|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Minferno
Profesja: Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 13
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Witam.
Mam do was kilka pytań w sprawie mojej postaci na populenym serwerze INFERNA ![]() 1. Świat PvP-enforted podajcie mi jakieś w miare spokojne miasto 2. Tibia mi się zacina i przez to zginąłem palladynem ![]() 3. Czy dobrze robie trenując mlvl dopiero od momentu kiedy można samemu robić runy ? 4. Jakiaś fajna taktyka w razie gdyby zaatakował mnie palladyn ;] 5. Czy mając eq: Scale armor,Steel helmet,brass legs,dwarven shield mogę chodzić na roty od 10 lvl-a ? P.S. Wybrałem Infernę bo na 22 lvl chce pokazać prawdziwą moc sorcerera ![]() Jestem posiadzaczem PACC(nie gadać mi skąd go mam) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() 1. Edron jest najlepsze, zaraz po nim Ankrahmun, a na trzecim miejscu Darashia.
2. Nie rozumiem pytania. Współczuję lagów, lol. 3. Nie, lepiej exp. Na Infernie nikt cię nie weźmie serio poniżej tego 30-35 lvla (później też bywa z tym ciężko). 4. Uciekaj, jeśli ma większy lub tylko trochę mniejszy lvl. 5. Tak. Jaki name? Jak byś chciał popkować to msg do Ripperon. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Ripper, robisz grupę pk na infernie? Bo jak by mi tibia działała to mimo mojej dawnej i szczątkowej wiedzy tibijskiej, chętnie w ciekawe PvP bym się pobawił
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pron Akurus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: No Mercy
Świat: Calmera
Poziom: 102
|
![]() Jestes jebniety czy tylko udajesz? Jak zes zalozyl tamten temat to dlaczego sie odrazu w tamtym nie spytales? A poza tym co ty od*******asz, paladyn, sorc, sorc na pvp-enfo. Dzieciak zdecyduj sie bo mi sie plakac chce na twoj widok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Pojutrze o czwartej. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
PS. Pisze się "paladyn" Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 10-09-2007 o 21:37. |
||||
![]() |
![]() |