![]() |
#221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Bartoszyce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jakub Suchyman
Profesja: Rookstayer
Gildia: Hiberna Hunters Legion
Świat: Hiberna
Poziom: 53
Skille: 23/30
![]() |
![]() Mistrzostwa Piłki Nożnej Rookstayerów na Hibernie !!!
Tak, więc turniej zakończył się mimo sobotnich ekscesów :> Finał został rozegrany dzisiaj (niedziela) o godzinie 20:30 na Salmon Quescie :> Podium zawodów <brawo> 1 miejsce: Secura (Aquan Cedamax, Lukasz Rookstayler, Katakamax, Guulman) 2 miejsce: Azura (Relid of Azura, Junihio, Grevious) 3 miejsce: Hiberna (Leaver, So Rookaard, Zormegann Tatan) Wyniki mecz po meczu :> 1 runda 1. Hiberna 13-5 Danubia 2. Secura 10-6 HWDP Team 3. Titania 8-7 Obsidia 4. Azura 3-0 Nerana (walkower) 2 runda 5. Azura 16-4 Hiberna 6. Secura 15-0 Titania Mecz o 3 miejsce 7. Hiberna 14-0 Titania FINAŁ 8. Secura 15-10 Azura Wszystkim drużynom dziękujemy za liczne przybycie, wspaniałą zabawę, naprawdę stworzyliście wspaniałą atmosferę, szkoda tylko, że finał musiał odbyć się w tajemnicy przed całym tibijskim światkiem, ale było świetnie Uważam turniej za bardzo udany, Secura zapowiedziała, że za niedługo zrobią turniej, więc czekamy Tak poza oficjalnie to od początku Secura dominowała w zawodach, byli świetnie przygotowani, wygrali w pełni zasłużenie, gratulacje dla Secury <brawo> Gratki także dla Azury, że dzielnie walczyli przez cały turniej, oraz Hiberny - gospodarza, który jednak nie wykorzystał atutu własnego terenu lecz zajął i tak bardzo dobre, najlepsze w historii tego świata - 3 miejsce. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#222 |
Użytkownik Forum
|
![]() News:
Xaerook - 71 lvl, znany wszystkim, jeden z najwiekszych botterow na Rookgaardzie, zostal trapniety przez i zabity przez okolo 40 trolli. Jest to drugi, najwiekszy Rookowy "dead", tuz po Sporro, ktory padl na 72 lvlu, o 1 lvl wiekszym od Xaerooka. Screen: ![]() @Scobel Thx ![]() Ostatnio edytowany przez Fpitolony w sprawe - 03-09-2007 o 13:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#224 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() I kto miał racje? Mowilem ze to są boty a nie gracze. Teraz chcialbym widziec zafajdane mordy tych ktorzy mnie wczoraj z błotem zmieszali za brak dowodów. Teraz to ja sie smieje z waszej naiwnosci prosto w twarz. Wy uczestniczycie w wyścigu botów a nie graczy. Każdy kto chce mieć na rooku jak najwyzszy lvl niech zapomni o uczciwej grze. ![]() No to już 2 z 11 ludzi ktorych oskarżyłem o botowanie została przyłapanych przez kogoś innego niż ja sam. Bo mi pewnie nie wierzycie nawet jak kogoś zlapie to teraz macie dowód na ich nieuczciwosc niemalże niepodważalny. ![]() Czekamy na kolejny ofiary ![]() |
||
![]() |
![]() |
#225 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: wygodna
Stan: Na Emeryturze
Imię: Paladyn on rook
Gildia: Ironbeards Clan
Świat: Aldora
Poziom: 50
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Rookero de'Master
Świat: Xerena
Poziom: 100
|
![]() Znalazłem taką fotke :-) Nie wiem jak wam ale mi sie podoba =)
![]()
![]() |
#227 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Małopolska
Imię: Darushu
Świat: Morgana
Poziom: 47
Skille: 23.29
|
![]() @up
Wydaje mi się, iż powyższa fotka bardziej będzie sie nadawać do umieszczenia w albumie niż tu. ![]()
![]() |
#228 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2007
Lokacja: Grudziądz
Imię: Macabras
Świat: Candia
Poziom: 100
Skille: 24/30
![]() |
![]() Cytuj:
Wesoły - Tiaa ma taki skrypt, z którym można gadać, taki wirtualny kumpel. 7. On uczciwy. 9. Racja. 11. 90% bot 10% uczciwy, tak powinny wyglądać staty. Sorki RdB, nie kasuj tego nie mam nic do ciebie, ani do ownerów twojego konta. PeZet Dr. =] - SKierowane do niej. Sunrise?! Twój znajomy, znasz go?! Gadasz z nim codziennie? Wychwala swój lvl? Ja z nim gadałem parę razy i nie sądzę jak większość High leveli, że jest arogancki. Ostatnio edytowany przez Scross'Rooker - 03-09-2007 o 23:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Bytom
Imię: Master Tusk
Gildia: Infernal Majesty
Świat: Eternia
Poziom: 2+
Skille: xx/xx
|
![]() Cytuj:
Wesoly ma układy w NASA. Za organizację tajnych eksperymentów genetycznych na faunie Rookgaardu[no a niby skąd coloured eggs ![]() Co do statów uczciwosci Austin Vantage'a, moglbys mi wymienic za/przeciw tak zeby odpowiadało 90%/10% ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Małopolska
Imię: Darushu
Świat: Morgana
Poziom: 47
Skille: 23.29
|
![]() Ta... i jakby tego bylo malo... to specjalnie kupil/a PACCa na 3 miechy zeby do konca zycia tam przesiedziec. PACC jej sie skonczyl na wiosne i do tej pory nikt jej nie wykurzyl z PACC arena. I sobie na 'legalu' wybija te trolle... Ludzie to maja tupet.
![]() |
#231 |
Redaktor
|
![]() "
Dzisiejszego dnia (tj. 3.09.2007 r.) o godzinie 17:58 na tibijskim świecie Askara większość graczy zapewne zauważyła komunikat (napisany na biało-komunikaty ataków).Dotyczył on Minotaura Maga z komnaty na Wyspie Nowych w Piekle Minotaurów. Treść komunikatu: 17:58: Faithfully minotaur mage has escaped from secret room! Czyżby stwór na którego poluje większość obrońców Wyspy Nowych (Rookguardians) Został wreszcie uwolniony ? Dosłownie parę minut po komunikacie zebrała się ekipa do sprawdzenia tego lecz do teraz nic nie wiadomo.Czyżby to był Minotaur Mage,żart CIPsoftu ,a może to tylko Apprentice Sheng ? Kto wie.. Teraz musimy tylko czekać na kogoś kto to dogłębnie sprawdzi." Co o tym sadzic trzeba ?? Wedle mnie to poprostu nowy komunikat co do AS Bossa jak przy innych na Rooku ... Dowody ?? Prosze Date Killed on Killed players on 2007-09-04 Askara (1), Elera (1), Selena (1) Askara (6), Malvera (1), Selena (4) Data wystepowania jest z dnia save servera czyli dobowo od 03 do 04 ![]()
![]() To napisał Scobel z Altaron Team. Ostatnio edytowany przez Scobel - 04-09-2007 o 17:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyli co? Jak sheng zabije wystarczajaco duzo ludzi, to MM idzie mu pomoc? ;p
A tak w ogule IMO to kolejny zart forumowy ;p Ostatnio edytowany przez Fpitolony w sprawe - 04-09-2007 o 18:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: wygodna
Imię: Paladyn on rook
Gildia: Ironbeards Clan
Świat: Aldora
Poziom: 50
|
![]() @Scobel.
Skąd to skopiowałeś?(tekst umieściłeś w cudzysłowie). Moim zdaniem pewnie żart. |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Guest
|
![]() @up
Z tym AS to wcale nie jest zart. Ja gram na askarze i wiem ze wczoraj byl. Sam nie widzialem ale wielu kumpli potwierdzilo. Zabil go royal van corsarz (34 lvl) i zgarnal mlw. |
![]() |
![]() |
#235 |
Redaktor
|
![]() Z Hunted.pl i od graczy potwierdzenie ...
![]() ![]() Next Bossa
![]() |
#236 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oczywiscie screena nie zrobiles? ;>
Albo pracujesz nad fakem ;> Tez musze kiedys cos takiego wymyslic, ale jak juz to porzadnie ;p, zobaczycie, dlugo sie nie skapniecie, ze to fake ![]() @down Kazdemu sie zdarza. Nie krzycz na mnie :< Ostatnio edytowany przez Fpitolony w sprawe - 04-09-2007 o 20:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
Wiec nie wciskaj mi czegos o czym nie pisze wogole ...
![]() |
![]() |
#238 |
Guest
|
![]() Hmm..Bardzo interesujące ale nie może poprostu opowiedzieć co to dokładnie było jakiś rookstayer z Askary ?
|
![]() |
![]() |
#239 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2007
Lokacja: Breslau
Imię: Xzizzbit
Gildia: Nighthawks of Rook(ended)
Świat: Askara
Poziom: 30
Skille: x.X
|
![]() Cytuj:
Taa? Nick? ;o). Pozatym RvC to kawał thiefa ^^. Xzizzbit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Bytom
Imię: Master Tusk
Gildia: Infernal Majesty
Świat: Eternia
Poziom: 2+
Skille: xx/xx
|
![]() News:
Arkero del Boske jako 3 osoba na Eternii osiągnął 50lvl...szkoda tylko, ze jego slownik angielski ogranicza się do hi, trade, sell, buy, thx, ok, bye... edit: Osoba, dzięki której od 2 lat okupuję studnię na rooku 21:26 Ninja de newbi [57]: 21:20 YOU ADVANCED FROM LEVEL 56 TO LEVEL 57. Ostatnio edytowany przez MasterTusk - 04-09-2007 o 22:38. |
![]() |
![]() |