|
Notki |
Poradniki Poradniki napisane przez użytkowników forum. Podfora : Wasze propozycje poradników ; Poradniki archwialne; Poradniki nie związane z Tibią |
Pokaż wyniki sondy: Czy ten post..... | |||
Pomogl wam zrozumiec swoje bledy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
51 | 37.50% |
mial dobra tresc |
72 | 52.94% |
pokazal wam ze to ja jestem wielki noob |
28 | 20.59% |
olaliscie na calego? |
17 | 12.50% |
Sonda z możliwością wyboru wielokrotnego Głosujących: 136. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#461 |
Guest
|
![]() WszechStronny jestem nowy w Tibi i na tym forum ale mnie twoj teks bardzo zainteresowal i przesylam gratulacje.
![]() A tak wogole to tam wspominali ze mlodsi sa glupsi ale ja bym sie z tym w 100%-ach niezgodzil bo ja tez jakis dorosly nie jestem bo 16 lat mam ale wiem ze wiekszosc mlodszych osob lubi sie popisywac itp. i trudno jest ich tego odluczyc ale niewszyscy sa tacy. Tak czy tak gratuluje tekstu. |
![]() |
|
![]() |
#462 |
Guest
|
![]() No i w pełni kolesia popieram ! Też byłam noob, bo na początku nie grałam dla siebie tylko dla innych, ale teraz gram tylko dla siebie, nie gonie za expem, chociaż niektórzy myślą, że mój niski exp świadczy o tym, że mało gram. Nie wiem jak jest na innych serverach, osobiście gram na Selenie i przyznaje, że w 90% zabijają się nawzajem Polacy. To mnie najbardziej wkórwia, bo jeśli chcą zabijac i czerpac z tego przyjemnośc, po co wchodzą na takie servery? Niech założą postac na pvp enfo, tam mogliby przynajmniej z zabijania czerpac większe korzyści. Ktoś siedzi kilka godzin, męczy się żeby zarobic lub nabic lvl, wkłada w to jedynie swoją pracę, a jakiś polski noob, który myśląc,że ma wyższy lvl może podbic cały świat, zabije go. Mało tego - Jeśli ktoś się jakkolwiek postawi, znów zostanie zabity. Bo przecież taki to ma swoich ,,ziomów" którzy zyc nie dadzą. To już zaczyna byc chore! Ostatnio nie mogłam nawet nigdzie expic, bo wszędzie czekali pk. Oczywiście 3/4 Polaków (bo nie wiem jak jest z innymi) zakłada sobie drugiego chara, którego ma od zabijania. To już w ogóle idiotyzm... Rozumiem, żeby zabijac jeśli ktoś na to zasługuje, ale nie kogoś kto nic nie robi i po prostu gra. Założyc postac na serverze non pvp też nie jest łatwo, bo oczekiwanie na zalogowanie i przepełnione servery są trudniejszą przeszkodą. A zresztą - po co druga postac, wystarczy mniej pk ;/ ...takie moje zdanie, popieram Twojego posta, prawie wszyscy polacy to nooby...bo o chamstwie nie wspominam...
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#463 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Powiem tak jest SPOX ale że ci się chciało tyle pisać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() ja znam inne definicje
noob-ktoś ktomugłby grać jak każdy inny ale woli utrudniać życie innym newbie-osoba ktura dopiero poznaje tibie a co do tego ze niema słowa PLX tak samo niema słowa newbie,noob jest mnustwo skurótów wymyslonych dla łatwiejszej gry pewnie nieraz pisałeś pliz PLX itp,tibia ma swuj oddzielny jenzyk
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 04 2006
|
![]() Po pierwsze. Zgodze sie z toba ze Polacy sa aroganccy, bluzgaja na wszystkich, zabijaj siebie nawzajem i graja tylko zeby wbic lvl jak najszybciej. NIE jest to powod by nazywac ich noobami.
Po drugie. Reszta twojego poradnika to GOWNO PRAWDA. Jak mozna mowic ze noob to ten co idzie kogos ubic z kumplami to noob, ze ten co zabija komus potwory na rooku to noob - czysta strategia (po co ma siedziec tam dluzej?). KAZDA twoja oskarga to GOWNO PRAWDA. ZAL edit: tak btw noob - Osoba ktora ma problemy z gra. Probuje dazyc do celu (nauczyc sie grac), ale mu sie to nie udaje. newbie (z ang newb) - osoba zupelnie nowa w grze Ostatnio edytowany przez Blancos - 14-09-2007 o 08:04. Powód: zapomnialem czegos dopisac |
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() preczytaj sobie caly post Wszechstronego 100 razy i jeszcze raz napiszesz ze to "gowno" to prosze cie wyjdz z tego forum
tibia stala sie teraz takim syfem jesli chodzi o graczy ze glowa boli nie gram w tą gre tylko dlatego ze poziom umyslu i kultury graczy jest bliski zero i nie da rady grac w ta gre ![]() pzdr Ostatnio edytowany przez Cygan Slejter - 09-12-2007 o 10:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Świat: Nebula
|
![]() @Blancos
Po części się z tobą zgadzam, jednak ten post to nie takie gówno jak to określiłeś Co do posta WszechStronnego [nie wiem czy dobrze napisałem], to 70% prawdy, 20% nieprawdy, a 10% nie wiadomo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#469 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2007
Lokacja: Ankrahmun
Imię: Arlash liberd
Profesja: Elite Knight
Gildia: Head Hunters
Świat: Secura
Poziom: 60
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zastrzeżone przez lidera - sorry
Świat: Nerana
Poziom: 44
Skille: co cie?
Poziom mag.: 38
|
![]() To my decydujemy kim jestesmy zarówno w życiu prywatnym jak i w grze... Jesli ktos jest noobem lub thiefem to z wlasnego wyboru a jesli ktos nie wie ze jest noobem to trzeba mu powiedziec co zle robi zeby przeszedl na strone dobra... Jesli nie poslucha zostawcie go z kolegami na tamtej stronie bo wiadomo kim bedzie...
@Topic Gratz for you! Fajny temat . Mam nadzieje ze jak najwieksza ilosc graczy polskich z niego skorzysta zeby potem nie przeszkadzac sobie nawzajem a szanowac i pomagac sobie w potrzebie w koncu jestesmy jednym narodem...
![]() |
#471 |
Guest
|
![]() Może i pojechałeś rodakom. Ale niestety, Znaczenia nooba nie znasz.
Odkąd powstało to wasze młodzieżowe słowo tzw. ,,Noob'' zawsze miało znaczenie Początkującego Gracza, a newbie to tylko 2 wyraz o tym samym znaczeniu. I teraz się zaczeło przemienianie znaczeń tzn. Mówię, że to znaczy on się myli itp. Jest tutaj wiele młodzieży, którzy mają max. 15 lat. Uczę w gimnazjum J.Polskiego i jestem polonistą. Więc mam pojęcie o takich rzeczach Noob jest i nadal pozostanie określenie Początkujący gracz. Nic innego to nie znaczy Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez musissz - 10-10-2007 o 15:37. |
![]() |
![]() |
#472 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: Polska
Imię: Cham
Profesja: Druid
Gildia: Za niedlugo Arcanium
Świat: Iridia
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Niezły artykuł ale
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Guest
|
![]() Masz Racje kazdy Polak bije swojego Rodaka trzeba to zmienic , tez czasem robie noobowe rzeczy ale mam zamiar sie poprawic , bardzo fajny poradnik ;]
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
![]() |
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Moraxus - 01-09-2009 o 20:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2007
|
![]() HEHEHHE[CHAR]Shadowbolts-En[/CHAR]NOOB
Ostatnio edytowany przez Grzekarol - 26-10-2007 o 20:01. Powód: AXD |
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Guest
|
![]() A niby dlaczego gracz ktory wybiera non-pvp jest n00bem??
On chce poprostu w spokoju grac. Sam bym wybrał taki swiat gdyby nie to ze mam juz duzy lvl na pvp niemniej zajelo mi to duzo czasu przez ty cholernych pk ![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2006
Profesja: Paladin
|
![]() Ciekawi mnie jedna rzecz: CZemu teraz wszyskie "PLe" wszystko zrozumieli, a w grze nic sie nie zmienia?? :> WszechStronny, a że swe sie razem trzymają to fatk - noobami, cw*lami i wszystkim co najgorsze są tylko dla tej czesci polaków którzy mieli z nimi wojne
![]() ![]() @swe. Porównajmy sobie światy. Berylia teraz, Furora, a Xerena, bądź inne światy na których rządzą swe. Kiedyś na beryli (za czasów kh) dało radę sie zacząć. Teraz nie przebijesz 40 lvl bez deda od innych playerów, a jeżeli przebijesz 40 lvl, to jesteś hunted, bo old Rev'Ico zamienił się w KH - tylko szuka pretekstów by zarąbać ci łeb i wyłudzić payment... Czemu?? "Bo on jest królem servera", razem z innymi pachołkami z old Wave. Racja, część wave jest spoko, ale część przywraca starą berylię ![]() Furora - Najgorszy (chyba) świat tibii. Nie da rady tam grać. Masa idiotów zabijających każdego po drodze (nie patrzy czy "polak", bo i tak tam sami polacy). Xerena - za czasów wojny (którą my rozpętaliśmy, nie oszukujmy się) nie dało sie grać, racja - Mitzumowi odbiło, bo nie miał kasy na wojne więc chodził z innymi swe i tłukli neutralnych, dla paymentu. Polacy przegrali - zapłacili - siedzą cicho - mają spokój. Kończąc mam pytanie do tych, którzy siedzą w tym z 4 lata. Czy była kiedyś wojna pomiędzy BR i SWE? Wiem, że były mieszane składy (PL + SWE + BR vs. PL + SWE + BR itp), ale najwięcej wojen jest między PL i SWE albo BR. Czy to przypadek? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2007
|
![]() ktos gra w plemiona.pl??
Ostatnio edytowany przez Grzekarol - 02-11-2007 o 19:46. Powód: Cośś xD,xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() No i na holere nasmarowałeś głupoty na klawaiturze?Im więcej tych topiców tym więcej noobkuw,więc nie wiem po co męczyłeś śwoje paluszki
![]() up@ Ja,nick:Kerry Bovman s:10 możesz zagadać do mnie |
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Imię: Druid Rodmaster
Profesja: Sorcerer
Gildia: Blood Angels
Świat: Calmera
Poziom: 29
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() Post nawet ciekawy i niektórych na pewno czegoś nauczy. Niezły pomysł żeby napisać takiego posta. Gratuluje chęci!
|
![]() |
![]() |