|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Merli Tefis
Profesja: Knight
Gildia: -brak-
Świat: Unitera
Poziom: 36
Skille: 56/52
Poziom mag.: 4
|
![]() @up To na e-pvp można zabijać się na rooku?
Ostatnio edytowany przez Radeko25 - 07-09-2007 o 22:36. |
![]() |
|
![]() |
#42 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vartuis
Profesja: Knight
Gildia: Immortales
Świat: Refugia
Poziom: 91
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Ironia :~) @down Cytuj:
Cytuj:
Podpis Ostatnio edytowany przez ~>Salmon<~ - 07-09-2007 o 23:56. |
|||
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up To na e-pvp można zabijać się na rooku?
Cytuj:
Lepiej byscie wszyscy glosowali a nie gadali czy lepsze pvp czy non pvp. Rozchodzi sie jaki typ servera wybrac, czy dodac jakies zmiany a nie czy non pvp sux. Nawiazujac do tematu oczywiscie ze normalny pvp rox, mogli by tylko zmienic straty, expa, skilli po dedzie: Na kazdego typu serverach powinny byc zmniejszone straty expa, skilli, mlvlu po dedzie z reki potwora. Tylko na pvp powinien zostac spadek taki jaki jest teraz pod warunkiem jednak, iz zginie sie z reki czlowieka. (nie ma ze boli ![]() PS.Tak naprawde nie rozchodzi sie czy bedzie jakies nowe pvp czy nie, dawac mi tu exura gran dla knighta i ok ![]()
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: LESZNO.
Profesja: Elder Druid
Gildia: REAL LIFE MEN
Poziom: 1
|
![]() no jasne ze na PVP-e nie mozna zabijac na rooku i w templu chyba kogos ładnie pogieło albo jest noobem na maxa x) niech nic juz nie mieszaja z tymi serwami bo to juz jest i tak smiech na sali
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 90
|
![]() Może by tak światy non-pvp i pvp-enfo tylko dla pacc?
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2006
Imię: Firos Aryn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: POLISH HEROES
Świat: Celesta
Poziom: 46
Skille: 73/56.9
Poziom mag.: 13
|
![]() Ja tam gram na non-pvp i mi jest dobrze....
![]() ![]() Ps. naprawdę można zabijać na pvp-en na rooku? ![]()
#47 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Nie
O rety. Jak ja z tym będę żył? Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 08-09-2007 o 18:11. |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Gdzieś
Imię: Zakarumita
Świat: Luminera
Poziom: ...
Skille: Xx/Xx
Poziom mag.: Xx
![]() |
![]() Wole PVP bo możesz powiedzieć na expowisku 'Leave or died' i juz po sprawie
![]() ![]()
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Lmao! .
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Rybnik
Świat: Arcania
|
![]() Niech zrobia Non-pvp i PVP... xd ja osobiscie wole PVP bo lubie czasem dac komus w pi*** xD a niektore osoby wola spokojna gre na serverach Non-PVP... ;p
#51 |
Guest
|
![]() Wtrącając swoje 3 grosze chciałbym powiedziec ze CipSoft powinien dodac co pewnie jest niemożliwe serwer z clientem 7,2 - 7,6. A czemu ? Bo ta tibia która jest aktualnie jest DO D**Y kazdy moze wbijac szybko lvl co kiedys nie było takiej mozliwosci np. sorcem. Tak samo z PvP klikajac klawisz F1 strzelasz z SD itp co kiedys mozliwosci takiej nie było i to było własnie piekne w tej grze
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez gienkos - 09-09-2007 o 09:20. |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Imię: Grunt Tobunt
Profesja: Paladin
Świat: Pythera
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() A jak Ty jesteś taki mądry to powiedz co oznacza 'wogle'.
![]() |
#55 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Poziom: 262
Poziom mag.: 28
|
![]() I ty niby jesteś tym prawdziwym graczem ? Żal.pl , pro z ciebie taki jak z kwadratu koło.
Reszta z No-Pvp to Noob'y!! Cytuj:
Zmienisz zdanie jak cię dorwie jakiś pk , dziecko. Teraz lepiej wyjdź i nie trzaskaj drzwami byś się dalej nie ośmieszał... Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Michnik of Celesta - 09-09-2007 o 20:04. |
|||
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2007
Lokacja: Bełchatów
Gildia: Revenge of Blood
Świat: Hiberna
Poziom: 62
Poziom mag.: 50
|
![]() Zmienisz zdanie jak cię dorwie jakiś pk , dziecko. Teraz lepiej wyjdź i nie trzaskaj drzwami byś się dalej nie ośmieszał...
up.. właśnie dlatego pvp jest dla prawdziwych graczy! mnie też pekowali, ale jak ktoś jest twardy to potrafi odrobić level; nie mówie że non-pvp to noobownia bo tam też trzeba być dobry zeby zebrać lootbaga, ale najlepszym typem świata jest pvp (ktos zabiera ci lootbaga ty go zabijasz; śmierć za free? mówi sie trudno i trzeba level odrabiać) |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @ALL:
Ci z was co piszą że all grający na n-pvp to nooby to sami jesteście noobami. Każdy wybiera na jakim świecie gra.Sama ta osoba sobie wybiera świat. Ja osobiście wole światy n-pvp fakt są nooby ale lepiej się expi jak dla mnie.Poza tym ja wole spory załatwiać słowem przez dyskusję a nie mieczem. A teraz prosze by TYLKO skomentować mojego posta, A NIE MNIE ZBLUZGAĆ. Dziękuję. Ostatnio edytowany przez Vaxasus - 10-09-2007 o 09:11. |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]() PVP i PVP E. ROX
non pvp = all wydygane noobs xD |
![]() |
#59 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() * Duch Niespokojny wzdycha głęboko
Ludzie, czy wy macie jakieś kompleksy na punkcie non-pvp? Jakoś nikt z non-pvp na temat graczy z pvp się tu nie wypowiada, a ci z pvp natomiast cały czas raczą nas swoimi "głębokimi przemyśleniami". A pewnie większość z was nawet nigdy na non-pvp nie grała. Równie dobrze ja na podstawie zacytowanej wyżej wypowiedzi mógłbym powiedzieć, że wszyscy gracze ze światów pvp i pvp enforced nie potrafią mówić poprawnie po polsku... Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 10-09-2007 o 13:05. |
![]() |
![]() |
#60 |
Blondynka
|
![]() Zgadzam sie ze swoim przedmowca. Poza tym, nie ma gorszych i lepszych serwerow. Kazdy rodzaj ma zarowno wady, jak i zalety. Zadaniem gracza jest wybor najlepszego dla siebie serwera. Jesli komus odpowiada non-pvp to niech tam idzie.. Taki wybor wcale nie znaczy, ze dana osoba jest nobem. Jesli zas woli pv, lub pvp-enf - to czemu mialby co innego wybrac? Na kazdym swiecie, zarowno non-pvp, jak i pvp czy tez pvp-enf sa nobki. Ich ilosc nie zalezy od rodzaju swiata...
Osobiscie zaczelam gre na pvp-enf i juz tam pozostane, mimo slabych umiejetnosci walki pvp. Nauczylam sie ja omijac.