![]() |
#341 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Czy ja napisałem gdzieś że gram hmm niewiem, Abo Tagteamz? Napisałem że hmm ownuje Elve? Albo że mam chara od którego zależy los LRA? No niezbyt. A tak btw jako że ja to nide będe tak długo wszystko co trzeba wiedział - dopuki Shyan i pare innych osob jest w tej gildii. Oni nie zapomnieli że byłem np w Bravehearts czy gdzieś indziej, mogłem nide expić ale heh stało się tak że zleciał 20 lvli w dół, co nie oznacza że nikt po tym niechciał mi pomóc - chcieli, zdziwiłem się ile osób - tylko szkoda że nie było tam polaka heh Ta jestem z Krk, od czasu przeprowadzki. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#342 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2007
|
![]() Cytuj:
od 20 lvl mi Mr.Abo pomagal i tak zostalo ze jestem z nim po 1 stronie ^^' nie to co gedd falszywka z ktorym sie 3 tyg w rl widzialem a w chuja polecial ze mi zydzil na blessy 50k gdy padlem na demonii, a akurat sie wojna zaczela...no ale coz widze z RL i Ci ktorzy byli z nim dlugo i walczyli caly czas wraz z nim sa nikim to niech sie zawija pozdrawiam grubego ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2007
|
![]() A mi mgr abo nie pomógł
![]()
Yes I'm Tha Best, And No I Ain't Positive--I'm Definite I Know Tha Game Like I'm Reffin' It This Is Tha Carter--Tha Carter Iii, Tha New Testiments And I'm A God, And This Is What I Bless em' wit Bitch |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: MIghty Agnes
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
Poziom: 110
|
![]() Cytuj:
no mi powiedzial ze mi nie da w tibi na blessy bo mu cygara w rl nie dalam (bo nie mailam) a to jak wyjasnisz? ![]() ps. zapytajcie gedda co zrobil z guild cash starego nf XD czy przez przypadek nie sprzedal ^^
![]() |
![]() |
#346 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hyhy, no ja wiedzialem ze Nide to Aesmon, ale aesmona chyba dostales bo pamietam ze po tym jak cie fraglem to was 2 bylo online i aesmon przysiegal ze cie pomsci
![]() Dopsz, a co do tego ze charami chlopcow struja Ziomki z arcani to mowilem juz dawno i z tego co pamietam to ktorys z was mnie za to wysmial ![]() ![]() Pozdrawiam naszych wojakow ![]()
![]() |
#347 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Teraz wole grać Aesmon-em. A char Nide Wune obecnie jest nieużywany. Ostatnio edytowany przez Nide Wune - 14-09-2007 o 23:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Stan: Niegrający
Imię: Dementiev
Profesja: Royal Paladin
|
![]() No moze Abo etc. nie zalowali bo mieli z paymentow. W sumie Gedd tez tam z tego co wiem mial troche floty. Nie wiemy i pewnie nie dowiem sie co zrobil z tymi pieniedzmi ale swoja droga jak Og'thunowi mial non stop na blessy dawac to te pieniedza faktycznie moga sie szybko skonczyc. Przeciez kazdy z nas tutaj pamieta jak za swoich najlepszych czasow potrafil miec 6-7 deadow na swojej lisice
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: karton
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Abo Tagteamz
Gildia: BB
Poziom: 180
Skille: 99/99
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Abutabu - 15-09-2007 o 01:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Użytkownik forum
|
![]() no ja wiem ze swiete bo wiem co mowie poprostu kolezance woda sodowa dostala sie do mozgu i poprostu wyzej sra niz dupe ma...ale sama wybrała kto sie ze mna nie zgodziiii !!!!!!!!!!!!!!!!! lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Nide
Tylko ze Shyan to chyba jest Juffs ![]() A wlasnie czy bo paru swe przyszlo chyba z arcani, wiem napewno ze to sa Tralla, Juffs, Patteh, na arcani byli oni chyba w gildi Next Generation i nawet fajnie sie bili ^^ ale to sa stare czasy ^^
Born to fight Ostatnio edytowany przez Valtuz88 - 15-09-2007 o 08:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
w ogole tak patrzac to on tez sobie gildiowej kasy nigdy nie zalowal... ssa sie skonczylo to trzeba bylo kupic ze w plecaki za gild cash a to sa 3x blessy ^^' ale co tam ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 109
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
1/3 kyry to byla stara arcania ![]()
![]() |
![]() |
#357 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Og'thun[122]:czesc dasz 700k z gildiowej? bo padlem na warlokach a kasy niemam zeby blessy kupic" so sad ^^' btw. kiedys 125lvl Z moich informacji wynika ze nie bylo 5kk z paymentow jesli chodzi o polakow w NF...bo prawie wszystko mieli SWE..........ale miejsze z tym powiedzmy ze gedd miał 5kk na powiedzmy 20 osób z czego ty wziąłeś 1kk ;]]]]]] i masz oto wielkie pretensje ;]]]]]] btw.Znałes Abo~ na 20lvl HAHUAUHAHUAHUAUHAHUUHAHUAHUA chyba z tibia.com wtedy tez ci dawal na blessy HUAUHAUH przyjeciele? POZDRO ;]] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski.
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ale tekstami jedziecie ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#359 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() 700k z gildiowej? po wojnie sam zarobilem kasy i jak padalem to kupowalem ze swoich chyba ze juz nie mialem swoich to co mialem nie brac z gildcash? jak mialem walczyc?.. 5kk+ bylo z paymentow jak nie wiesz to nie pierdol. co prawda Gruby mial jakies 2kk tylko a mr.Abo 3kk... 1kk wzialem powiadasz? gratuluje matematyki widac kurwa ze na gimnazjum zakonczyles swoja edukacje ;-) nie to ze mam pretensje tylko o to. Ty sie z tego smiejesz a ja go znalem od 20 lvla i nie raz mi on pomagal z innymi swe ale przepraszam Ty wiesz lepiej jakbys kurwa gral mna ale ok xD. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 09 2007
|
![]() ^
Zanim wbiłes 100lvl to przelizales dupe polowie kyry =) Wiec moze Panu Abo bardziej przeczysciles kakaowe oko ;p |
![]() |
![]() |