| 
 | |||||||
| Notki | 
| Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  03-09-2007, 18:54 | #1 | 
| Zbanowany |  Wymyślamy profesje Na początek: widziałem, że podobno jest taki temat ale nie mogłem go przez pół godziny wyszukiwarką znaleźć i się poddałem. Ew. proszę o nakierowanie mnie i usunięcie później tematu. Tak więc jak w temacie. Wymyślamy profesje. Może ktoś z was powie, że jest dobrze (możliwe ale wątpię) i że jestem noob (to akurat prawda). Według mnie można pozmieniać troszkę istniejące: Mag (czy tam sorc, jak zwał tak zwał) - nie ma tych przywołań Druid - ma mocne przywołania, głównie zwierząt Paladyn - rycerzo-kapłan a nie łucznik I nowe: Kapłan (ang. monk): Słabo walczy, jeszcze gorzej niż druid, czy sorcerer, ale jego zaklęcia leczące są wprost wspaniałe, wśród nich takie jak: Obszarowe leczenie - runa, którą możesz wycelować w ziemię, a wszystkim graczom w obszarze zregeneruje się trochę HP czy Aura regeneracji - graczom w pobliżu ciebie regeneruje się HP Mogą też używać promieni i pocisków światła. Łucznik (ang. archer): Słabo walczy wręcz, słaby shielding, kiepściutka magia, ale niesamowity dist. fighting. Co tu więcej mówić. Dobry do teamu. Nekromanta (ang. necromancer): niesamowite czary zadające obrażenia, a co najlepsze, czary takie jak "undead legion" ma bez pacca. Magiczny łowca: coś jak obecny paladyn, ale słabszy shielding. Skrytobójca (ang. assasin): Ma niezłe sword fighting i dist. ale reszta strasznie cienka. Jednak ma jedną bardzo ciekawą nową umiejętność jako zaklęcie: ukrycie (inkantacja: hide me) - nawet gdy wypowiadasz zaklęcie - ten tekst nie jest już wyświetlany. Po prostu nagle znikasz i pojawiasz się gdy: -wyjdziesz na duży nawet bardzo słabo oświetlony teren i pusty (żadnych kolumn, krzeseł, posążków ani nic tego typu) -powiesz coś -zaatakujesz -upłynie minuta Ostatnio edytowany przez Ptakuba - 03-09-2007 o 19:44. | 
|   |   | 
|  | 
|  06-09-2007, 23:50 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 06 2005 Lokacja: Szczecin Wiek: 32 Posty: 33 |   To moze lepiej " jakiego smaku jest maslo? " i kazdy by opisywal jego smak ... 
				__________________ :/ | 
|   |   | 
|  07-09-2007, 18:35 | #5 | 
| Użytkownik Forum |   i tu masz problem bo jezeli przerobili by paladyna na "świetego wojaka" to masa ludzi miala by "świętych wojownikow" z dystem jak twoj nowy łowca , bo cipsoft nie mogl by zabrac tego nad czym tyle pracowali gracze tak samo tak czarow tym najstarszym graczom ktore byly jescze na zwojach 
				__________________ FUCK THE SYSTEM ! Ostatnio edytowany przez VENAEN - 07-09-2007 o 18:37. | 
|   |   | 
|  07-09-2007, 18:41 | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 17 05 2007 Wiek: 33 Posty: 307 Stan: Niegrający |   A nie lepiej World of Warcraft: Tibia Edition? Ewentualnie Guild Wars: Tibia Edition. 
				__________________ Podpis? Nie mam pomysłu ;< | 
|   |   | 
|  07-09-2007, 19:32 | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 04 2007 Lokacja: w domu xD Posty: 203 Stan: Aktywny Gracz Imię: Co cie to? ^.- Profesja: Elder Druid |   Śmierdziel. Specjalna profesja do stania pod dp i krzyczenia :"Plis Frii eintanz mam palka 12 lvl i nie hce nieruwnej balansaci bo kolega drut11!" Mogła by także używac broni na jaki chce lvl, skile by jej leciały do wszystkiego x4 szybciej, a mlvl 2x szybciej. Miała by wszystkie czary i mogła by walic z czego chce. P.S. miała by od razu wszystkie czary i free pacca... Ostatnio edytowany przez dartra111 - 07-09-2007 o 19:36. | 
|   |   | 
|  29-09-2007, 00:45 | #9 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 12 09 2007 Wiek: 33 Posty: 12 Stan: Początkujący Imię: Rodwan Profesja: Rookstayer Gildia: Chciałbym należeć... Świat: Titania Poziom mag.: 0o |   Ostatnio przeczytałem sagę ,,Wiedźmina'' i pomyslałem sobie, że mogliby wprowadzić wlaśnie taką profesję. Wiedźmini byli poddawani próbom chemicznym itp. dzeki czemu widzą w ciemności jak koty, niesamowicie posługują się mieczami, śa szybcy i zwinni oraz są świetni w magii. Noszą miecze na plecach i zabijają potwory za pieniądze. Jeśli ktoś hcce więcej wiedzieć o wiedźminach to zapraszam na Wikipedię   | 
|   |   | 
|  29-09-2007, 00:53 | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 08 2005 Lokacja: Świnoujście Wiek: 33 Posty: 185   |   jak nie dziecko Neo to i bedne dziecko Wiedźmina wyjdzie. >.> wiedźmin sux. 10 kartek i poszlo w huja. | 
|   |   | 
|  05-10-2007, 21:17 | #12 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 04 2007 Lokacja: w domu xD Posty: 203 Stan: Aktywny Gracz Imię: Co cie to? ^.- Profesja: Elder Druid |   A ja żondam śmierdziela bo ja go tam lubie i uwielbiam bym nim grał dzien i noc naprawde tera w\łikend tylko pszy tybi spendze  ironia ;< | 
|   |   | 
|  05-10-2007, 22:21 | #13 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 06 2007 Posty: 20 Imię: Kosmiczny Jaszczur Profesja: Druid Świat: Unitera Poziom: 50+ Poziom mag.: 50 |   Moją propozycja jest Barbarzyńca ,ma bardzo dobry atak w zwarciu sword/club/axe może używać jedynie broni dwuręcznej i ma bardzo słaby shielding. | 
|   |   | 
|  06-10-2007, 01:28 | #15 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 04 2007 Lokacja: w domu xD Posty: 203 Stan: Aktywny Gracz Imię: Co cie to? ^.- Profesja: Elder Druid |   Nie no serio to bym chciał zbaalansowania (a raczej chciałem, zrezygnowałem z tego g*wna...) | 
|   |   | 
|  12-02-2008, 20:15 | #16 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 11 02 2008 Lokacja: Ziębice Posty: 24 Stan: Niegrający Profesja: Druid Świat: Furora   |   Powinny być profesje typu: Ork, Gnom, Elf itp. Ale z takich "ludzkich" to przydałby się Citizen (Lol zaraz zaczna sie czepiac ze citizen to rookstayer -.-). Może używać tylko clubów słabych i zwykłego axe. Ma wszystkie czary. Lecz ma zalete ze White skulla ma tylko przez 10 min.   | 
|   |   | 
|  12-02-2008, 20:36 | #17 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 01 2008 Wiek: 33 Posty: 320 Stan: Niegrający |   | 
|   |   | 
|  12-02-2008, 20:40 | #18 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 01 2008 Posty: 19 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Paladin Świat: Nerana |   Hmmm... BOXER   ekstremalnie szybko awansuje w fist filingu ma dużo czarów leczących 
				__________________  Jestem palem   | 
|   |   | 
|  12-02-2008, 21:11 | #19 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 06 2007 Posty: 44 Profesja: Sorcerer Świat: Fortera Poziom: 22 Poziom mag.: 19   |   Teletub. Super wyjebisty superman: prawie jak palek, ale bije jak knight, leczy się za to jak druid a czary ofensywne używa jako sork... Pierdolenie... nie w tym wszystkim niczego nowego. To lepsze od tamtego a tamto gorsze od tamtego | 
|   |   | 
|  15-02-2008, 03:29 | #20 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 15 02 2008 Posty: 9 |   Ja bym zrobił Supermana co umie latać bije sieciom jak pal z daleka i umie walić coś takiego jak UE tylko ze granatami i flashbangami jako paraliż   | 
|   |   |