![]() |
#401 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Don Mokate
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mystic Warriors
Świat: Luminera
Poziom: 104
Poziom mag.: 67
|
![]() skoro grali w ta gre dla przyjemnosci a po updacie tej przyjemnosci nazbyt nie bylo grajac magami, wiec kto im bronil zmienic profe?
@ edit a jeszcze dodam jako 75 ms, ze potrafie expic szybciej od 75 ek ale z takim waste ze zwraca mi sie tylko za polowe mfow. Ostatnio edytowany przez Don^Mokate - 02-09-2007 o 14:34. |
![]() |
|
![]() |
#402 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 08 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Xeremon
Gildia: Ever Dream
Świat: Candia
Poziom: 112
Skille: 27
Poziom mag.: 68
|
![]() Ja nie będę się bał napluć w twarz moderatorom. Powiem jasno; PIERDOLICIE GLUPOTY i jedynymi osobami, które tego nie dostrzegają, jesteście WY SAMI + banda oldschoolowych "knajtów". To, że jesteście moderatorami, nie czyni z was istot wszechwiedzących. Jesteś MODERATOREM - zamiatasz po innych. W moim mniemaniu, porównuję was do sprzątaczek u mnie w szkole.
Ostatnio edytowany przez X3R3 - 02-09-2007 o 14:43. |
![]() |
![]() |
#403 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() uswiadom mnie ktore czary sa bardziej cost effective.
Cytuj:
![]() |
#404 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2007
|
![]() Cytuj:
76 ek, skille 78/75, eq: rh, dsm, boh, k legi, demon shield, cranial basher, aol. więc tak: hunty: szczerze mówiąc nigdy nie lubiałem bloczyć czego kolwiek, komukolwiek, ale od nie dawna zacząłem dle(+dragi bo akurat razem sie respią)- tak zwraca się kasy, a jak wypadnie rh/dsm to ładnie na + jestem hydry- na 6 huntów poleciały: 2 rohy, kilka sapphirów, hydra egg i rh- zarobiłem coś ? noł fakin łej ! bije to z kumpel (61rp) i oddaje mu też kase za mf, ale zaraz powiecie, że kasa dla najta bo on bloczy !11!1111 ale chyba nie na tym gra polega, żeby okradać kumpli? gdybym nie dał mu kasy to on byłby z kolei na -, a gram dla przyjemności dlatego idziemy w 2 i dzielimy się kasą. expienie: lizardy- ~34k/h expa gdy nie przywiązuje wagi do loota i zarabiam przy tym ~4-5k/h 29k/h jak zbieram wszystkie gp, skóry itp banuta- ~35-44k/h expa, kasy 6-7k tomb: stone za tp-~55k/h i !UWAGA! mam waste, raz wyszło 9k waste na 200 expa, a za drugim razem 12k/100k expa więc tu nei jest powiedziane jak duże waste mam, ale niegdy nei wyszedlem na 0 albo na + tar pit za tp- ~65-70k/h i waste 2-3 razy większe niż na stone barby: mały camp-35k/h i troche kasy da się zarobić duży camp- ~44k/h i zarabiam ~5k/h no ale knight ma ZAWSZE profit... ofc moge expić 44k/h i zarabiać, ale jestem pewien, że druid/sorc także. i prosze was nie mówcie o żółwiach/żabach bo tam jest więcej ludzi niż potworów, tak samo jest z dragami( na expowiskach, które wypisałem w sumie też jest mnóstwo ludzi) i żeby się tam dopchać to albo trza się ustawiać w kolejkach, albo robić PA -.- ewentualnie jak ktoś lubi grać nocą to może trafi na wolny cave, ale wtedy ma jeszcze mniej expa. |
|
![]() |
![]() |
#405 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2007
Świat: Guardia
Poziom: 77
Skille: 20/26
Poziom mag.: 59
|
![]() Cytuj:
roznica w zarabianej kasie miedzy palkami/knightami a magami jest jeszcze wieksza. np. przed update palki wydawaly mnostwo kasy na bolty(teraz wiekszosc bierze tarcze i royal speary ktore so o wiele tansze od boltow),teraz zadaja wieksze hity za pomoca ktorych szybciej zabijaja potwora ktory mniej razy zdarzy uderzyc( mniej zabranego hp = mnijsze koszty leczenia), chodzac bez tarczy jesli je cos dogonilo dostawali wieksze hity co za soba niesie czestrze leczenie sie ktore kosztuje. knightci zadaja duzo wieksze obrazenia w zwiazku z czym szybciej zabijaja potwora a ten nie zdaza zadac wiecej obrazen (tansze koszty leczenia) mniej many na czary takie jak exori (oszczednosc na mf).] wiec skoro przed update knightci potrafili bez problemu uzbierac spora ilosc kasy to co dopiero teraz. Ostatnio edytowany przez Demonq - 02-09-2007 o 18:44. |
|
![]() |
![]() |
#406 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2007
Lokacja: Bełchatów
Gildia: Revenge of Blood
Świat: Hiberna
Poziom: 62
Poziom mag.: 50
|
![]() Kiedy pojawił się update miałem 50LvL. Mimo tego niepoddalem się jak większość i wbiłem 58 LvL, a o hitach z visa 130+ już dawno zapomniałem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 150
Skille: 90+/75+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() mort hur ? tak czesto uzywany na huntach, a o runach nie wspominam bo to juz waste calkowite
czyli mam isc z rycerzem na polowanie hmm jesli nie mam kolegi to nikt ze mna nie pojdzie bo sam woli expic i zarabiac. Na wsypach nie poexpie na goromie, bo pewnie zajete. Dragi nie mowie nawet, lodowe wyspy nie wiem, bo nie bylem, ale mysle, ze trzeba by bylo miec blokera. Tomb ... mam biegac z summonami ? A po za tym teraz zajete przez rycerzy. Podaj mi sensowne miejsce na dosc dobry exp i bycie na rowno lub na lekki minus z pieniedzmi.
Ostatnio edytowany przez Prostyy - 02-09-2007 o 19:35. |
![]() |
![]() |
#408 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Taka jak pallem przed update... pallem ciezko bylobyc przy kasie przed updatem... praktycznie na kazdym lvlu
#409 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
btw DLe to ty juz powinenes bic solo na expie... Cytuj:
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
||
![]() |
![]() |
#410 | ||
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() 1.
Cytuj:
2. Wypowiedź nieco wcześniejsza, z malowniczego tematu pt. "Skandal!" . Cytuj:
Mogłeś chociaż konsekwentnie stosować swoją argumentację i nie rzucać słów na wiatr.
![]() |
![]() |
#411 | |||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2007
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
2 płacz potem, że ci najty zajmują wszystkie expowiska zajmują!11111! 3 jakoś siebie nie widze na tych dlach, pozatym kolejna miejscówka z waste Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
#412 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2007
Świat: Guardia
Poziom: 77
Skille: 20/26
Poziom mag.: 59
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#413 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2007
Lokacja: Tereny PACC
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#414 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2007
|
![]() Ja nie rozumiem jak pallkiem/knightem (zwłaszcza po upie) można mieć waste?! Trzeba być ostro słabym graczem.
|
![]() |
![]() |
#415 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|||||
![]() |
![]() |
#416 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Dębica
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj: