![]() |
#1362 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
|
![]() Cytuj:
Dodano w treningu, "udzieł treningu kondycyjnego" minimalnie mozna dac 5%.
Moderator Ostatnio edytowany przez Stun - 16-07-2007 o 17:00. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() hm, czy ja dobrze widze? W pl wprowadzono X lige? Lepiej by porozdawali te ghost-teamy, a nie kolejne kilkanascie tys. nowych tworzyli...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1364 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() a, X liga a tam same boty, jak szeroko tak gleboko.
![]() |
#1365 |
Użytkownik Forum
|
![]() e, cos jest nie tak, miala byc podwyzka cen biletow, a tymczasem przy komplecie widzow w meczu pucharowym dostalem za wejsciowki ponad 20% $$$ mniej niz zwykle, wtf? :<
w ogole rotfl, 3-0 prowadzilem, w ostatnich minutach jak zwykle kondycha moich grajkow zdechla, zrobilo sie 3-3, dogrywka, i karne... i oczywiscie genialny manago humz0r nie ustawil sobie wykonawcow jedenastek i najwieksze lamuchy w skladzie je wykonywaly ;] Takze pierwszy raz odkad gram w HT odpadam z PP w I rundzie... Ostatnio edytowany przez hoomik - 18-07-2007 o 12:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1366 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Dzisiaj po bezproblemowej wygranej 4:0 wreszcie, za trzecim razem, udaje mi się awansować do 2 rundy PP.
@up Przecie w pucharze gospodarz dostaje 2/3 zysku a reszta idzie dla przyjezdnych. Ja grałem na wyjeździe i dostałem marne 70k. Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 18-07-2007 o 13:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1367 |
Użytkownik Forum
|
![]() ta... deja vu chyba mam, bo znowu wygrywalem (3-1), zeby ostatecznie przegrac (3-4), oczywiscie wszystko dzieki totalnie lamerskiej drugiej polowie --" Pozostaje miec nadzieje ze moj "pogromca" zgubi gdzies po drodze pkty, bo nie usmiecha mi sie siedziec w VIII lidze 2 sezony pod rzad (a na to sie zapowiada jesli dzisiejszy rywal bedzie wygrywal do konca sezonu, bo reszta zespolow jest naprawde slaba) ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1369 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 2-1 do przodu, i jedziemyyyyyyyyyy. ;]
![]() |
#1370 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Świat: Calmera
![]() |
![]() Hahah po 2 meczach ligowych jestem na 1 miejscu!!!
Capality Squad (1046307) Kraj: Polska Region: Mazowieckie Stadion: MKS Capality Język: Polski Liga: Miejsce 1. w IX.886 Ranking krajowy: 33366 Bilans bramek 8-0!! xD JESTEM DEBEŚCIAK!! xDE |
![]() |
![]() |
![]() |
#1371 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Po zeszłotygodniowym zwycięstwie 9-0, dziś nieco skromniej bo 3-1 i jak na razie 2 miejsce w lidze. Następne mecze będą jednak dużo trudniejsze i w kolejnych tygodniach raczej potracę trochę punktów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1372 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
|
![]() 7 miejsce w lidze....nic tylko czekac na koniec sezonu i spadek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1373 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 4-1 do przodu, 1 miejsce w lidze hattrick pomocnika ;]]]
![]() |
#1374 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Mój pierwszy sezon w VI lidze. Jestem totalnie zdezorientowany, gdyż odniosłem dziś drugie ligowe zwycięstwo z rzędu, co za tym idzie zajmuje drugie miejsce a przecież miałem bronić się przed spadkiem (mój główny atut to znakomita pomoc). Dziś wygrałem pomimo czerwonej kartki na koniec pierwszej połowy dla mojego skrzydłowego (wbiegającego do środka). Miałem wszystkie statsy gorsze od przeciwnika a wygrałem 5-3 i to na wyjeździe xD
No i awans do III rundy Pucharu Polski :- )
![]() |
![]() |
#1375 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Sezon w pełni, a wy tak cicho, kiepsko...
Ja po 7 kolejkach zajmuje 6 miesjce w mojej VI lidze..., byłoby lepiej ale od 3 tygodni jestem trapiony nietęgimi kotnuzjami i 3 mecze przegrałem (a normalnie miałbymchoć 2 szanse wygrać)...
![]() |
#1376 |
Użytkownik Forum
|
![]() 2 miejsce w VIII, ze strata 3 pkt do lidera ;;; Mial byc komplet wygranych, a tymczasem bilans wynosi 5w - 2p ;/ Trzeba bedzie przed kluczowymi meczami dokonac jakichs wzmocnien, bo nie mam ochoty kiblowac w VIII lidze jeszcze jeden sezon... w ogole to zal, 1.5 roku gry, a jestem w tym samym miejscu w ktorym zaczalem - w VIII lidze ;/ Albo trzeba porzadnie wziac sie za ten team, albo zaczac grac nowym, bardziej perspektywicznym.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1377 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wczoraj 7-1 do przodu, 1 miejsce w lidze, awans już pewny, btw, widzieliście ten nowy HT Live Flash?
![]()
![]() |
#1378 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe wreszcie jakis konkretny junior wylosowany:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1380 |
Użytkownik Forum
|
![]() gratz hOOm :> ja narazie nie mam szczescia do juniorow xD a tym bardziej w meczu xD