ![]() (of corz taki amatorski nie jakies przejscia itd. tylko zwykly potrojny backflip i nic wiecej zadnych efektow specjalnych ;p) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Żyłka - 31-08-2007 o 21:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2006
|
![]() Heh, ja z Zalgadisem i kolegą dzisiaj jeździliśmy około 6h.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dajcie tutorial do słabych trików,ale tekstem,najwyżej obrazkami,bo mi się coś z filmikami wali
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@ filmiki sa na youtube.com od zaje***** ich tam ejst tylko wpisz Fingerboard i masz
Filmik bedzie w czwartek najpuzniej Moj kolega robie ollie na wysokosc 15 cm ja tez Zmienilem deske teraz mam taka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Hardkor,jutro ide do kiosku,kupić pierwszą deseczke,albo pójde do kolegi pojeździć
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@ widze ze i ciebie ta zabawa wciagnela a hardkor to powiem ci dopiero teraz
Kupuje sobie takie 3 rzeczy do robienia trikow Box ![]() ![]() Skosny Rail ![]() ![]() ![]() Kicker ![]() ![]() Jezeli zlozysz zamowienie na rzeczy(przeszkody) na cene powyzej 50 zloty(co ja zrobilem) dostaniesz gratis Bench'a Bench ![]() ![]() ![]() Blue Master jak kupisz to daj zdjatko swojej deski mzoe jakis filmik zarzuc ![]() PS. DESKA NIEMOJA ! Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 01-09-2007 o 22:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
A gdzie mieszkasz?Jutro sobie będziemy trenować z kuzynem,a i co mam powiedzieć w kiosku?Poproszę finger boarda? Ja nie mam w mieście kiosku z samoobsługą!
DO WSZYSTKICH NIE FANÓW!!! REZYGNUJĘ Z FORUM I BĘDĘ TYLKO W JEDNYM TEMACIE PISAŁ!!! TO NIE ŻART!!! Ostatnio edytowany przez BlueMaster - 01-09-2007 o 22:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() mieszkam w Legnicy
podchodzac do kiosku mowisz: Dziendobry czy ma pani takie male deski do jezdzenia palcami? Fingerboard to sie nazywa wielkosc 96 mm. jezeli nie pytasz sie gdzie mozna takie znalezc jezeli powie ze niewie to wejdz na jakas stronke i se kup np. www.techdeck.pl ps. widze ze uczesczasz tutaj b. czesto xD |
![]() |
![]() |