|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2007
Lokacja: exiva pls
Imię: kuba warriror
Profesja: Elite Knight
Świat: vinera
Poziom: 18
Skille: wysokie
Poziom mag.: 4?
|
![]() witam
![]() Otoz mam pewny problem jak wiekszosc nowych graczy (choc ja juz troche gram). Mam dylemat otoz nie wiem kim grac!! w role wchodza takie profesje jak: knight (mam juz jednego ale ostatnie dedy jakos mnie nie zachwycaja a poza tym ciagle skillanie mni e dobija) paladyn pofesja ogolnie fajna latwwa do gry (lacze mam dosc dobre) choc tez trzeba dojechac do tych skili co njamnije 60 zeby fajjnie expic! sorcer mialem/mam czarodzieja choc niegdy nie umiem dosc do mlvl ( ~33) i nie wiem czy nim grac ( mam nadzieje ze po update w zimie znacznie zwieksza jego sile ) a chcialbvym grac owa profesja do konca! nie piszcie w stylu noobie graj tym ktora ci sie najlepiej gra czy skoncz z tibia po prostu chce uslyszec jakie jest wasze zdanie |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 09 2007
Lokacja: Nieznane
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dragoon Elite Knight
Profesja: Knight
Gildia: brak
Świat: Harmonia
|
![]() Powiem ci że nie wiem jak ci dokońca pomuc.
Sam gram dopiero ale miałem jakieś tam postacie. Knight na pvp to lepiej niezabardzo, Palek hmm można się zastanowić a sorc (nigdy nie grałem wiec nie pomoge). Jak cie dobija skillowanie to nie bierz knighta a jak masz bardzo dobre łącze to radze paladyna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
|
![]() malo to poradnikow jaka profesje wybrac ? -.-'''''
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() takiego czegos wlasnie on chcial uniknac tak wiec zamknij sie
Topic@ skoro juz temat istnieje to ci pomoge Knight - Jezeli chcesz zwiedzac i byc bogatym to wlasnie prof. dla ciebie palek- raczej solowac nimi lepsze potworki jak knightem ale za to troszke waste sorc druid - po update nieradzie wogole wybierac tych prof. ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Następny noob który wybiera postać, ponieważ lżej czymś się gra >,,> To że ty nie umiesz grać to nieznaczy ze nikt nieumie. Ja grałem kinem przed upem i jush nie grambo stało sie za prosto, zaczełem druidem... Ale nie !! NA PALLKA bo łatwiej ...
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Imię: Devseth
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() noobie graj ta profesja ktora ci sie najlepiej gra!
albo skoncz z tibia!
16:55 GM Camlost on Menera [2]: are you using a bot? 16:55 Devseth [82]: no • Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.• |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2007
Lokacja: exiva pls
Imię: kuba warriror
Świat: vinera
Poziom: 18
Skille: wysokie
Poziom mag.: 4?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Imię: Devseth
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() naaaprawdee? stary...
16:55 GM Camlost on Menera [2]: are you using a bot? 16:55 Devseth [82]: no • Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.• |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2007
Stan: Początkujący
Imię: Royal Wyso
Profesja: Paladin
Świat: Isara
Poziom: 19
Skille: 59/43
Poziom mag.: 6
|
![]() Ja osobiscie mam pallka 18 lv i nienarzekam fajnie sie expi szczegulnie na cyclopach gralem knightem ale wg mnie to nic ciekawego i np pallem na 40 lv zabijesz gsa i nic niestracisz oprucz boltów ale knightem zeby zabic gsa na 40 lv to bp uh zejdzie
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Ja to rozwinę o kretyna, osobę, która nie umie szukać ani samemu podjąć decyzji. Kretynie.
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: z domu
Imię: Xartazz
Świat: Candia
Skille: 75/73
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
najczęściej wybierane profesje 1.Paladyn 2.Knight 3.Sorc 4.Druid chyba nie muszę ci tłumaczyć, dlaczego tak a nie inaczej. A jak masz problemy z każdą profesją, co pewnie spowodowało założenie tego tematu, to lepiej nie graj w tę grę. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Siedź na rooku nie bedziesz musial skillowac... Tylko exp, exp, exp... Zalety rooka. xD
|
![]() |